32

Анонимен

преди 1 година

За словакия незнам, но живота в България никога не е бил по-хубав за цялата и история и никога не сме били по-богати и проспериращи както последните 5-6 години.

31

Кичиков

преди 1 година

Айде не ми говорете за руски ценности. Ето ви един пример за такива - хора от малко селище 1800 жители се молят на кмета да продаде служебното БМВ 7ма серия и да ремонтира детската градина, а оня им разправя че това няма да им реши проблема Позната родна картинака нали? Пфу.

30

Анонимен

преди 1 година

Е що протестират?! Те си го искаха! Цените са им много добри! Европейски!

29

До 29

преди 1 година

Така е. Хората трябва да споделят ценностите на руските мародери и да мразят САЩ, който така ни затрива, че откакто се откачихме от СССР средната продължителност на живота се увеличи с 10г.

28

Карпатски

преди 1 година

Медведев си мечтаеше за цени на газа от 10 хиляди долара. А цената в момента падна под 2000. Само не знам защо не си мечтая за цени на газа 100 хил долара или 1 милион например.

27

Анонимен

преди 1 година

И тук това ще стане. Няма да ни подмине. Цените ежеседмично растат и никой не е във състояние да ги спре. Народа в Германия, Чехия, Молдова протестире, бай *** се скатава.

26

хсплескан

преди 1 година

До АнонименКато зареждаш за 3,80 нафтична ти е демократично много нали? И баба ти не може да си купи ни лекарства ни хляб, ама е евроатлантически настроена. Щото хляба е по 5 лева.Скоро.

25

МИР

преди 1 година

Европа гори!! Но на Европейските медии е наложена цензура и многохилядните протести в Париж, Виена, Мюнхен за отмяна на санкциите срещу Русия не се показват!!

24

Анонимен

преди 1 година

Боже на хората как им се нагнети да мразят Русия че вече не виждат кое е истинско и кое не. Тотално са забравили ценностите си и себеуважението. Всеки мълчи и ди мисли че като гладува и стои на студено той и децата му ще нарани Русия и Путин а те нилите не виждат че САЩ освен да ни тъпче и затрива нищо друго не прави. Путин не е виновен за некадърната политика на Европа която ни докара до тук. Ако има едни хора които излизат на протест срещу тази помия веднага е руска ***. Голям срам жалко е

23

Анонимен

преди 1 година

Свобода за колониите !!

22

Анонимен

преди 1 година

Няколко хиляди словашки *** няма да променят нищо в политическият курс на Словакия.

21

Анонимен

преди 1 година

А вие си мислихте, че глуповати хора има само в България. Уви, те са болшинство навсякъде. Как ще намалиш цени с протести бе аланколу? Ами щом става така, протестирай докато всичко стане безплатно. Ти само ще си лежиш и ще ядеш.

20

Кузман Тракториста

преди 1 година

И у нас зимата ще е тежка,затова приготвяйте зимнината,залагайте бидоните с джибри,зеле и туршия,влачете дърва от гората всеки ще оцелява индивидуално и ще цъка охилен пред телевизора гледайки как другите протестират защото не знаят какво е да няма

19

Анонимен

преди 1 година

решението е да се оттегли оттам ЕС и НАто, да дойдат руските танкове и да ги газят като в 1968г. - това си заслужават робите!

18

Анонимен

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА "Когато стане Тъмно и Студено - Мозъка започва да мисли по различен начин" Винаги съм казвал, че си има обективни причини русофилите да са такива.

17

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно , ще изравнят стандарта с нашия .

16

Анонимен

преди 1 година

Пуутлер е развързал кесията....

15

Хаджикостов

преди 1 година

Борбата с високите цени е една - купуваш в магзина точно това което ти трябва. Досега беше голямо разхищение, половината от храната се изхвърляше само заради ниските цени - кило сирене 8лв замирисало в халдилника, май ната му ще купим друго, а сега всичко си идва на мястото - айде изхвърляйте сирене от 15лв килото. Не изхвърляш половината от храната и ценатата ти идва същата като преди. По практично по екологично и те така.

14

Анонимен

преди 1 година

В България също цените нарастнаха заради управлението на Кирил Петков.

13

ПП

преди 1 година

Са виновни