64

Анонимен

преди 1 година

Време е да проумеете, че начело на великите държави са поставени клоуни, които не ги слуша главата. И целта изобщо не е Украйна. Толкова шум за една Украйна и някой му пука за украинците? Третата СВО е налице и целта е разбиване на Европа. Започват от Германия на която се крепи ЕС. В момента дследва да се тревожим повече за Германия, отколкото за Украйна и Русия. Байдън е подставено лице, че ако нещо тотално се обърка да го отдадат на болния му старчески мозък.

63

Станко

преди 1 година

Ще се срещнат скоро

62

пуйката

преди 1 година

Умен е много е умен.

61

3333

преди 1 година

Доста стар е вече, нормално. Само се питам, кой всъщност управлява? Този дядо едва ли?

60

Байдън е...

преди 1 година

...несъмнено един много симпатичен сенилен старец. По една случайност е и действащ президент на най-могъщата страна в света. Би било забавно, ако не означаваше едно: че управлява не той, а онези, които му дават документите за подпис ....В ситуация на война това е много опасно!

59

Анонимен

преди 1 година

"САЩ е силна демокрация и не е много важно кой е президент"_________Стига да е удобен, тогава "силната демокрация" няма да организира активни мероприятия с обвинения в изнасилване и скалъпена кражба на ядрени документи, за да попречи на кандидата. Силната демокрация няма да подправя и изборите за да може този зеленчук да е президент. Между другото според световната класация по демократичен индекс, това в САЩ се води "дефектна демокрация". Даже Латвия и Коста Рика ги изпреварват.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 - Съгласни сме стига да сме президенти !

57

do 63

преди 1 година

ти какво искаш, пролив между канада и мексико ???

56

Перниканец

преди 1 година

Tова не е гаф - просто Джо може да общува с мъртвите...Вие да не си мислехте, че само на Ванга и маг Нанси им е дадено.

55

ТВ

преди 1 година

Едната велика сила се управлява от побъркано джудже, другата от дементен старец... Гаранция за чудесен свят...

54

Анонимен

преди 1 година

Покрила се е някъде. Правите на мъртва скумрия.

53

Анонимен

преди 1 година

Скоро може да се видят.

52

Зозо

преди 1 година

САЩ е силна демокрация и не е много важно кой е президент. А в Блатная си имат психопат, който държи цялата власт. Кое е по-добре, а?

51

Все по-ясно

преди 1 година

е, че бай Дрън беше спуснат умишлено като удобна марионетка - неадекватен,дементен и послушен! Идеята е глобалистите сатаняги, които го управляват,за да изпълнят плана си и след това да го оставят да изгори като бушон.Преди седмица Тръмп обяви, че се завръща,в американските "обективни" медии вреше и кипеше, опитвайки се да внушат на аморфната електорална маса,че "демокрацията е в опасност" и трябва да се защитят "демократичните ценности"... Звучи ли ви познато? :)

50

Анонимен

преди 1 година

И вие да станете на неговите години и вие ще забравяте. Важното е да помни какво е обещал на Зеленски.

49

л0ш Пр0рок

преди 1 година

Мой Коментар Извадено с Гугъл от Януари 2022 - нима не съм Пр0рок: "като писах, че за Тръмп, ще плачете с Крокодилски сълзи, ми се подигравахте, присмивахте и трихте, но просто базирах прогнозите си на какво беше при Хюсеин Обама, икономически кризи и войни....първите 3 години Тръмп - бяха рай, след това му пуснаха БиоОръжието КОВИД за да го бутнат от власт, щото друг начин нямаше при толкова успешните му първи 3 години от мандата!"

48

Анонимен

преди 1 година

Куклата си кукла. Сигурно и памперса пълни по време на речи. Истинските управляващи са в сенките.

47

Анонимен

преди 1 година

Абе Путин пак е умрял , и пак е болен .

46

Анонимен

преди 1 година

голям образ бай даню - въобще не знае къде се намира, какво прави и какво говори, ама иначе президент на САЩ - хахахах - мойто куче ще е по-адекватно от него

45

Анонимен

преди 1 година

Болен мозък. Изопачиха думите на Путин, че бил заплашил света с ядрено оръжие. А Путин всъщност никога не е казвал такова нещо. Той каза, че ако външни сили застрашат сигурността на държавата му, може да отговори И с това. Това, което американците си имат в момента е най-безпощадния и безскрупулен, лишен от всякакви човешки ценности и идеали кабинет. Нищо хубаво не им желая, както аз, така и всичките ми приятели и познати. Дано не бъдем използвани за пушечно месо и то срещу славянски народи.