61

КОЛКОТО - ТОЛКОВА

преди 1 година

До ДО анонимен 62 __КАКТО ОБИКНОВЕНО СЪМ ПРАВ!!!

60

ДО анонимен 62

преди 1 година

А защо забравихте БСП. Теспокойно можеха да напуснат и при други подобни ситуации, но гласуваха като цяло въздържалсе, защото така бяха обещали на френския посланник. Сега били и за догор с Газпром, а в правителството подкрепяха всички инциативи против Русия, допринесли за високите цени и те подписваха за оръжията. Скрити и помолни са БСП. А за другите си прав.

59

Ех македонецо Османи

преди 1 година

Е, хубаво. Запазили сте езика- ами той е диалектна форма на българския. Това в България го знае всяко хлапе. Баба ми, докато беше жива, говореше на същия диалект, както сега говорят в Македония. Какво толкова сте постигнали? А ти, като си Буяр, мислиш ли, че си македонец? Нещо ми мязаш на албанец!

58

Всичко идва при онзи

преди 1 година

който умее да чака. Та, предлагам, да изчакаме мъдро разпадането на МК. Кантонизацията ще се случи, въпрос на време, това събитие е заложено още в момента на определянето на тази територия като "етническа" държава. Тогава ще на...рат опашките и ще опищят света, че всъщност са българи, а не албанци. Да не забравяме, че ние там имаме ОФИЦИАЛНО! около 150хил. български граждани, които са декларирали черно на бяло, че са българи.

57

анонимен

преди 1 година

душа да им е яка колко ще ги грабят - защо е тоя зор за ес

56

Анонимен

преди 1 година

24.06.2022 ДЕН НА ПОЗОРА И НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ГЕРБ-СДС,ПП,ДБ,ДПС !!!

55

ДжО1984

преди 1 година

Много е прав, но какъв е тоя ШИПТЕР. Ако избираме ПРАВИЛНИТЕ политци, а не разни "***", в колкото и да водят крат на мача - влизане в ЕС, ние ще решим или въбще да ли ще решим или ВЕТО до като и НИЕ и ТЕ съществуват!

54

Интересно

преди 1 година

Жалко, че не разбраха нашите братя накъде отиват нещата след 30-40-50 години за региона. България от 6 милиона, ще стане 3-4 милиона с преобладаващо население знаете какви. А Македония, която сега е 1.8 милиона от които 0.6 милиона албанци и турци, може ясно да разберем, че може и да се казва Македония, но хората, които живеят там въобще няма да се казват така...Вместо да се обърнем и ние и те към истинските корени, от братска ненавист и двете страни се затриваме бавно, но пък славно...

53

Анонимен

преди 1 година

На мач ли е ходил?!

52

Перничанин

преди 1 година

Хората с комплекси. Сигурно е тъпо да сте ***?

51

мхм

преди 1 година

Ся едно мазно вето като е 3:1 да му дойде акъла на тоя макакин

50

Мухаха

преди 1 година

До Анонимен До МухахаАЛБАНИЯ Е МАКЕДОНСКА ПРОВИНЦИЯ ...... Мухахахахахахаха . А в Албания имат ли Министър на външните работи - с македонско име като например Ванче Тодоровски .... Или председател на Парламента с "македонски корени"... Тя и Индия е като провинция на Англия , ама 80% от английските политици са индийци и индуси и пакита имат повече права в Англия от самите англичани . Не случайно столицата е по-известна като Лондонистан . А "Македонската столица как ще е ? СКОПЕНИСТАН ? Ахаха

49

Анонимен

преди 1 година

Изказване на политик на изключително комплексиран народ, който има нужда постоянно да се доказва пред света, че съществува!

48

Лаврентий Берия

преди 1 година

Дали си заслужава да си губим времето с тея дърва неокастрени?

47

Анонимен

преди 1 година

До МухахаАЛБАНИЯ Е МАКЕДОНСКА ПРОВИНЦИЯ

46

Мухаха

преди 1 година

Северна Македония Я ЧАКА АЛБАНИЯ а на Европейския Съюз .... Скоро северомакетата ще са малцинство в собствената си страна и няма да има никакво значение нито македонския език... нито античката македонска история ... албанците си имат свой собствен език и своя собствена история .

45

Анонимен

преди 1 година

Българската позиция надживя дори Кралицата, ще надживее и Османи и всички османи ако трябва.

44

Анонимен

преди 1 година

Буяр Османи говори глупости.

43

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

МАКЕДОНИЯ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ЕС ДОКАТО НЕ ПРИЕМЕ БЪЛГАРСКИТЕ УСЛОВИЯ.

42

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

България никога няма да признае "македонски" език. Особено от устата на албански екстремист.