208

Случаен минувач

преди 1 година

На всеки човек, като почне да остарява, му е приятно децата му да са около него. Ама не мога да я укорявам - виждам, че е щастлива там в Гронинген. Много, много хора са в моето положение. Няма с какво да задържим децата си. Тя ми говореше - каквото и за работя там, ще вземам по-висока заплата от тебе. А, честно казано, не всичко е пари. Тукашната злоба и завист са направо непоносими.

207

Случаен минувач

преди 1 година

Проблемът е, че децата ни не искат да стоят тука. Ето и дъщеря ми отиде в Холандия, макар че тука завърши НБУ. Тя се запозна по Фейсбука с холандско момче и работата стана сериозна - то идва тука, независимо от Ковида, и накрая тя се събра с него там. Сега намери работа там, в бутик, още първия месец са й дали 1400 евро.

206

хибридна война

преди 1 година

Още 30 години американска демокрация и България е мъртва

205

Анонимен

преди 1 година

браво да идва края по -бързо никой няма да иде да се бие за земята на миризливите сикаджии висаджии и други български мирижзливи връзкари. Българската земя вече е не е на българите а частна собственост ла миризливи лаянарски връзкарски криминални български приватизатори да става война и на дръвника всичките *** и тая територия да я вземе някой който не е велик лаянарски български връзкар!

204

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО ДА РАЖДАМЕ КАТО НЯМАТ НИКАКВО БЪДИЩЕ В БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИЦИТЕ САМО КРАДАТ НЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА ТАКИВА КАТО КИРИЛ ПКТКОВ БЪЛГАРИЯ Е БЕЗ БЪДИЩЕ НАЦИЯТА БЪЛГАРКА ПО СКОРО ДА Я НЯМА

203

Анонимен

преди 1 година

Да, пандемията доведе до рекордна смъртност. Нищо , че според антиваксъра вирус Нема.

202

Анонимен

преди 1 година

Емили с Тротинетката - и тя искала деца. Близнаци.

201

Любовника на Таня

преди 1 година

Потвърждавам Таня не иска да има деца. Предпочита да развъжда 15 котки и едно куче (болонка, кръстила го е Ива Митева). Поздрави от Козлодуй

200

Пена

преди 1 година

За мизерните си заплати да благодарите на Боко! И пак го изберете - още 20 години да ви управлява! А ние заминаваме за Германия!

199

Анонимен

преди 1 година

тва значи, че бугарина поумнява, кой ши ти прай дяца в тоя ад. трябва да бачкаш на 3 места само за да съществуваш. навсякъде само връзкари бездарници и ***. пр а българите имат повече права от нас и държавата я има само да бере данъци ида ни продава на който дава повече. не се стопяваме просто бавно ни заменят с юбер роби които нямат грам мозък в главите си, да им стиска само на тия нормалните които ще останат тук в идващите години.

198

България си отива

преди 1 година

За сметка на това храната да е по-скъпа от запада, а жилищата да струват колкото на запад. Няма полиция, прокуратура, закони, съд, няма здравеопазване, не образование, няма възпитание и дисциплина в училищата, няма бъдеще

197

Анонимен

преди 1 година

До 233 Тебе кво ти влиза в работата кой колко деца има?

196

Радост

преди 1 година

Жените ви са леки, но с претенции. Обречени сте на изчезване.

195

Тези статистики

преди 1 година

Отразяват резултатите на неща, които са се случили преди 30 години, когато имаше режим на ток, на вода, купони за бензин и заплати по 3 долара на месец. Даже може да се каже, че добре сме се справили.

194

Анонимен

преди 1 година

Геноцид маскиран като демокрация

193

Гларус

преди 1 година

Нормално... всяка пикла си мисли, че е принцеса.

192

179

преди 1 година

Името България и българи ще остане но етноса ще се промени защото най-вероятно такъв процес се е случил и във миналото ни но просто ние не го знаем. Има много истини от историята на народите които се крият умишлено или просто са загубени.

191

Анонимен

преди 1 година

Тъпата руска губерния изчезва.

190

Анонимен

преди 1 година

Топим се - така е при демокрацията. Искахте демокрация, значи искате да се топим.

189

По области

преди 1 година

В кои градове и области се раждат повече деца.