184

сина

преди 1 година

украйнините на Русия винаги са били руски. Кивеска рус се казва, за незнаещите и проповядващите американофилия!

183

Тошо

преди 1 година

Той ги признал, а останалия свят ....той не съществува ли ....тавариш Путин!?Освен твоя подпис има и друг, а той казва следното:Това което вземеш , никога не става твое!Това което дадеш, завинаги остава твое!Руската култураэе богата, но....кой да прочете и разбере Пушкин, Тургенев, Толстой!!!

182

Кокорев

преди 1 година

Убиец и диктатор ! Всички честни хора по света ще го презират и ненавиждат многая лета !!!

181

Анонимен

преди 1 година

Целият свят е в шах,какво ще предприеме Путин,това ще разберем съвсем скоро днес след обяд!

180

До 197

преди 1 година

Ще ти кажа като се присъединихме към запада какво стана - аз съм ИТ и имах възможност да получавам солидно заплащане за труда си, а не като едно време - да работя по назначение в еди кой си завод за 120 лева. И да чакам 15 години за лада. За 10 години изплатих апартамент в София както и успях да си купя два пъти чисто нови Тойоти. С честен труд - за западни фирми. Ела ми кажи, че трябва да бачкам за Байкал Електроникс за 500 лева както иска Копей кин. Ай марш у пРосс тията.

179

КОЛКО

преди 1 година

Траен е този анекс? Путин няма да е вечен. И СССР не беше вечен. И римската империя не беше вечна. След 2-3-5-10 години когато Путь кин путне - революции и разпад. Язък за загиналите и утепаните. Абсолютна безмислица.

178

..

преди 1 година

пудинга толко се е оакал че даже не напуска въпросния бункер:) е все пак и за двоиниците му трябва да има работа...

177

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 199. Явно не си учил история и нямаш представа за възрожденският период на България. Но чак пък такава простотия, че да отричаш подвига на Левски, Бенковски , Волов, Раковски, Васил Априлов, Марин Дринов ..., а и творчеството на Вазов, което описва тези времена, а и не само той. Явно мозъка ти е промит.

176

Анонимен

преди 1 година

Само че автографчето джуджа нищо не струва...Руски тикви , имайте мозък и бягайте обратно от където сре дошли защото ВСУ идва!

175

Ха ха ха

преди 1 година

От това присъединяване към Русия, най-потърпевши са американските фирми, които са изкупили украинската земя. За хората живота няма да е много по-различен, освен факта, че има шанс да престанат стрелбите, но Мунсандо ще са с пръст в ***

174

Ха ха ха

преди 1 година

До Анонимен 196. Аз ги признавам!

173

Анонимен

преди 1 година

Америка е най-голямата терористична държава в света.

172

Анонимен

преди 1 година

Айде сега една аналогия - през 1878г. се провежда руско- турската изтребителна война-Русия нахлува на територията на Османската империя, избива хиляди турски войници и обявява "освобождение на България"! Причина - няколко хайдуци ( български сепаратисти) искали отделяне... Време е Р.Т. Ердоан да обяви референдум и да се върнем там от където мръсните руснаци ни изведоха!!!

171

Бг медии

преди 1 година

След като американските империалисти обещаха и наказаха руснаците(всъшност наказват европейските"партньори")с взривяването на СП в датски териториални води. 07/02 J.Biden says E.Pipeline will end if Russia invades Uk,21/01 V.Nuland If Russia invades Ukraine, one way or another, Nord Stream 2 will not move forward. Сега медиите да кандидастват за финансиране по програма за фалшивите новини от А. за Бг.и да ни казват как Русия си взривява тръбите и иска да взриви ядрения реактор под техен контрол

170

глупак

преди 1 година

До ОК ДЕ защото този запад държи финансовите инструменти на света ***. Като се присъединихме към "клуба на богатите" и станахме "капиталисти" погледни държавата на какъв *** прилича.И ако си мислиш, че на запад не искат промяна от начина по който ги управляват си в голяма заблуждение. Тук не става въпрос колко са лоши на запад, а каква политика изповядват либералната ***. Идват времена на промени трябва да започваш да свикваш

169

Анонимен

преди 1 година

До 190Говеждият вой се чува дори през мониторите.))))))) *** на ушен лекар, няма вой има смех, ХА, ха, ха, ха,цял свят се смее на Путин и никой не иска да признае,, референдумите".

168

Анонимен

преди 1 година

Тези укази са по-евтини и от хартията на която са написани и нямат никаква стойност.

167

Анонимен

преди 1 година

Браво. Честито на новоизпечените руснаци, днес на манифестация утре на фронта. Да благодарят Путин.

166

Анонимен

преди 1 година

Браво Поздравления за г-н Путин вече тези области завинаги са откъснати от лапите на фашизма .Вече идват години на мир и просперитет .

165

Нашенски феномен

преди 1 година

Ние имаме един мальчик от Херсон. Той произнесе ли се по този казус или вестта още не е достигнала до швейцарския му замък? Ама много били кадърни тези момчета от народа, бе! Сигурно ще е от херсонската му закваска. До 36 г. нямаше нито един ден трудов стаж (от какво ли се е издържал?), но започна работа направо като министър-председател. И докато е министър-председателстВУвал, успял да спести парички за замък в Швейцария! Браво!