12

А ние?

преди 1 година

На Сорос му врачи България орден "Стара планина" така че нещата са равни

11

Анонимен

преди 1 година

Орби си е оплел кошницата! Няма какво да му измислят като нашата корупция и се чудят сега какво и родиха, че е хибриден режим! Но сърбетата къде ще влезнат с тия демонстрации? Май ще влезнат след Украина и Грузия.

10

Анонимен

преди 1 година

Краставите магарета по света се преброяват. А не останаха много - Беларус, Сърбия, С.Корея, Сирия Еритрея и...май са това. Днес Индия, Китай и дори Иран дърпаха метафорично ушите на Джуджо в Самарканд, а той гледаше като наа.... Но така е - каквото сам си направиш, друг не може. А Вучич и Орбан (и избирателите им) излязоха крайно глупави и неориентирани.

9

Анонимен

преди 1 година

Да се счита, че го е връчил ***.лер.

8

Костадин

преди 1 година

И на 2ри Октомври да гласувате за Възраждане, кавали!

7

Антисоросоид

преди 1 година

Във всеки форм в БГ има поне един сор.осоид дежурен на линия с едни и същи сороски опорки.

6

Анонимен

преди 1 година

А направи ли Вучката и дудучe, да не вземе Орбан да изпатка и да си поиска Войводина. че от сърбете ще остане един Београд.

5

Антисоросоид

преди 1 година

И при нас така но на другия полюс евреина Петър Стоянов връчва на г-н Сорос орден Стара планина - първа степен - най-високото държавно отличие.

4

Малчо

преди 1 година

Този платен от рашите псевдо-унгарски патриот е точно като нашите такива - копейката, воленчо и каракачанката. Орбан се прегръща с най-големите врагове на унгарците и загърбва унгарците във Войводина само и само да угоди на спонсорите си, които не искат сърбите да са изолирани. Нашите червени патриоти също не обелват и дума за Западните покрайнини и българите в Северна Гърция. За Македония само се правят на загрижени и дейни. Всичко е по сценарий от изток.

3

Собрали се

преди 1 година

Крачун и Малчо !

2

ЦСКАр

преди 1 година

Сърбите са горд народ. Били сме врагове хилядолетие. После след турското робство великите сили са ни направили врагове отново,сега живеене в мир(слава Богу) НО Вучич е 5едерас! ! Бойко знае!!

1

Анонимен

преди 1 година

Вучичу педеру!!!!!! Вучичу педеру!!!! Вучичу педеру!!!! Комунистическата любов ръжда не хваща...По-здрави на Никола Груевски ! Гю.брета кремълски