14

до Летец

преди 1 година

то пулс 50-60 не е нормален, 65-80 си е ОК

13

Анонимен

преди 1 година

И тоя ще мине и замине като другите, плашилката НЕ работи!!!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Крайно време беше - ще го пуснат малко след изборите.Това сега е само предупреждение.Само дето нещо не са си съгласували нещата - Кантарджиев каза преди няколко дни,че ковида вече е омаломощен и малко опасен,а Витанов беше е изчилил,че след изборите(ама не преди това),ще има нова ковид вълна.А и *** мина и заповяда на юроспийското стадо,че са закупени 900 млн.дози Факсини и ще требе стадОто да се боцка.Е,точно по тези причи се пръкна този нов,още по-опасен щам!Юруш стадо на боцкане,ама с плащ

11

Анонимен

преди 1 година

Оппаа, още един "вариант" на фалшивия вирус. Всякакъв вариант на нищото пак е нищо, питайте витанчо,той ще ви обясни.

10

Анонимен

преди 1 година

Ако касапите с бели престилки не ви уморят, някой семерджийче ще ви оправи. Добре си живеете ган4 аци.

9

Достоен отговор

преди 1 година

За продължаващите заболявания от вируса "SARS-CoV-2" да предоставим лично "сърдечните" си благодарности на Института в щата Северна Каролина в който са работили:Prof. Ralf Berek и dr. Anthony Fauci обединявайки човешкивируси /SARS/с животински /CoV/ създавайки COVID-19.От там я поемат военните и разработват във форд Dietrichщат Мериленд.За да прикрие следите на пандемията президента Тръмпзакрива лабораторията в щата Мериленд в края на мандата си, като с помощта на медиите, вината се прехвърляна френско-китайската лаборатория в Ухан !

8

Хора ваксинирайте се

преди 1 година

Ваксината е ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да се предпазите и изкарате вируса леко, без да ви се налага да влизате в болница и да ви пъхат маркучи в дробовете. Срещата с вируса през зимата е неизбежна, от вас зависи дали ще се предпазите. Аз лично съм с 3 дози на Пфайзер - две през май и юни 2021 и сега 3-тата адаптирана бустер доза през септември, още първата седмица, когато ги внесоха. В България общо са ваксинирани 2 милиона души, с бустер са още 900 000 и както виждате ваксините не са опасни!

7

Анонимен

преди 1 година

Нашето стадо и без това е на доизживяване. Ходете да бодете големите немски, френски, английски и т.н доверчиви стада. Тук никой вече не ви вярва на новите версии на модерния тунингован вирус.

6

Анонимен

преди 1 година

Изпадам в потрес от Нов и по-заразен подвариант на Омикрон. Ще тичам да се ваксинирам веднага!

5

Хмм...

преди 1 година

Хайде стига още от понеделник с простотии!

4

Маркетолог

преди 1 година

Дистрибуцията върви по следната схема: пращат документацията от лабораторията (спецификация на вируса), после тестовете, рекламите за вак$$$ините, зареждат аптеките, разпращат хонорарите по веригата купени институции, лекари, математици .... И накрая пускат и вируса - пазарът е подгрят, само му трябва катализаторът и минават да съберат кинтите само

3

това е края!

преди 1 година

връщайте маските и затваряйте всичко! ужаса е ужасен и ужасяващ!!!

2

Космонавт

преди 1 година

Интересно, как точно се "разпространява" това нещо, което е мъртво но се "прикача" към живи клетки. Кое го пренася? Може би магнитните полета или онези ейджънт ориндж "ветрове" от Сахара :))

1

Ти да видиш!

преди 1 година

Как точно го Остановиха?!?за един преател питам