42

една идея

преди 1 година

Що не вземем да организираме един "референдум" в Одрин, искат ли неговите жители да се присъединят към България, на който отговорът да бъде "ДА", и да си вземем Одрин от Турцив, а? К'во ши кажете? Нали там масово се говори български, и надписите са на български - ми то си е наше?Шом така можело в Украйна, щи па да не може и тука?

41

анализатор

преди 1 година

Скоро Украйна ще си върне и Крим, пък Путин какво мисли по въпроса си е негов личен проблем (и главоболие)!

40

дообрее

преди 1 година

Арабската пролет от кой беше организирана?

39

Радо

преди 1 година

Тия са на принципа - " Лудия и пияния , Господ ги пази ! "

38

Анонимен

преди 1 година

Аз пък съм комунист от България. И не ми пука за изборите в България . Но с упование слушам за стегнатите и под строй руски товаришчи как превземат урните и не пропущат лъжливите прозападни представетили на пропагандата .

37

А НИЕ СМЕ В ЕВРОПА

преди 1 година

КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ВОЙНАТА? КИТАЙ И АМЕРИКА! КОЙ ГУБИ? ЕВРОПА, АФРИКА, НАЙ МНОГО РУСИЯ И УКРАЙНА.

36

Анонимен

преди 1 година

В Масква има достатъчно ученици, студенти и държавна администрация, които могат да ги изкарат под строй на манифестация...

35

Анонимен

преди 1 година

В рашистан освен извозени, други няма... Който не го е разбрал - и него са го извозили явно.

34

Анонимен

преди 1 година

Значи протестите са забранени, а може само манифестации за прослава на КПСС=Единая Россия... Путин върна СССР...

33

Анонимен

преди 1 година

А аз съм пък комунист от България. И живея в гарсониера.Като ми спря тока на телевизора. пускам си ВЕФа и слушам новините за Русия. Хваща само радио Москва. На него се доверявам.

32

До 36 Тони Илиев

преди 1 година

Русия е целяла всичко друго, но не и да освободи България. Ама ти нали ги разбираш, като всеки русофил. Трябва да сме ти благодарни за просветлението.

31

Българин

преди 1 година

Как се извозват десетки хиляди човека? Нали вие, продажните медии, дори 5 автобуса на видите ще ги снимате от 10 ъгъла и ще кажете, че се извозват от цяла Русия. Евтини, продажни, медийни ****тутки сте всички български журн*ля.

30

Анонимен

преди 1 година

Не знам защо някой на запад си мисли че руснаците ще им се молят за признание след като западняците имаха нахалството да вкарат наемници от НАТО в Украйна.

29

Тони Илиев

преди 1 година

Ало , Българи , събудете се . Каква Украйна , какви 5 долара . Отворете Историята и вижте че тези земи са подарени на Украйна от Русия - от царя , от Ленин и Крим от Хрусчов . А Аляска също е ПОДАРЕНА на Америка срещу смешните 6,2 млн долара . А България също е подарена на НЕБЛАГОДАРНИТЕ *** българи от РУСИЯ !!! И всички ние с какво се отблагодаряваме с омраза и злоба срещу Русия !!! Бах ти и простотията ! Нашия цар сега Симеон казва за Русия само хубаво или нищо !!! ПОМНЕТЕ !!!

28

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ВОЙНАТА Е ХУБАВО НЕЩО. НЯКОИ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ПАРИ. ЩЕ СЕ ПРОЧИСТИ НАЦИЯТА - ДЕЕБИЛИТЕ С РАДОСТ ОТИВАТ ДА ВОЮВАТ И ДА ЗАГИНАТ ЗА "ПРАВИЛНАТА" КАУЗА? НАРОДИТЕ СЕ СТРЕСНАХА И ВЕЧЕ НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ И КАК 1% МИЛИАРДЕРИ ДЪРЖАТ 90% ОТ ПАРИТЕ НА СВЕТА! ПАРИТЕ СЕ ОБЕЗЦЕНИХА И КОЙТО ГИ ИМАШЕ ЗАКУПИ ПО 20 ИМОТА КАТО ДАМАДЖАН, ДА НЕ СТОЯТ В БАНКИТЕ!

27

Анонимен

преди 1 година

А аз съм Комунист от България. И сега ще обърна една водка за победата.

26

Анонимен

преди 1 година

Аз се чудя дали на автора на статията не му е платено в долари да лъже?

25

Анонимен

преди 1 година

А аз съм комунист от България. И никагда не подлагам под съмнение изборите на советските друзя. ...Прощайте за изкривения ми речник , но много се вживях....

24

ЩЕ ПОДКРЕПЯТ Я.

преди 1 година

ТАКА Е, РОБА СИ ТЪРСИ ГОСПОДАР ИНАЧЕ МУ Е ТРУДНО ДА ЖИИВЕЕ. ПУТИН Е РЕШИЛ И ГИ ПРАЩА НА СМЪРТ , А ТЕ СЕ РАДВАТ?

23

Турчин

преди 1 година

Изобщо не подкрепям западните лицемери да не ме разберете погрешно. НО руската операция или война в Украйна беше голям гаф. Това е все едно да останеш без *** сред много хора. Проблемът за Русия ще бъде Китай след време. Помнете ми думата. Видяха слабостта й.