47

Зеле с ориз и гъби

преди 1 година

Абе тея Оукри си си ликвидира ха основният преговарящ без съд и присъда.. Ще се жалват сега. Европейският народ му омръзна Краваристанския диктат и с гласът на Италия ще се започне навред. В Германия всяка събота се организират много хилядни протести, но никой не отразява, така е по демократично.

46

Анонимен

преди 1 година

номера от буча се повтаря укронацистите номера

45

Анонимен

преди 1 година

Покажете и инвалидизираните деца и хора, от престъпленията на украинските фашисти върху тях през последните години, това не са думи, а е нагледно, може да ги видите.

44

Анонимен

преди 1 година

ЮНОШИТЕ СТАРША ВЪЗРАСТ НА БЪЛГАРИЯ РАЗМАЗАХА МАКЕДОНИЯ, ПЪЛНА С ПРЕХВАЛЕНИ ЗВЕЗДИ СДАМО ЗАЩОТО СА АЛБАНЦИ - ЕЛИФ ЕЛМАЗ ТОПКА НЕ ПИПНА ЦЯЛ МАЧ... АЛЛАХАКБАРЗЛОСЕТНЗАПАДНИЕ НЕ СМЕ ИТАЛИЯ И ГЕРМАНИЯ ДА ПАДАМЕ ОТ ТОВА МАКЕДОНСКО ЛНО

43

Анонимен

преди 1 година

До Поредния циркпУТИН ИЗОСТАВИ НАСЕЛИЕТО НА иЗЮМ НА ПРОИЗВОЛА НА УКРОЗАТВОРНИЦИТЕ И КЪСНО СЕ СЕТИ ЧЕ МОБИЛИЗАЦИЯ СИ ТРЯБВА НЕ МОЖЕ СЪС 100 ХИЛЯДИ ДА СЕ БИЕШ СРЕЩУ ПЕТ МИЛИОНА ДОБРОЗОРНО МОБИЛИЗИРАНИ. НАРОДА НА РУСИЯ ГО НАКАРА ЗА ВОЙНА И МОБИЛИЗАЦИЯ КАКТО БЕРЛУСКОНИ КАЗА *** НЕ Е ДОСТОЕН ЗА НАРОДА СИ. РУСКИЯ НАРОД ПОИСКА ОТ ЦАР АЛЕКСАНДЪР ДА ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ И ТАКА СЪЩЕСТВУВАМЕ НЕ ЗАРАДИ ЦАРЯ А ЗАРАДИ НАРОДА РАЗБРАХТЕ ЛЕ БЪЛГАРСКИТРОЛОВЕ РУСОМРАЗИ

42

Анонимен

преди 1 година

ЧЧЕСТИТЯ ЗАГУБАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ УКРАИНОПОДОБНИ *** ОТ НОРТЕН МАСЕДОНИ ХАХАХА ПЪЛЕН ОТБОР С АЛБАНЦИБЪЛГАРИ ЮНАЦИ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!!!!!!!!БОЙ НА ФАЛШИВИТЕ ДЪРЖАВИ И ГМО НАРОДИТЕ

41

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли, че са убили роднина на една жена, само защато са имали рубли, представяте ли си, докъде са стигнали тези украински фашисти-психопати и до каква психична извратеност, които убиват собственото си население?

40

Анонимен

преди 1 година

Когато прочетох мъченията и начина на мъчения, веднага разбрах, че това са видеата, в които украински фашисти измъчваха по този начин местното население в Украйна, по същия начин и с ток, така изтезаваха местното население укро-фашистите, видеата са от преди около 2-3 години, може да ги видите в Тубата! Тези преписват собствените си престъпления на руснаците, но де факто е това, което самите укро-нацисти са правили на местното население и руснаците, които са потърпевши!

39

Анонимен

преди 1 година

Абсолютни лъжи са това, това са изтазания от украинските фашисти върху местното население, видеата с потършевшите, които показваха белезите и осакатяванията си, бяха пуснати преди около 2 години!

38

Анонимен

преди 1 година

Глупости, местните хора, които са потърпевши от зверствата на Киевската хунта, искаха отмъщение и убийства на виновниците и укро фашистите, а руснаците не им дадоха да ги убият и казаха, че ще ги съдят, някои даже са ги обменили вече!

37

Знаещ

преди 1 година

Един въпрос имам само, който се завъртя преди няколко дена по Изюм ТВ по време на посещението на наркомана зададен от местни жители. Защо след отстъплението на Руснаците от Изюм обстрелите на града спряха !! При полжение че фронтовата линия е само на 10 км от града... За тези който не разбират това е една от особеностите на войната в Украйна, Руснаците си умират от кеф да се самообстрелват а Урките защитават мирното население, особено тези който гласуват на референдума.

36

(-_-)

преди 1 година

Поредната Буча.. Не стига, че са им погребали загубеняците, които са хвърлили за пушечно месо, ами и сега стаи с игли и брадви.. Доообре! Верваме напълно!

35

Дипломат

преди 1 година

Достатъчно матрял за закриване рушистките пасольства в много европейски страни.

34

Да каже някой

преди 1 година

Това с копенето и разстрел на пленници от Рашата ли дойде. За един процес питам.

33

Анонимен

преди 1 година

Ми като са се татуирали с нацистки символи кво няма да ги измъчват! Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

32

Ой завалла

преди 1 година

сами са се самогребали. Залужния бързал да трепе руснаците.

31

Анонимен

преди 1 година

Аз лично бих прибягнал до други мъчения. Украинците заслужават "Испанската инквизиция" !

30

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде мъченията преминават по един и същи сценарий. В окупираното селище пристигат агенти на ФСБ оборудват стаи за мъчения и започват разпити на местното население кой е участвал във войната срещу ДНР или ЛНР. Тези хора биват арестувани и зверски измъчвани за да издадат други участници и т.н. Съответно измъчваните стават излишни следва разстрел и масов гроб. Така че във всяко по-голямо окупирано селище ще се намерят масови гробове. Целта е всички с украинско самосъзнание да бъдат ликвидирани

29

Анонимен

преди 1 година

Болгарин е прав.

28

Анонимен

преди 1 година

Роза, това, което казваш, е много хубаво. Но има други хора, които ти натрапват война. Тогава няма къде да се денеш, освен да почнеш да се защитаваш. Защото тези хора, в случай, че успеят, ще ти променят дори и националната идентичност. Тези хора ще те убият, само защото си ги погледнала накриво. С такъв тип рашкопитеци не можеш да се разбереш - или ние, или те. Бъди здрава.