164

!!!

преди 1 година

Предателя говори благи думи за предателите .... Нищо ново !!!!

163

msm

преди 1 година

Политиката на 12 години кражби, шуробаджанащина и Калинки Малинки, изолира ГЕРБ и лишава България от силна Евроатлантическа коалиция. Отделно, редиците на ГЕРБ са пълни с рашисти, възхваляващи могучая и идиотизмите и геноцида извършвани от нея в Украйна. Лицемерието властва

162

Анонимен

преди 1 година

"руски опозиционер в изгнание" -- просто казано един предател на интересите на Русия. Не иска да знае какво организира цру срещу страната му. С банани в ушите.

161

християнин

преди 1 година

"ИВО",аз съм осъзнат християнин откак се помня,но такива изпилени мозъци като теб,дето кумир им е един селски разбойник-развратник,никога няма да са наясно със себе си.

160

Анонимен

преди 1 година

Гари, Гари... Овърташ се с най-бандитската групировка в ЕС моето момче. Съвземи се докато е време!

159

Анонимен

преди 1 година

Да си пусне в Ютюб откриването на Турски поток, кудето Борисов, заедно с Путин, Ердоган и Вучич въртят крана. И нашия *** се лендзи с идиотската си усмивка.

158

Анонимен

преди 1 година

Някой много жестоко е излъгал Каспаров или са му дали кюлче за из път. Всъщност Борисов причини войната в Украйна и когато беше време да се дава оръжие, се скри като мишка.

157

Анонимен

преди 1 година

Такива тоалетни напъни на герп да лъскат имиджа на мутропитеци много прилича на жалкия опит Любен Дилов да вдигне средното айкю на фирмата, но за съжаление изглежда като папагал сред плъхове.

156

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Гари Каспаров ,роден като Гари Ванщайн . Нищо ново .

155

Анонимен

преди 1 година

Бата Бойко смени външнополитическия курс...2013г.Друг интересен факт е че точно на тази дата бе най голямата му разправия с Доган.И внезапни? се сдобриха.Големите врагове се сдобриха Как и защо Дали Бойко е бил притиснат.Да , беше в труден за него период.Свален от власт.Низвергнст.Дали не само дали втори шанс.Дали? Но от тогава са му и тежненията към Москва .Омекна и стана шеговит.А от какво идат и кюлчетата?

154

Анонимен

преди 1 година

От игра на шах не му остава време да прочете малко от политика Има сведения ,че Бат Бойко от 2013 г. работи в ущърб държавните ни интереси .И наистина.Ако се проследи външно политическите му клатушкания ,веднъж с платноходките в Черно море , веднъж дава на Доган троянския кон на Москва , студения резерв на България.Ами въпросът с дезертификацията .От 10 година са му контактите с високопоставени пратеници от Кремълски.Руски поток е в ход от поне 8 години и т.н.

153

Гост

преди 1 година

Гари Гари хич те няма.Дрънкаш глупости за Русия а за Бг да не говорим.Абе ти да не си свършил парите че нашата тиква да те финансира..

152

Анонимен

преди 1 година

Още едно доказателство за това колко всъщност ужасно е, когато интелектът е едностранно, едноизмерно развит: явно е само бивш велик шахматист, в останалото никак не го бива, щом промотира формацията на боконестата мутра !

151

ГАРИ ГРЕШИ!

преди 1 година

Гари е добро момче, но греши, защото не знае, че тази война стана възможна само защото беше построен Турски поток, който направи ненужен руския газопровод през Украйна и позволи стартирането на войната от Кремъл.

150

ВСИЧКИ СМЕ ЗА ГЕРБ

преди 1 година

НА ИЗБОРИТЕ!!!.....Кирчо и Кокорчо ДГД!

149

БРАВО ГАРИ...!

преди 1 година

ВЕЛИК СИ В ПРЕЦЕНКАТА СИ!!!

148

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен гербер__ГЕРЛЕРИТЕ В ГРАДИНАТА ПОВЯХНАХА. ЩЕ ПОВЕХНАТ И ГЕРБЕРИТЕ В ПОЛИТИКАТА!!!

147

Анонимен гербер

преди 1 година

Слава Бойко Велики, само Герб !

146

Само да напомня

преди 1 година

Той и Славуца искаше да ни натресе някаква шахматистка,слава Богу че се размина...

145

Анонимен

преди 1 година

Ах колко заблудени хора има,дето плюят ГЕРБ.Гласувайте за на БСП евтините дърва и за ПП,които една газ за зимата немогат да ви осигурят,дори и на висока цена.Дойдоха и разбеха държавата,с най голямата инфлация за зелия ЕС.Гласувайте пак за тях и зареждайте метан на 6.50 и нафта на 3.00 лв.Гласувайте,че поне да се затрие тази държава.