91

Анонимен

преди 1 година

ЕС е диктаторска, феодална организация, ограбваща суверенитетите на европейските народи. Колкото по-рано се разбере това, толкова по-голям е шанса ни да осъзнаем, че е необходимо сами да поемем контрола върху нашето настояще и бъдеще. Ако разбира се желаем да имаме самостоятелна, независима държавност. Ако нямаме тази потребност може да продължим да се разтваряме в европейското блато, няма никакъв проблем.

90

Отивайте при ердо

преди 1 година

Да, в Турция я ратифицираха. Но какво от това? Пак убиват жени. По 50 жени на месец се убиват от братя, съпрузи и роднини. Тази конвенция е за защита на жените. Разбира се, в Турция не се хареса на народонаселението, защото живее в 12 век. Явно и тук, нещата са сходни. Лицемери. Искате от ЕС само парите му. Като не сте ок с правата и ценностите му, излизайте. Присъединете се към Турция. Явно порядките там по си ви допадат. Същите са тези Словакия. Година без ЕС и ще глътнете вода и фалит.

89

Анонимен

преди 1 година

До 116 съвпаденияНещо не ти са разбира бе ! Мъглява едно такова замотано ! Май сигей

88

дърт

преди 1 година

До Уил Смит 80 -В коментара има само една "малка" грешка. ЕС няма поддръжката на хегемона САЩ, а има заповедите на сюзерена САЩ!

87

шияница мистик

преди 1 година

Искрено се надявам да я приемем тази конвенция и то от Възраждане и БСП, за да може нашите импотентни дядки комунисти да се почувстват истински евроджендъри, щото то така или иначе не им става цукалото освен за пиkaенe :)))))))))))))))

86

правилно

преди 1 година

Само невежи и ограничени хора могат да протестира срещу насилието върху жените и да определят те, а не самият човек какъв да бъде. Ако иска и се чувства щастлив, като хомо, да бъде- какво ме интересува? И само едно допълнение досега жалкият живот който водим не се дължи на обратните , а на Тикви, Мутри, Агенти ---и други мачовци. Убеден съм, че сред пишещите тука няма дори и един пострадал от обратен, но всички страдаме и ще страдаме от управляващите ни неграмотници....

85

Анонимен

преди 1 година

ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ИМА ИДЕЯ КАКЪВ Е ТЕКСТА НА КОНВЕНЦИЯТА. ЧУЛ ОТ ТАМ,РАЭБРАЛ НЕРАЭБРАЛ

84

Анонимен

преди 1 година

ЕП всички са извратеняци до един Путин пускай атома бог да ги убие Содом и Гомор

83

Обективен

преди 1 година

Задължава ни ЕС да приемем маймунската шарка като нещо нормално???

82

Анонимен

преди 1 година

А да излезем от ес нещат ли? ;)

81

Анонимен

преди 1 година

Някой от пишещите тук дали е чел текста на конвенцията и знаели всъщност за какво става дума? Или просто първосигнално си избивате комплексите и страховете с изливане на примитивна хомофобия, демонстрирайки манталитет от Средновековието?

80

Цв

преди 1 година

Че откъде накъде! Това да не е диктатура, че да нямаме право на собствено мнение и ще нареждат разни мухъли там?

79

Бай Илийчо

преди 1 година

Путин да фърга атома и сичко да приключва ! Нимой повеке така !

78

Хаджият

преди 1 година

"настояват, изискват" ?? А ние ако не искаме после какво? Ще ни бият ли? Гну$$ен ЕС колониализъм

77

Случаен минувач

преди 1 година

Никога няма да се съглася с Истанбулската конвенция защото тя признава третия пол. Трети пол не съществува. Има си два пола - това е природен закон. Не може човек със своите човешки закони да стои над природните!

76

Анонимен

преди 1 година

Какво значи - Парламентът категорично осъди случаите на отблъскване по границите - нещо като да нямаме държавни граници ли и всеки да влиза и излиза кога си поиска. Явно съм пропуснал обявяването на целия ЕС за шенгенско пространство за света!! Ба си разградения двор, скоро цяла Африка ще е в Европа.

75

От Вселената

преди 1 година

Бръмбари на Мухата Цеце, знаете ли "Защо съществува всичко което е назовано?"! Отговор от Вселената: "Защото мислите раждат светове."! Мислите на хората живели преди нас, са родили нашият свят. Нашите мисли ще родят света на нашите поколения. Няма открития, няма познание, няма еволюция! Всичко, което си помислим, го има в мига на неговата картина, стопляща представите ни. Вторият закон на термодинамиката се проваля. Колкото и да експандира Вселената, остават само имплозии отровни, непоправими!

74

Анонимен

преди 1 година

Както е тръгнало ЕП може скоро да гласува създаването на ЛГПТИ полиция или СС служби.

73

Анонимен

преди 1 година

До 86 Момичето от Дания И още нещо: разбира се, че не бива да има дискриминация -- и това е гарантирано от европейските директиви, които наистина са задължителни и са над национал-ното законодателство. . . . . . Няма такова нещо над националното защото ще е диктатура, която ще трябва да е над националното или против народа! Извратен начин на мислене! За такива които ни принуждават така да мислим има демократично решение отдавна - комбинация от въже и стълб може и як клон!

72

българин

преди 1 година

какво ше е следващото което ЕП ше настоява да направим и защо някакви чужденци ше ме карат да мисля като тях ?! имаме си президент , министър председател , и всякакви министри лоши или добри .