234

Хаха

преди 1 година

Иска му се на Путин.

233

Анонимен

преди 1 година

Западняците газ пикаят

232

Анонимен

преди 1 година

Хората не са заблудени *** като тия на запад.

231

Ти да видиш

преди 1 година

Джуджето се е заровило в Бункера от многото народна любов!

230

ЯВНО

преди 1 година

СКАЧА НЕОБЯТНАТА РУСКА ПРОСТОТИЯ

229

Анонимен

преди 1 година

Рус са безотговорно стадо, като гласувайки за "овчаря" си, си мислят че той ще ги спаси от "ножа", хе-хе. В Бг - подобно, ама не чак толкоз. Тук никой не е имал 80, даже 50% поддръжка. Франция е първа по неподчинение на "гегата", доказано през годините. Г-я полека-лека догонва Рус във връзка с горното, ама пак е назад...

228

Анонимен

преди 1 година

Някои го харесват, други не смеят да кажат, че не го харесват.

227

Анонимен

преди 1 година

Даже и затворниците в Русия обичат Путин. Сега ще отидат на фронта да умрат за родината.

226

Анонимен

преди 1 година

Да Путин е одобряван защото минималната заплата е около 500лв, а средната пенсия 660лв- цени храни като у нас, като в Европа. Инфлация 18%, увеличение доходи с 10% посочените доходи са след увеличението с 10%. Ниво на бедност 12%.

225

aZ-ът

преди 1 година

Мъкааа. Либерална мъка. Мъ-ка. Мъ-ка. Мъка.

224

Анонимен

преди 1 година

Казала го телеграфната агенция на Съветския съюз /ТАСС/. Какво беше това телеграф? Какво беше това Съветски Съюз? Поняли аборигенчета?

223

Анонимен

преди 1 година

237 Скача на баба ти хвърчило. Путин е в изолация, говори се с него само от немай къде...Когато е силно наложително, в опит да спре войната, да се спасят евентуално още украинци, които той изтребва в момента.

222

Анонимен

преди 1 година

Руската народопсихорогия се състои главно от страхопочитание към" бащицата". За руснака лидер и безспорен авторитет е "самодържецът", който им заповядва какво да правят. В Русия няма демократични институции, а парламент "Дума", получиха едва при Елцин, където законите се гласуват по команда. Държавата се управлява с указите на Путин. Критиците му бързо намират смъртта си, биват затваряни и измъчвани. Затова е и този "висок" рейтинг към руския диктатор.

221

Пак е назад

преди 1 година

Горкият Путин не може и не може да достигне Хитлер....за последния подкрепата до самият му край е над 90 процента. А Путин, тъжни 85 процента и то когато Русия е процъфтяваща и стабилна....според рашистите...

220

ха ха

преди 1 година

Крепостния селянин си остава селянин

219

Анонимен

преди 1 година

4536212 са броят поставени ваксини, да не казвам, че някои иди0ти си поставяха по 10 ваксини, за да вземат пари от тези, които искаха да си вземат сертификат без да си поставят ваксини. Да не казвам и колко фалшифи сертификати се издадоха за да се вземат 10 лв. за поставена ваксина. Даже числото 30% е по-голямо от реалното той тръгнал да вади статистика, след като и официално от българската държава и институции се казва, че ваксинираните са около 30%.

218

Анонимен

преди 1 година

4 536 212- са с поставени ваксини срещу ковид, това ли са 30%- справка- Актуална статистика в България, погледни най долу в ляво., я се опитай да изчислиш колко % са.

217

Анонимен

преди 1 година

Видео клипа с вербуването на затворници показва само, че има опити за реално вербуване, но колко от тях са се съгласили някой знае ли? Докато режимът в Киев освобождаваше затворници и въоръжаваше затворници без никакви условия, а само и само да хващат оръжието и да стрелят по всичко и всеки. Дали не са използвани и такива бандитски формирования от Киевският режим за убийства, изнасилвания, сплашване и отвличане на неудобните на режима?

216

Анонимен

преди 1 година

До Зоро Кои сте това ние? Кравароробите ли? То май като ваксарите, в България се ваксинараха едва 30% от народа обаче искат да диктуват условията и направляват живота на останалите 70%. Спирайте се докато е време с иди0ти3ма си да говорите от името на целия народ, защото нищо добро няма да очаква нито народа нито вас самите!

215

Пегъзий Музовски

преди 1 година

Това изследване да не е правено от "Сова Харис"?