8

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Дреме ми на прашпангела какво мислят разни натовски идруги западни презервативи ! Украйна е руска земя и с това се слага точка на спора !

7

Z

преди 1 година

Скрии се Султенбъг

6

от Унгария

преди 1 година

Войната продължава до последния руснак, Щатите ще платят сметката и доставят оръжието за операцията, която си е в ход, а пътин нека си прави референдуми и в бункера ако иска, на кой му дреме

5

Анонимен

преди 1 година

Е щом така казва ! Путин , като прочете какво е казал Столтенберг, веднага ще се отегли от Украйна, ще даде 300 милиарда долара компенсации на Зеленски и ще пусне Безплатна Газ за 50 години на западна Европа, както и ще предостави достъп на сащ, до всички руски ресурси, като дори ще поеме разходите по усвояването и експлатацията на руските ресурси от сащ . Също така , ще бъдат възтановени лабораториите на семейстео Байдънови за руска сметка !

4

пуйката

преди 1 година

Я да му ударя още половин кило,че нищо не сванах от тезе брътвежи.За какво и е на Русия да заразява територии в близост до своите граници или очаква да види Зеленски на бял слон пред портите на Москва?

3

(-_-)

преди 1 година

Този ли е стожера на легитимността? Колко легитимно САЩ изтърбушиха куп държави по света.. Тия събития каква легитимност имат? Проведоха ли поне 1 референдум в тия страни или заграбиха каквото им трябва и оставиха народа в мизерия и дивотия? Цяла Европа се наводни с някакви *** в благодарение на техните изцяло легитимни бомбардировки и военни операции.. Айде стига бе!

2

Някой

преди 1 година

Кой го пита този. Слагат Русия и си прави сметката ако направиш нещо. САЩ и васалите още живеят с илюзията че нещо зависи от тях.

1

Българин

преди 1 година

Абе мишок. От теб нищо не зависи. Народът реши. Вече ще са част от руската федерация.