14

Я, па Я

преди 1 година

Ами, като не водят до нищо защо да ги махаме, след като на путлерастите им е все едно. Днес по НОВА нюз имаше интервю с един младеж от някаква група за противодействие на руската пропаганда в Интернет. В БГ са открили 1600 сайта, ботове и фалшиви акаунти бълващи руска пропаганда. А изданието Поглед си е направо за закриване. И е пълно с *** които вярват и разпространяват небивалиците им.

13

Анонимен

преди 1 година

То и войната на Русия не води до нищо добро, ама не я почнахме ние.

12

Анонимен

преди 1 година

Да видим обаче какво ще постигне според БСП представителя , ако България не се включи в санкциите България ще изпадне в изолация Ще търгува ,,свободно" единствено с Северна Корея, Индия,Пакистан,Афганистан и някакви острови в Тихия океан Това ли предлагат БСП

11

Зозо

преди 1 година

А БСП умре, але, але, але.... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

10

?!?

преди 1 година

Тоя какво очаква да забогатеем ли? Но пък ще доведат и руснаци бягащи от мобилизацията. Така, че все нещо

9

Зозо

преди 1 година

..............Христо Проданов..........Кой пък тоя? Бал съм го в бабалюгата! Парламент няма да види.

8

Lina

преди 1 година

ицо, повиквателна дойде ли ? Ако не - направо тръгвай.

7

Пловдив

преди 1 година

До 4:Каква икономика в разстеж,ти си от ПП,светът не е само западна Европа и САЩ,има още 130 държави.Инапе разстежът на цените в България,е по- голям от тези в Европа,а доходите,най- ниски в света.

6

Анонимен

преди 1 година

Позицията на БСП е ясна, умираме заедно с Русия. Ей така и не се отказаха от това пусто русофилство и слугуване на Москва. Виждат че заради русофилството електората им намалява с всеки изминал месец и така и не си извадиха никаква поука с бетооните глави.

5

Анонимен

преди 1 година

Санкциите доведоха до нови и по сигурни пазари за Русия, по мощен тласък на китайската икономика и тотален срив на ес..

4

Жоро Сороса

преди 1 година

Христо Продажников знаем че се е продал на руското посолство.

3

Анонимен

преди 1 година

Въпроса е кое е по малкото зло. Да няма санкции и Русия да се чувства комфортно докато завзема чужди територии или да има санкции и да се затруднява Русия икономически ( факт е че икономиката им се свива по бързо от нашата ( в разтеж) и то въпреки цените на енергията)...за любителите на референдумите ..как мислите референдум в кърджалийско, разградско и източни Родопи би приключил? За Турция или за България?

2

Вин

преди 1 година

Чичковите червенотиквеновчета, едно и също от Окупацията на 09.09.44г. до ден днешен - *** да е, ама руско най ни е сладко!

1

Анонимен

преди 1 година

Нямате никакъв шанс