255

Анонимен

преди 1 година

302, при една ядрена атака, няма да има печеливши. Не знаем точно кой е по-най, нали? Съмнявам се да си проверявал лично какво има в Пентагона, нито пък някой от тук пишещите знае какво имат руснаците точно. И не са само те ядрените сили. Почнат ли да се гърмят помежду си, заминава света. Няма място за мерене на чурки при една такава ситуация.

254

Анонимен

преди 1 година

Русия е на 1100 години. Други са на 230.

253

Ей калеко

преди 1 година

И ти ще станеш пепел, искаш ли

252

Да бе!

преди 1 година

В статията много се говори за ядрените оръжия на Русия и НАТО, но нито дума за ядрения потенциал на Пентагона.Явно авторите на статията забравят, че всички ядрени ракети на американците при една ядрена ще бъдат изстреляни от космоса и са неуязвими от ПРО и ПВО. Дано Господ запази света от ядреното зло...

251

Анонимен

преди 1 година

Пропагандаб, за да сее омраза към едни. Личното ми мнение е да го използва. Нека всички, и аз, станем на пепел. Иначе ще умираме бавно, ще ни влиза мръсно ковид, Украйна, бежанци

250

Анонимен

преди 1 година

Че до коя стена са го притиснали Путин и кой го е притиснал? Осем хиляди /или май бяха шест хиляди/ квадратни километра загубени територии в Украйна. Могат да си я върнат за 1 ден, ако искат, но засега предпочитат да гърмят по укрей като по пъдпъдъци. А на никой, включително на Запад не вярва на поредната холивудска мелодрама с някакви трупове, изровени в Изюм 5 дни след като го заеха украинците. И съответните истерични призиви за трибунал. Как пък ги намериха под земята точно измъчените трупове

249

Анонимен

преди 1 година

Урсула го е притиснала до стената с нейното жълто синйо ди лдо и вика: Твоят гаааз е мой!

248

Анонимен

преди 1 година

Калеко, ще отговаря я! Колкото отговаряха Буш, Клинтън, колко още има като тях с престъпления с/у човечеството, повечето от тях си живеят ди края мирно и тихо, че и ги пазят и хрантутят.

247

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами притиснат, кой го караше да нахлува в Украйна, агресорът сега ще реве че е притиснат, за престъпленията които извърши в Украйна ще отговаря и на този и на онзи свят ... Евентуален ядрен удар от страна на Путинова РАША ще стовари Апокалипсиса най-вече в/у нея и Империята на злото ще бъде изпепелена. Митът за военната мощ на путиновият Ряйх се развенча в Украйна и се видя че РАША е изостанала олигархична държава с бензиновата икономика и безаналогов военен скрап ... !!!

246

Анонимен

преди 1 година

По доказани запаси на природен газ Русия е на първо място в света.

245

Анонимен

преди 1 година

И кой ви вярва за "успехите на Украйна" ве въшливи либерастични шорошуиди?! Чак Путин бил притиснат. Приказки от 1001 нощ, третополовите жендърчета много си повярвахте.

244

Анонимен

преди 1 година

Спрете да се тревожите за Путин и Русия. Ние имаме проблем.

243

Анонимен

преди 1 година

Що за тъпотии пишете? Пак се опитвате да вадите от вола теле, кви ядрени оръжия, кви пет лева, тва да не ви е Сталин или Хитлер, или Мао

242

Анонимен

преди 1 година

Селското население цъфти, но не с интелект.

241

Анонимен

преди 1 година

Горбачов умря, слава Богу, ще има да чакате Русия да фалира. По-скоро България ще фалира.

240

Анонимен

преди 1 година

Урсула го е притиснала до стената с нейното жълто синйо дилдо и вика: Дай газ!

239

До297

преди 1 година

Я пак,че нещо не ти се разбира?

238

Анонимен

преди 1 година

За Русия положението на фронта очевидно не е номер 1 грижа, тя води икономическа и политическа война със запада, която ще реши и какво ще се случи в украйна с много по-голяма сила отколкото оръжията.

237

Анонимен

преди 1 година

Русия отказва да доставя ядрено гориво на франция -- половината им атомни станции ще спрат. Номерът е, че франция не може да си купи отдругаде. За сащ не може да бъде приложен защото те могат да си купят отдругаде и да вържат положението, още.

236

До292

преди 1 година

Дрогираното не е виновно,то просто е една пионка,маша в ръцете на говедарските интереси!