168

преди 15 години

то правителството и да падне,на негово място няма да дойде по-различно...всички са един дол дренки

167

преди 15 години

Гоцце трябва спешно да състави нов кабинетс министър председател Николай Василев !!! друго спасение за БГ няма

166

1234

преди 15 години

Ама вие май не разбирате,че управляващите за нас са се грижили? Те хората решили да минат и на европейски парите , аджеба, по 'социалистически' изглежда , да не са изцяло на наш гръб. Ама като не става, пак ще си карат с наще, ем повече, ем сигурно и изпитано, толко години вече.

165

баба Мара

преди 15 години

Боже, Боже, за подигравка и приссмех ни стана държавата , заради управляващите я *** и престъпници! Дано до девето коляно да им се затрият родовете и в адски мъки да се продънят!

164

чичо

преди 15 години

Ха, честито възмездие! Нищо не остава ненаказано, лошото е, че наказаните сме ние, а онези с милионите се снишат и се надяват да не им дирим сметка!

163

преди 15 години

nikakvi pari za komunistite camo cad za tqh dojivot

162

преди 15 години

151 Mnogi si prav!Na vsiki po stari ot nabor '75 da se zabrani da zaemat kakvato i da e dlagnost v dargavnata administracia. Ako sa tolkova "opitni" da se probvat v 4astnia sektor!

161

beliEvil

преди 15 години

Яко,та яко!Лично аз смятам,че от ЕС се забавиха пекалееееено много със спирането на паричките!Е ся братлета,като неа кво да гепите ,кво ше прайте?Жалкото е,че ще страда обикновенният българин,заради шайка ***.Цялото правителство да си ходи,а някой от тях са за затвора!За Диарбекир,да съм по-точен...Трябва да ни изхвърлят от всякъде-и от комсомола даже!-за да се разбере веднъж за винаги,че не сме за никъде!Държавата ни в момента е пълна ***-просто трябва само някой да я избуши едно хубаво.То,май вече се почна бушенето...И ще страдаме ние-обикновенните хора.Остава ни само да се хванем по-здраво за палците на краката...

160

SD

преди 15 години

Имам чувството, именно Мики Маус ще е изкупителната жертва и може и да иде в дранголника след всички натворени простотии. 7 години министър и няма свършена работа за 1 ст.

159

преди 15 години

Николай Василев премиер :)

158

k

преди 15 години

Ми много се бавят от ЕС!

157

От боговете

преди 15 години

Той много дълъг тоя филм-за последните ,истинските- единствено Бели Самораи.Но акшън още няма.

156

минувач

преди 15 години

Е добре де, от всичките тия писания, аз не видях нищо конструктивно: Какво да се прави? Да се реве няма полза а и е смешно: Избрали сме си ги, гоили сме си ги, никой не може с пръст да ги бутне, така ли излиза?

155

те нали си знаят

преди 15 години

Другите бели братовчеди и те не помнят,защо от бащин дом са се отделили и друг език измислили.Защото не първороден,а най-добрият Казва.Днес на всички ви е ясно,че некъдърните винаги драпът нагоре ,за да са те.И други навици си насаждат,за да стане по тяхно му.Жалко за обикновенните хора след тях-народът.Ние бяхме най-добрите,и като такива и ще умрем.Но вие без нас както сега миналото си не знаете-поради знайни причини,без нас и ще се самозатриете.Когато брат срещу брат воюва за воеводско място и чужда култура на помощ вкарва-със вкараното си умира.

154

ние вече сме били та

преди 15 години

Кой дава пари без да знае на кого и защо му ги дава.нали за това им ги даваха и други покрай тях да вземат,че накрая да има за какво да ви наведът.Даденото на техните поставени личица,защо не излизат на яве,а само чуждите тях.И по тоя начин ви влязоха,а сега сте шах.Но си позволиха едни Българи ,да поставят на техния мисловен кантар.

153

някой

преди 15 години

те тия кърлежи имат деца,които са на около 35 години!Никак не е решение,да не мислиш че са ги учили на нещо по различно!Тиквата си е тиква,дори когато узреенякакъв ад е тоя соц строй,няма изкореняване!Ужасявам се от това,от че 20 годишни "социалисти" събиращи се по шипка,по митинги и подобни изяви!С какво заслужихме и отстояхме членството си,убийствата,отвличанията,законите или....????

152

преди 15 години

българинът е едно много, ама много търпеливо животно, на маса псува и ругае, плюе и е голяма работа, но няма да отиде да ги изхвърли предателите от парламента. това е

151

europe

преди 15 години

Друга мярка за вкарване на България в релси е да не бъдат допускани до никакви управленски постове хора на възраст над 35 години. Същото да важи от правителството до администрацията на общинско ниво. Така ще се освободим завинаги от кърлежите на социалистическата кьорсофра, за които служба е начин за прекарване на времето в празни приказки и събиране на рушвети и държавно имущество. Голямата промяна в другите бивши соц-страни настъпи точно от това, а тук продължаваме по ориенталски почин да слушаме "стари пушки", за които "опит" се изразява в опит в краденето и създаването и използването на връзки. Тази прогнила номенклатура от закостенели селски тикви няма нищо общо със съвременния развит свят, демокрацията и пазарната икономика.

150

Danny

преди 15 години

Няма значение че ние сме виновни...Дайте да глсуваме на изборите, и да е нещо различно от управляващата коалиция. Тук има много хора които усещам че ще гласуват. Аз също ще гласувам. То се е видяло че това правителство ще си изкара мандата, обаче не трябва да се позволява да се качи отново на трона...

149

преди 15 години

ние сме си виновни, всеки народ си заслужава управниците, ние им я дадохме властта на тия предатели, и ние ТРЯБВА да си я възвърнем. БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!.