8

Анонимен

преди 1 година

Леонид Брежнев, главен секретар на ЦК на КПСС пристига на официално посещение в България. Част от програмата му включва посещение на музея в памет на Иван Вазов. Зад една витрина Брежнев съзира екземпляр от "Под игото".- Какво е това иго?! Кой се е осмелил да пише такива неща? - развикал се Брежнев. - Авторът да бъде наказан веднага!- Ама, другарю Брежнев, той е вече мъртъв! - стреснато отговорил Живков.- Тошо - усмихнал се сладко генсекът, - ей за това те обичам!

7

Бигот

преди 1 година

Къде са сега пазаристите дето обясняват как нещо като не достига, пазара веднага насочва реки от Капитал към производството му, и нещата се оправят? Защо многомилярдните инвеститорски холдинзи не строят с бясна скорост електроцентрали за да ударят огромни печалби? Защото Запада отдавна е комунистическа ***, но "пазаристите" въпреки това продължават да го величаят и да му се кланят. Което ни казва какво? Да, че пазаристите са ***, и не бива да се водим по акъла им.

6

Карл Маркс

преди 1 година

Аз преди колко века ви казах че капитализма е просто първата стъпка към комунизъм ?

5

Анонимен

преди 1 година

Разхожда се Леонид Илич Брежнев (известен с дългото си управление) заедно с внука си. Внукът пита: - Дядо, като порастна, ще стана ли и аз партиен секретар? - Ще станеш, защо да не станеш? - А може ли да стана Генерален секретар? - Не може! Как може в една партия да има двама генерални секретари?

4

Възраждане

преди 1 година

Ако щат и без пари да го направят - ток няма, перките и соларките дето ги настроихте не стават за *** за зеле, който служа разни издигнати с квоти зубърки това го чака

3

Александър Попов

преди 1 година

Да живее БКП, да живее КПСС! Константин Черненко ли възкръсна или Вълко Червенков?

2

Анонимен

преди 1 година

а тука само таван на живота и мисълта! таван на кражбите няма да има!

1

Анонимен

преди 1 година

И какво излезна сега. Комунизмът е крайната фаза на капитала. То така го беше казали и брадатият евреин, ама кой да чете!? Значи ние сме били поне 30г. преди тях.