36

Анонимен

преди 2 години

57-как ли *журналистката* е пропуснала да каже "виновния".

35

Анонимен

преди 2 години

до 47-ще "обидиш" кака Н".ели

34

Анонимен

преди 2 години

АКО БУРЯТА Е ДОШЛА ОТ СЕВЕРОИЗТОК, ИМА САМО ЕДИН ВИНОВЕН??????

33

Анонимен

преди 2 години

Ураган, торнадо, тайфун, не знам каква е разликата, но не беше буря. Беше страшно, слава Бог само 10 - 15 минути ...

32

Бургазлия

преди 2 години

Такова нещо.поне от два века не ди спомням да е имало

31

Анонимен

преди 2 години

Направо незнам как не ми строши прозорците на колата, градушката се усещаше като камъни

30

Патрик

преди 2 години

Извадих невероятния късмет да бъда в Поморие за да закрием плажния сезон.Нищо не предщаваше за дъжд а още по-малко буря.Изведнъж се смрачи плажа опустя колите се изпариха за секунди бягайки.Урагана ме стигна на стотина метра от морето.Имаш чувството че си в гигантска бетонобъркачка.Град,клони камъни се въртяха с над 100 км.в час.А спреш а урагана те е вдигнал.Не виждаш на един метър.Пътуването за Бургас отне над 2 часа.През паднали дървета и клони.Същата картина както в Поморие.Незабравим ден.

29

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков докара бурята, при Бойко такова бурий нямаше

28

Анонимен

преди 2 години

ТАМ КЪДЕТО СТЪПЯТ УКРИ СЕ СЛУЧВА ТОВА.

27

Граматиката

преди 2 години

Ало, джурналетата, какво значи "като след война"? По-ефектно ще е, ако е "като по време на британските бомбардировки над София". Четете ли въобще какво пишете! Не се дръжте като нискочели лакеи за по 5 цента парчето

26

Анонимен

преди 2 години

фейкнюз.бг

25

Врачанин

преди 2 години

И във Враца беше така.

24

Анонимен

преди 2 години

Обаче ние, които четем това нещо, наречено "публикация", не сме от Бургас и нямаме познати там, за да могат да ни разкажат. Удобно, нали. Ще трябва да се направим, че вярваме. Така е с почти всички "катастрофални" събития и явления "отразени" в нашите медии.

23

Анонимен

преди 2 години

Откриха ли рибарите,нямаше връзка с тях?А вековните дървета да не ги изхвърлят ,а засадят отново.

22

Анонимен

преди 2 години

Започва се!Сега ще си платим за греховете човешки!Господи Помилуй!!!

21

Луд за връзване

преди 2 години

Вий всички тука по това време ня денонощието, пиете ли си ХАПЧЕТАТА? САМО НЯКАКВИ ПРАЗНИ РАБОТИ СИ КОМЕНТИРАТ. В СТАТИЯТА СТАВА ДУМА ЗА ПРИРОДНОТО ЯВЛЕНИЕ КОЕТО СЕ ИЗЯВИ. СТИГА СТЕ НИ ОПЛЮВАЛИ КМЕТА. ПОГЛЕДНЕ СЕ ВИЕ. КАКВО НАПРАВИХТЕ ИЗЛЯЗОХТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ. И ДА СНИМКИТЕ СА АБСОЛЮТНО РЕАЛНИ. МИНАХ КЪМ 21:30Ч ПРЕЗ ЦЕНТЪРА ИМАШЕ ДОСТА НАПАДАЛЕ КЛОНИ, ДЪРВЕТА, СТЪКЛА, ПАВИЛИОНЧЕ УЛИЧНЕТЕ ЛАМПИ НА МЕСТА НЕ СВЕТЯТ. ЦЕЛИ УЛИЦИ СА ПОТЪНАЛИ В МРАК.

20

Добричко лъвче

преди 2 години

Хора, които искат аз да нямам ХУБАВ живот, значи те не са на таман с мозъците си!Живота е даден, за да се живее, а не за да се страда!Например не е нормално да се работи от сутрин до вечер!Почивните дни трябва да са повече от 2 в 21 век!

19

Човек с чувства

преди 2 години

Човек, който преди време е прекалявал в живота, ама в лош вариант, а не в добър вариант, значи е бил промит мозък, значи моят мозък е бил промит от антихристи и българомразци, които съзнателно или несъзнателно са действали и действат против природата на човечеството, но не и на животните!Тези хора са вреда за България, те искат България да я няма, заради тези хора някакви българки са били убивани в секретни места, а някакви Българи са ставали хомосексуалисти!

18

Добричко лъвче

преди 2 години

Хората, които са настройвали други хора против мен, всъщност искат хората да ме мразят и някога за в бъдеще да бъда убит или осакатен и толкоз, те това искат, значи тези хора са българомразци, промити мозъци, чуми, демони и т.н.!

17

Добро по орисия

преди 2 години

Някои хора искат за мен и при мен да няма хубаво, да няма любов и други неща, ама цял живот!Тези хора всъщност са демони, СЕКТИ, алчни откачалници и ненормалници, антихристи, българомразци, вампири и други видове вредни хора по природа!Тези хора, според тях човек който се отличава от масата , значи трябва да бъде осакатен или убит по един или друг начин!Тези хора общо казано всъщност са чумата на човечеството!