114

Шогун

преди 1 година

Какво стана, настъпват ли руснаците във виртуалната реалност ? Завзеха ли вече Киев, стигнаха ли до Западна Европа ? Взеха ли си Аляска?

113

Анонимен

преди 1 година

Газ пикаят чебурашките! Смеех!

112

Кънчо

преди 1 година

Тая лелка ше отиде ли после и до Ереван?! Санкции за азерите ще има ли ? Оръжие, заплати и тн за арменците ?!? Защо нямаше извънредни студия "българските национални телевизии" по случай нахлуването на Азърбайджан в Армения?!?За сметка на това мн добре ни осведомиха за всички церемонии по случай *** на кралицата вкл ни разказаха за цялото кралско родословно дърво...все едно сме им поданици, или пъкможе би вече сме, нз, обурках се ?!? ЕС са лицемери и мн скоро ще се разпадне

111

В ЕВРОПА ЗНАЯТ..

преди 1 година

ГЕРБ/СДС = ЕВРОПА/НАТО.......... ПП=БСП =НИНОВА =РЕШЕТНИКОВ =ПУТИН =РУСИЯ.....

110

ПП =БСП =ДБ =КОМУНА

преди 1 година

КОМУНИСТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - ЕДИНСТВЕНИ В ЕВРОПА НЕ ДАДОХА ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА, ЗА ДА СЕ ЗАЩИТИ ОТ ПУТИН И РУСИЯ........... ПОЗОР ПП.....

109

До Васил

преди 1 година

Жената не ви е виновна, че пише истината. Научете се да приемате реалността, такава каквато е!

108

Анонимен

преди 1 година

"Ти ако си мислиш, че от избирателите зависи нещо. Те имат право да гласуват, но не и да избират. А с гласовете им какво става е отделна галактика." - Напротив, от избирателите зависи нещо и това е кой да гледаме по телевизията. Реално това избираме, а иначе какви политики ще се водят не зависи дори от тези, които гледаме по телевизията... :)

107

Малко за политика

преди 1 година

Украйна, ако иска да оцелее, трябва да жертва клоуна Зеленски. Той понатрупа доста долари от продажба на западно оръжие, няма да остане гладен.

106

Анонимен

преди 1 година

Ако Зеленски я сложи на дивана отстрани както направи Ердоган, тогава може и да се замисля над призива на Кирчо да дарим по една заплата за Украйна. Не защото е жена! Не ме разбирайте погрешно. Специално тази жена обаче не заслужава уважение или поне няма да получи моето. Такива заслужават само презрение (според мен).

105

Нищо ново

преди 1 година

За САЩ не е трудно да манипулират европейските политици и да поставят на ръководни постове такива като баронесата на снимката. Въпроса е, докога ще ги търпят избирателите. През тази зима много хора ще се замислят за чии интереси работят в централата на ЕС.

104

Какво следва

преди 1 година

Новините за голямото украинско контранастъпление се поизгубиха. Нещо май няма напредък. А скоро ще има и "кръгом и пак напред".

103

Анонимен

преди 1 година

Абе шматки Z, я осветлете графика кога ЕС ще замръзне ХАХАХАХАХАХАХХХ

102

Анонимен

преди 1 година

Не се бойте бе Z ки, Щатите поне няма да ви врътнат серия " референдуми" в окупираните руzки територии, вие сами ще се разпаднете по напълно естествен начин

101

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 111: Много ти работи въоббражението. Пробвай се във фемтъзи жанра. Там някой може и да ти повярва.

100

Какво следва

преди 1 година

Урсулката вече има опозиция в Европарламента. Никак не е сигурно колко ще се задържи на председателският пост.

99

Анонимен

преди 1 година

Модерни времена- рашка започва войните а САЩ ги завършва на рашка територия! Ай честита перестройка таварищи!

98

Малко за политика

преди 1 година

До до: 108: Доста г'лупости си изръсил но последната бие рекорда.България ще възстановява Украйна? Това сме го чували и друг път - за Ирак. Писахме се съюзници на САЩ за войната в залива (за ковто нямаше одобрение от ООН), опростихме милиони долари дългове на Ирак, а Соломончо Паси ни убеждаваше, че ще участваме в следвоенното възстановяване там. И какво получихме? Едно голямо нищо.

97

PG

преди 1 година

Абе вие да не сте на заплата при тая кощрамба или при гнома,стига сте ни занимавали с тези ***,аман от тях

96

до: 108

преди 1 година

"Аман бе! Аре стига вече с този Зеленски и Урсула! Толкова ли нямате други теми за писане?" Ами това сега е най-важната тема. Изчакай да свърши войната, Русия да бъде натирена обратно в Азия, па тогава ще има и други теми. Например за репарациите от Русия и възстановяването на Украйна. Тогава ще има работа за цяла България там - в строителството.

95

Анонимен

преди 1 година

В Ереван коги ?