143

Бачо

преди 15 години

Тъй глупецът, тъй залитада прекара добър живот,и никога не се питачовек ли е той или скот!

142

Естет

преди 15 години

Готината мацка е натопена

141

Пламен

преди 15 години

Съгласен съм! Мъжете сме виновни. Ако тази жена беше попаднала на мъж като хората щеше да разцъфти, да се занимава с това което приляга на една жена, а не да я разкарват като плашило напред-назад.

140

преди 15 години

Ами съвсем нормално е да е на свобода! Все пак не е осъдена. В България задържането се приема за наказание, което е пълна глупост. Мярката за неотклонение има за цел да предотврати укриването или извършването на ново престъпление от този вид. Да не подозираш, че съдийката ще се укрие!?

139

поликонтакт

преди 15 години

питайте важната свидетелка - шефката на поликонтакт - споменатата фирма за обучения с офиси във Варна, София и Благоевград, за подробности!

138

преди 15 години

аз не разбирам с какъв мотив съдиите са пуснали тази жена? липса на доказателства ли? забележете на каква длъжност е работила- председател на апелативен съд! позор!!!!! тя не е няква съдийка от градски съд! егати! преди 2 седмици пък върнаха ония с ОФЕРИРАЙ! какво става ? бой ли им се яде на тези хора?

137

преди 15 години

Ако тази мадама си беше стояла вкъщи да си гледа децата и къщната работа нямаше да стигне дотук. Изглежда свястна, но е жертва на криворазбраната еманципация!

136

преди 15 години

Ако тази мадама си беше стояла вкъщи да си гледа децата и къщната работа нямаше да стигне дотук. Изглежда свястна, но е жертва на криворазбраната еманципация!

135

tara

преди 15 години

za6to trqbva6e da q puskat sre6tu garanciq ,za6toto e 4estna i da ne se ome6a s "prestapnicite"li?trqbva6e da si postoi v aresta damata i da vidi kak e i ot drugata strana a ne da se pravqt na 4estni i sveti vodi nenapiti.ta te sa po kradlivi i ot kradcite ama lo6o nqma 150-160000 te sa i djobni i spesteni.magistratka,a?

134

darmonko

преди 15 години

Хахахахаха е това вече беше нещо униКално...."майка турция", "шериата" и "либерална европейска партия" в едно и също изречение....хахахахаха. Айде да видим на кой точно референдум турция ще въведе шериата....Пич, трябва да смениш дилъра според мен. А и ДПС да говори против корупцията все едно *** да говори против бананите...

133

чичо

преди 15 години

Не оневинявам тази жена, но ми се струва, че е само брънка в скапаната правосъдна система. Ако се вгледаме по-надълбоко, мафията е вече толкова силна, че може и чрез заплахи, и без да си плаща, да получи това, което иска. Изгърмя един малък бушон по веригата. Опит да покажем на ЕС, който не ни вярва вече, че се борим с корупцията. Нали не мислите, че тя е единствения корумпиран в системата?!

132

DevilishSoul

преди 15 години

И въпросът не е дали е крала или не! Ако е било подкуп е виновна! Ако не е било подкуп, явно вече има значение и момите и ергените (и не само те) от пркуратура, следствие и съдебна система с кого се гушкат! Интересно, когато някои съдия поема дадено дело, дали се прави проучване за пристрастност по лични причини към някоя от страните... Щото то вече всеки със всекиго май се ............ Особено в "елитните" среди :)

131

DevilishSoul

преди 15 години

128,ти по себе си ли съдиш?Да-има хора, които са отказвали подкупи!

130

преди 15 години

Еми и ти ако ме ядосаш трябва ли да те убия? Какви са тия разсъждения? На нейно място всички щели да крадът!!! Еми дай тогава всички да газим закона. И тука не говорим за частен бизнес ,че да продаваш някаква стока. Тука говорим за закони и тоя човек е поставен там и му се плаща заплата ,за да въздава правосъдие и да тълкува най-точно закона. А нашта съдийка взима пари от едната страна ,за да отсъди в нейна полза!!! Е тогава за какво правосъдие говорим? Само си представете ,колко дела е гледала и какво е правосъдието ни!! А дали щял някой да краде на нейно място е съвсем друг въпрос. И *** крадът но Българите много по-малко. *** хора ,които крадът всеки ден но има и хора ,които никога не са откраднали в живота си нищо . Хора всякакви така,че е тъпо да слагаш всички под един знаменател.

129

ставри

преди 15 години

дамата не е виновна, чаровна е!!!

128

Tyler Durdon

преди 15 години

От всичките ви познати има ли някой, който на нейно място не би вземал? Не, нали? За да се оправи държавата трявба всички да спазваме законите и правилата, не само другите. Дотогава...Костов ще ни е виновен :)

127

Дериболт

преди 15 години

Въпросната съдийка да бъде настанена незабавно в централнио софийски затвор, гола до кръста със запреттната пола!

126

преди 15 години

Абе взе да ми е неудобно че съм от България

125

DevilishSoul

преди 15 години

Дори и да е натопена, близките отношения между магистрати и строителни предприемачи са доста подозрителни:) Май трябва да се ревизират всички дела, по които кака ви Анелия се е произнесла през последните 10 години:)Независима съдебна система?! А независима ли е наистина (от бизнеса) ?!

124

роб

преди 15 години

Ай завала.Натопили я.И държи в къщи под дюшека джобни пари ,някакви си 150бона,все едно 150лв. *** наглоста . То бива бива ама цял вол за мезе не бива.И колежката е писка от солидарност,защото и тя е набъркана в . *** в едно гърне.Диктатурата пак трябва да се върне . Още не сме дорасли за демукрация пардон капитализъм.