141

Анонимен

преди 1 година

Америка за България плаща на такива джендърасти.

140

Анонимен

преди 1 година

На Емилчо не му ли е хрумвало, че дори и да си отреже некои части, ще бъде просто скопен мъж, а няма да стане жена. Единственият начин да стане жена е да излезе от играта, да си избере друг аватар и да влезе пак. Прераждане му викат. При всички останали случаи все ще си е мъж.

139

Анонимен

преди 1 година

Овцатаа не може да съди вълкът.

138

Анонимен

преди 1 година

До О чуден Ние данъкоплатците ииздържаме тези организации Ссорос иска на всеки даден долар държавата(ние данъкоплатците) да наливаме по 10 долара и разни Костовци, Беровци, Лукановци, Стояновци и т.н. са се съгласили.

137

О чуден

преди 1 година

Тез двамата траверстит по цял ден се разкарват с тортинетки,бъркат си у дупките,само удоволствия..харчат с широки пръсти..нищо не бачкат!Интересно ми е откъде пари да ядат и се издържат!?Явно някоя гейорганизация им плаща а те са рекламата!

136

гост

преди 1 година

Аман от объркани същества, дето си създават сами проблема и го оревават. Карайте си там тротинетките и не ни занимавайте.

135

Анонимен

преди 1 година

Чудя се жените не се ли обиждар, че това същество се пише жена?

134

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 140 И какво от това всеки ллуд, кйто се е облякъл като слон да го пишат слон в паспорта ли?

133

Сандо

преди 1 година

абе купете и по-бъраза тротинета, че нейнате нещо бавна ми се струва

132

Анонимен

преди 1 година

Хубаво момиче е, ако не знам че има пи-ш-ка отдолу бих се загледал след нея.

131

Анонимен

преди 1 година

В паспортната служба как го снимат и му оформират документи като мъж въпреки че изглежда уж жена?

130

Внимание "цици&

преди 1 година

искам ви каа, чи след като дойде демон-крацията, не просто сисити станаха силиконови и изкуствени, ами не всеки, който има "сиси" е жена! Дан вземете, а са объркате ид а са фъргати смело, кат видите некъде "сезона на дините";))) Проверявайте и отдолу;))) За по-сигурно, наблягайте на жени без големи или почти никви сиси;))) Така грешките и конфузиите ша са сведат до минимум;)))

129

Анонимен

преди 1 година

Както виждате мъжете са способни да обичат и магаре. Така че, си пестете занапред идиотските коментари спрямо жените.

128

Анонимен

преди 1 година

И аз искам по документи да ме направят пенсионер с пенсия на брюкселски чиновник щот се определям за такъв или ще ги съдя в Страсбург.

127

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм бавноразвиващ се да викам на мъж, жена, пък този, ако иска да се мисли за изтребител, това не значи, че трябва да си погазим законите заради него да не говорим, че ще се появят редица правни абсурди.

126

Анонимен

преди 1 година

Целта на това дело май е била само да съберат пари за нова, по-бърза тротинетка.

125

Анонимен

преди 1 година

Као нищо ще спечели делото в Страсбург.Проблема е че в българия ако някой от мъж си е направил операция за смяна на пола и е станал жена или шимейл то по лична карта ще си остане мъж и после този човек един работодател с консервативни разбирания никога няма да го наеме.

124

Анонимен

преди 1 година

Що ни занимавате с това същество, дето си мисли че може ей така да застрашава животите на всички на пътя, защото не му дали да си отреже мандалцето? То трябва да е на съд за това, което прави, а не то да съди някого...

123

Анонимен

преди 1 година

И какво се окажа, че Емили упоритата тротинеткаджийка била мъж.

122

Радослав

преди 1 година

Абе сменете му пола с То, да може само да си се самоопределя. Тъкмо То ще е доволно, в същото време няма да има право да осинови деца защото не е определен пол! Ама му сменете и ЕГН-то с чисто ново. Да излиза като новородено и да чака 18 години до пълнолетие, така ако не друго, то поне 18 години ще си починем от него. Но и понеже вече знае да чете и пише да трябва да е в частна детска градина (само за такива неща), после частно училище (пак само за такива, напреднали). Родителите му да плащат!