12

Анонимен

преди 1 година

Какво значение има цвета на колата ,щом се избиват по 1000 на година ?!?

11

Анонимен

преди 1 година

- Лилавата, и защо я избрахте? Подхожда ми на чорапите!

10

Анонимен

преди 1 година

Един вид и за двата пола е върховна мечта да си купят SUV или кросоувър, само че едните избирали броя на вратите, а другите по цвета. Ами не, не наблюдавам масово SUV или кросоувър по улиците.

9

Мухаха

преди 1 година

Изборът ОСНОВНО се гради на база какви пари има купувача на колата.Без значение дали е мъж или жена... Никаква полза да мечтаеш за SUV ако парите ти стигат единствено за 15 годишен тараляшник седма употреба.Познавах един дето си продаде малкото апартаментче за да си купи джип и спеше в него за да не му го откраднат а и щото нямаше къде другаде да живее . Жалка работа . Катастрофира след 4 месеца. Нямаше пари за ремонт и се запиля някъде по селата при някаква своя баба . Не го видяхме повече .

8

До до

преди 1 година

Я питай родителката ти дали е така

7

Анонимен

преди 1 година

Как как? Цвета на колата трябва да съотвества на обувките.....

6

Анонимен

преди 1 година

Като я знам моята как мисли, направо се плаша. Ако не и заредя гориво никога няма да се сети да отиде до бензиностанцията

5

До 4

преди 1 година

Мислиш ли Горублянски бек

4

До 2

преди 1 година

Мисленето не е от силните ти страни

3

Анонимен

преди 1 година

Мозъкът на жената е ,като билярдна топка ,гладък. За нея колата просто трябва да е красива. Понякога красиво значи,просто да и харесва цвета. Тя никога не се замисля дали ще е удобна, икономична, здрава......

2

Напишете

преди 1 година

Как избира българина - от Горубляне. Ако някой частно лице продава кола за 10 хилявди лв в оригинално състояние и същата е кошница на Горубляне за 7 хиляди, познайте коя ще избере!!

1

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Авторът на тази статия е някой застарял ерген отхвърлен от поне 100 жени. И напълно залсужено при това! "затова ще го напълнят с плюшени играчки и други женски неща" вие нормални ли сте, бе? Стига с тази стигма! Видиотени нищоставащи и нищоправещи! "повечето дами имат хаотично мислене" като гледам повечето кавалери по пътищата как шофират... и знаейки, че те основно причиняват катастрофи.... ми е трудно да си представя интелект с мъжките глави :) Така дали ви харесва, а?