29

Анонимен

преди 1 година

Чалгария търси талант! Новият Парламент Кукубенд ви поздравява всички с химна на Чалгария, Месечина, месечина, йойой, йойой! Поздравяваме най-новата ви депутатка, Радка Пиратка! Слава на Чалгария!

28

Гладен

преди 1 година

Този вот означава за България или не, а не за Русия или запада!

27

Много горчив смях!

преди 1 година

Внуците на тези, които ни ограбиха през 90-те години, днес се възприемат, благодарение на пропагандата, за "евроатлантици"! Да се смееш ли, да плачеш ли!?

26

От Вселената

преди 1 година

Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов!

25

Чужденец

преди 1 година

До Българин: То па Бгстанът е напреднал в развитието си та се пушек вдига..

24

Явно глупав народ!

преди 1 година

Кой нормален човек ще гласува за теслата на "харвардците" - никой! Мили заблудени млади хора вас ви лъжат най-безсрамно внуците на червените баби и дядовци, чиито синове и дъщери заграбиха направеното от всички българи и повечето го пропиляха!

23

До Баязид

преди 1 година

Да,да 50 олигарха,ето такива са ви депутатите

22

Българин

преди 1 година

Нямаме нищо общо с раша.Еднаквите езици са благодарение на Българите, които дадоха писменост и вяра на руснаците. България е древна и мъдра. Раша е дива и изостанала в развитието си! Т.е. няма място за сравнение!!!!!

21

Iv

преди 1 година

Тази пък Сара Новотни коя е, че ръси акъл. Опс, сетих се, лиглата дето се снима ухилена до още поухиления Петков. Иначе продължавайте да не гласувате. Електората на ДПС си участва. Като нищо ще станат и първа сила на следващите избори. Тогава ще си имаме правителство и за радост на Сара - няма да е проруско.

20

Баязид

преди 1 година

Нашият умел лидер Карадайъ започва да превръща ДПС във много сериозен фактор и вече смело можем да кажем че сме трета политическа сила като го затвърждаваме на втори поредни избори и подобряваме резултатът си всеки път. Дано на другите избори да спечелим и да съставим самостоятелен кабинет.

19

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

18

Анонимен

преди 1 година

как медиите чубина реагирът на изботье у нас - Без мерак !!!!!! ние не сме и държава за да реагитат на нашите избори които нищо ново не дават на народа освен глад мизерия и студ ! корупираните до ден дненен са и живи иа Петков койито уничтожи икономиката на НА НАРОДА НИ е и кандидат за ново премиерство ! така е И с галоша Б. Б.

17

Анонимен

преди 1 година

"България е член на ЕС, но почти в никоя друга европейска страна хората нямат толкова малко съчувствие към Украйна както в България, подчертава Новотни" - Украинците сами се избиват помежду си още от преди войната ка на първо място в Европа по изчезнали деца, търговия с органи и проституция, а аз ще им светим със свещ докато се избиват, хахаха, аре у лево. Ако може САЩ, северозапдна Европа и Русия да потънат заедно с Украйна ще е истински дар от Бога.

16

Анонимен

преди 1 година

Правилно отбелязано - докато България е в ЕС и НАТО ще е слаба.

15

Баязид

преди 1 година

Без нас няма как да има кабинет този път имаме 41 депутати към момента и то без вота от чужбина демек ще имаме над 50 депутати ясен ли съм?!?

14

Анонимен

преди 1 година

Този път коалиция без ДПС ще е невъзможна.

13

Анонимен

преди 1 година

Както и да коментират, все тая. Още не сме видели и един еврокомисар да защити интересите ни от незаконната подмяна на вота в турските секции, където дори не знаят български. Не искат мигранти, а преди няколко години двайсетина неудачници от германистан се надигнаха до границата ни с турция да премахват оградата. Ако ние не се защитим сами, няма кой. Поправете ме ако греша.

12

Анонимен

преди 1 година

Никога, никога *** от ПП и ДБ. Хора без отечество и родолюбие. По добре служебно правителство отколкото като предишното редовно. Всеки ден под стрес какво безумие ще сътвори Кики и компания.

11

?!?

преди 1 година

Медиите в чужбина, ама Корнелия какво прави на снимката.? На агитация ми прилича!

10

ФАЦ, ФЪЦ, ПРЪЦ

преди 1 година

Който и да коментира отвън за България си го пречупва през неговата призма. Ако това станело, какво щяло да бъде за тях, ако онова станело какво щяло да бъде за тях. Никой не го интересува какво ще стане с нас. Затова най-добре е ние да се интересуваме какво ще стане с нас.