58

:)

преди 1 година

Ами да ходят да се бият за Украйна, срещу Путкuн МъpшаTa недokлаTeHa! Руснаците са роби!

57

Анонимен

преди 1 година

Искаме капитализъм и добри доходи, ама друг да ни го донесе. Искамедобър живот, ама искаме и да си работим и мислим по социалистически. Е ? *** сега безсмислено

56

Анонимен

преди 1 година

Затворете границите за Рашите- те навлизат в ЕС, продължават да дуднат че ЕС е нацистка и нарушава правата на рашите и навлизат в ЕС да спасява Рашките-дръжте ги зад границите, всички руски граждани да напуснат ЕС незабавно.

55

Стъпка

преди 1 година

А в Украйна вече няколко месеца няма опозиция. Зелята ги забрани всички.

54

Анонимен

преди 1 година

Не съм чул Навални да се е обявил срещу окупацията на Крим. Всеки руснак е империалист до мозъка на костите си.

53

Анонимен

преди 1 година

Русия забрани българския език и затвори българските училища в окупираното Запорожие!Но за безродните поклонници на Путин това не е проблем.КОСТАДИН КОСТАДИНОВ КАКВО ИЗПИЩЯ ПО ВЪПРОСА?

52

Анонимен

преди 1 година

Расия трябва да бъде изхвърлена от Съвета за сигурност на ООН, защото дестабилизира света и не заслужава да е там! Като се позамисля, най-добре е да я изхвърлят от ООН.

51

Morski

преди 1 година

До 49- Драги ми робофилчо, САЩ не заплашват целия свят с ядрен катаклизъм само ,защото не е на тахната! РУСИЯ Е СВЕТОВЕН ТЕРОРИСТ!

50

Tarzan

преди 1 година

Депортирайте всички с руско гражданство от територията на ЕС! Народ, който подкрепя тази война, няма правото да се радва на демократичните ценности! Всички ***, които срещам тук, само плюят по България и ЕС, подкрепят Путин, обаче стоят тук... защо???

49

Анонимен

преди 1 година

Човечеството колко такива сатрапи е виждало. Общото между тях е че на всички рано или късно им са падали главите.

48

Мужик

преди 1 година

С изгладен от алкохола мозък народа даже и не се сеща от къде му идват проблемите.

47

Анонимен

преди 1 година

Не могат а и не искат.

46

Анонимен

преди 1 година

Когато фащ прави военна операция в чужди държави тяхната опозицията нищо не спира? Защо не пишете малко и за тях?

45

анализатор

преди 1 година

Самият Зеленски го каза - няма никакво значение дали ще спрат Путин или не. Войната ще продължи и след него. Разбира се, сигурно ще има опити за преврат, сигурно ще има борба за власт, и да, не е изключено да го свалят или даже убият. Но истинската промяна ще настъпи едва след разпада на Русия. Сталин като умря и какво стана? СССР си остана. Ама Хрущов бил по-демократичен? Моля? Явно не сте чували за новочеркаския разстрел, клането в Новочеркаск?

44

Космонавт

преди 1 година

Само народа може да го спре. Излизат по улиците и бой. Ако не, децата им ще умират някъде из Украйна.

43

Мужик

преди 1 година

До.42. Ясно ***..... Това изкукало джудже е толкова законно избрано колкото едно време Тодор Живков беше законно избран. Всичко е манипулация! Руския народ изобщо няма думата кой ще го управлява.

42

Анонимен

преди 1 година

Пълно затваряне на границите на русия е необходимо,а не да търсят лекия вариант -да дезертират. Да излезат на улиците всички руснаци ,да не ходят на работа,воиниците им в окупираните територии да обърнат дулата на изток. Бързо ще падне путин,но ще доиде нарижкин и пак същото. Затова да изчистят чекистите и политиците .

41

Да

преди 1 година

Само Руският народ решава.

40

4342

преди 1 година

много интересно как ми изтриха писанието. От 300К мобилизирани 10% да не желаят да ходят, трябва да решат дали да умират за войната на г.н.о.чето от червения площад. Или да влезнат в историята като свалят от власт новият Хитлер. И в двата случая ги ползват за пушечно месо. Въпросът е къде ще имамт по голям шанс за оцеляване.

39

Ясно джендъри

преди 1 година

Той е законо избран президент, само избора на народа на Русия решава.