174

пуйката

преди 1 година

Войната ще свърши едва когато този на снимката си даде благословията за това.На деня следващ мира пък ще тръгне да освобождава черноморското крайбрежие на Украйна.После пак ще има мир и после пак ще освобождава.На кого не е станало ясно,че крайната му цел е нов СССР,но без юга.Докато е жив ще е така,а като го гледам поне още 10 години ще е жив.И Европа и САЩ могат само да гледат.Много го интерисува и да превземат и Луганск и Донецк,има армия в изобилие пак да ги "освободи".

173

Анонимен

преди 1 година

Не, едва ли тая зима, но предстои. По един или друг начин. Не надценявайте руснаците, те очевидно чакат напълно да ударят дъното, нещо като купонна система и в столиците. На другите места е факт. За хранителни стоки, не за нефт и газ, то е ясно. Но аз отдавна убеждавам руските си познати, че нефтът и газът не се ядат, трябва първо да се продадат.

172

Шрайка

преди 1 година

Строго секретно: Българското разузнаване е командировало българската Мата Хари, да изпие жизнените сокове на Путин. След като заспи тя ще сложи дискове на Пугачова и Лили Иванова, покрити китайски юани в чекмеджето му и ще ги заснеме. Руският народ, възмутен няма да направи нищо.

171

Анонимен

преди 1 година

Путин е пародия на държавник и трябва да бъде свален от трона си. Русия никога не е била толкова слаба и агонизираща.

170

ТИ ДА ВИДИШ

преди 1 година

Вариантите винаги са само два: или Европа губи или Русия печели. Победителят може да бъде само един. Двама победители, няма.

169

Анонимен

преди 1 година

Русия винаги идва със снега. А вии къде?!

168

Това е истината

преди 1 година

Еееех ако на запад имаше поне един способен и умен политик с Toпки, както Путин, то светът щеше да е рай, щеше да има мир и разбирателство между народите за много години напред!!! А то брате на запад само ckлерози, жeHдъpи които ... обръгнати от вроден страх и безсилие стават злобни и агресивни!!!!В Европа и света има дефицит на качествени управляващи. Една велика държава като САЩ се управлява от демент. Канада от потомствен министър председател дето ходи по гей партита. Франция от лице което в медицината би определено като геронтофил. Във Великобритания беше един клоун, който дори не м

167

мдаааа

преди 1 година

По добре и по вероятно е байизкукуригал да го вкарат в старчески дом и да идва Тръмп да има мир и да се кротне света!!!

166

Анонимен

преди 1 година

путин е вреден за русия

165

Анонимен

преди 1 година

Вие внимавате да не падне Зеленчо от Власт.. Колко милиарди заем взе от господарите си ако губи войната тогава друга песен ще пеете .. ;)

164

Ясно е!

преди 1 година

До ...--- Помнят много добре. Само че сега Путин се чуди след като руската армия наистина влезе в Украйна и ги напъди, дали да направи Зеленски Президент на това селце или на Змийския остров, както бе планирано преди!!!???

163

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Анонимен 183- "руцката армия била втората най-силна в света"-- Както вече писах, няма как да си виждал как "руцката армия" воюва в Покрайнините, но скоро ще видиш! До сега си вижал само как местните от Донбас Херсон и Запорожие воюват срещу цялата украинска армия мобилизрала задължително всичкото мъжко население което мърда, плюс еднорозите. И пак си отвоюваха територията, колкото цяла Португалия с която се преместиха в Русия , щом като Зеленски ги изпъди.

162

Не пут на Фенин

преди 1 година

До Не фен на Путин.- Единственото вярно от украинските бървежи е, че Русия няма нужда да използва ядрено оръжие за да набие канчето на Зеленски и да привърши войната. Изказването на Путин бе насочено към ядрени заплахи на панирани западни лидери. Но както винаги пропагандата извърта смисъла, разчитайки че повечето хора няма да си направят труда да чуят изказването.

161

Анонимен

преди 1 година

Междувременно украинските сили освобождават още от територията си. Ясно стана че русоробите които ни обясняваха как руцката армия била втората най-силна в света са имали в предвид че е втората най-силна в украйна.

160

Не фен на Путин.

преди 1 година

Украински....приказки под шипковия храст. За деца и балами. Но баламите са на привършване! И понеже много кометираха "героизма и победите" на изцяло мобилизираната украинска армия, срещу "армията на Русия, която нито бе воювала в Украйна нито бе мобилизирана до сега, скоро вече ще имат щастието да видят армията на Русия в Украйна. До сега воюваха предимно украинци срещу украйнци, но едните вече отидоха в Русия, както Зеленски ги съветваше, но заедно със земите си. Което промени изцяло нещата.

159

Анонимен

преди 1 година

той надмина севернокорееца

158

Анонимен

преди 1 година

дано,се осъзнаят и го видят колко е психо

157

Анонимен

преди 1 година

Winter is coming for House Mordor.

156

Теодоро

преди 1 година

МАЗЕН ПАСКВИЛ!! СЛАВА НА РУСИЯ И НЕЙНИЯ ПЪЛКОВОДЕЦ ВЛАДИМИР ПУТИН

155

Кори

преди 1 година

До Анонимен, консервантите и стабилизаторите които правят храната да не се разваля и да стига до магазините е внос. Като им спрат вноса, храна ще има само на село, в Москва ще ядат каскета на Ленин.