15

преди 15 години

Хайде стига сте се самосъжалявали, а кой е по-продажен ние или сърбите е доста спорно ..

14

преди 15 години

Ами къде да ходят сърбите...С такива продажни съседи какво да правят сърбите? Не могат да си преместят държавата по-далеч.

13

преди 15 години

Сърбите са руските *** на Балканите, и са донесли страдания на всички околни народи. Отвориха голямата уста, натъпкаха се, ама ....................

12

Корсар

преди 15 години

Сърбите, колкото и да са подли спрямо нас, колкото и да са богохулци в ругатните си, все пак имат голяма национална гордост и достойнство. А нашите дето все си ги избираме са едни *** и келнери. Зная само да влачат език и да лягат по гръб с разтворени крака когато дойде някоя "голяма" пръчка. Било Оли (Гоф) Рен или Кондо(м)лиза - все същата...А тоя олхлю-бохлю номер 7 дето се е изакал долу... ще го питам като ми покажат вдругиден дебелия от ЕК. Чии зaдници ще лиже - на ЕС или на медузите дето ги е избрал да ни разсипват държавата.

11

преди 15 години

11 - не са Българите *** - а тези които ги управляват в момента!

10

преди 15 години

бугарски ***

9

преди 15 години

Номер 7 - ама че си ***!

8

преди 15 години

репликата ми беше към номер 2

7

преди 15 години

Ние сме в ЕС, а те не са! Ще ни лижат, ще ни се кланят и т.н.

6

преди 15 години

ти пък нищо не каза

5

преди 15 години

Номер 4 - българските управляващи са известни с това че предлагат всичко възможно на САЩ - още преди американците да са го поискали! И не е съвсем вярно това което си написал - ако беше така - да ни правят 50 и не знам кой си щат и да приключваме... Сърбите се противопоставиха на САЩ -американците ги бомбардираха (от тези бомбардировки и следа няма вече) и какво е положението при тях сега - по-високи заплати в Сърбия отколкото в членката на ЕС - България!

4

преди 15 години

Много достойно се държат, измародерстваха си столицата и ограбиха магазините, "защитавайки " Косово, което ама въобще не е сръбско от историческа гледна точка. По-скоро си е наше.

3

:)

преди 15 години

Заглавието може да е глупаво, но това са фактите - каквото решат Великите сили това става на Балканите. Няма мърдане.

2

преди 15 години

Къде ще ходят, да видят хубаво ли е да ти режат от държавата. Да си ни връщат Западните покрайнини.

1

преди 15 години

Много глупаво заглавие! Сърбите се държат достойно - за разлика от нашите управляващи мекерета! "Заплатите в Сърбия са по-високи от българските и румънските"Средната заплата за декември в Сърбия от 28 267 динара или 358 евро и според статистиката може да се сравнява със заплатите в най-близките съседи в региона, пише сръбският вестник "Вечерне новости".Ако средната заплата в Сърбия от края на миналата година се сравни със заплатите на черногорците или жителите на Босна и Херцеговина, се създава впечатлението, че Сърбия е далеч преди тях, където заплатата не надвишава 250 евро. Според тези данни Сърбия изпреварва България и Румъния, от скоро членки на ЕС, където средната заплата е 250 и 300 евро." - това е малко стара новина - от миналата година и е възможно средната заплата в Румъния да е станала малко по-висока, но дори и тогава сърбите ни изпреварват без да са в ЕС.