10

Анонимен

преди 1 година

Теменужке, къде е пътната карта ?

9

Ей, Минзухарке!

преди 1 година

пардон - Теменужке! Ей, жалка банкянска слугиня и неграмотна счетоводителка! Само ти нямаш право да коментираш темите "ток" и "газ", защото целият български народ научи за чудовищното ти престъпление и национално предателство, свързано с "Пътната кърта" на Турския поток, с който сикаджийският бандит помогна на кремълското чудовище да нападне Украйна! Няма да избягаш от сливенския затвор, слугиньо банкянска и ще останеш там докато мърдаш! Поне ни си показвай грозната мутра пред хората!

8

СССР

преди 1 година

Тази уидурмичкаааа не е ли в затвора .

7

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

ТеменуГО трай е бизонн!!!!! Кой спря южен поток?!?! Кой спря АЕЦ Белене въпреки, че имаше референдум и народа каза ДА?!?! Вие погазихте волята на хората и легнахте на ЕС. Защо баце даде 3млрд за балкански поток, който даже няма конектор за България и вътрешно потребление?!?! Просто транзитна трръба без файда за над.кирчо и кокорчо са поддлоги но вие сте същите.

6

Анонимен

преди 1 година

Дреме й на теменужкината за цените на тока. Важното е че цялата рода е уредена на хранилка в БЕХ. Ако й стиска нека си покаже телефона и приложението за контрол на фотоволтаиците който притежава и изчисленията на приходите от тях в реално време.

5

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Да, Щото Кирчо поръча Кораби от САЩ- а Те Не Дойдоха, ако бяха дашли щеше да е Още по Скъпо.......Щото Има Национални Предатели

4

Анонимен

преди 1 година

Ами като прибрахте парите от южен поток и после компенсирахте двойно Путин за турски поток и скрихта картата...Абе,вие срам нямате ли?!!

3

Анонимен

преди 1 година

Теменужке, това дето посяхте, сега го жънем. Дано да бъдете изритани завинаги от политиката!

2

Анонимен

преди 1 година

Точност вие герберасти направихте цените на тока да са такива. През 2020г. решихте да го либерализирате, от миналата година бизнеса изпищя. Засега за битовите абонати има мораториум, но падне ли, цените и за хората ще полетят.

1

Анонимен

преди 1 година

Как ви Теменужка - същата , която заедно с Боко се скъсаха да лижат *** на ***.лер.Помним, помним гю.вендийо какво си направила.