41

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

За какво да съжалява ? Че няма да има млади *** за германските пенсионери ли? Маiната ти ЕС

40

Анонимен

преди 1 година

Шолц се е молел за газ всъщност..Знае какво очаква Германия, знае заповидите са такива, да се самоубие!

39

Мухаха

преди 1 година

Шолц да си гледа Германистан , че стадата рефюджис които бяха понамалели заради пландемията отново набират сили и дори са се увеличили. Обикновенни германец вече изнемогва и никак не е доволен че за кафевите търтеи има всичко за германеца ги принуждават да пести и да стои на студено . Цели градчета вече открито отказват да приемат от "клетите мигранти" дето им ги натресе Баба Мъркел.п.с. ДА дадеш достъп до социалната система на страната си на човек без документи плащал на каналджии и ДОШЪЛ ПЕШ?

38

999

преди 1 година

До въпросът е__ На всяко следващо въоръжаване на Украина се отговаряше с предупреждение,но без заканата да бъде изпълнена.Сега очаквам НАТО да достави ракети с дълъг обсег на действие.Това ще пренесе войната на територията на Русия и ще последва ТСВ.Много мрачна прогноза за всички.

37

Анонимен

преди 1 година

По традиция всички немски канцлер знаят руски😉

36

Анонимен

преди 1 година

Русофилчето ми е изтъркало всичките няколко коментара, но късно, след като получих по 20 положителни и отрицателни оценки! Русофилите ще страдат още много!

35

Реалист

преди 1 година

Путин е елементарен, и предсказуем! Една сервилна усмивка, ала Мона Лиза, и внимава да каже това, което после няма да направи! Никой световен лидер вече не му вярва! "Великата " армия да внася остарели снаряди от Сев.Корея и дронове от Иран? Жалка история за надутия балон! Предстои тежко изтрезняване! Колко ли руски майки ще почернеят от това безумие ? И кой още му се връзва, че "американците" били виновни?

34

Въпросът е,

преди 1 година

...защо чак сега въоръжиха Украйна? Едното е , че не и имаха достатъчно доверие. Второто е ,че искаха Путин да затъне яко в Украйна, и тогава да го подкарат! Планът за сриване на руската икономика върви с пълна сила! Колкото повече се бави Путин, толкова повече ще затъва! А това им изнася на Западняците! Те ще изкарат една студена зима , но какво ги чака Русия, дабе още не подозират! И никой не им е виновен! Путин сам ги натресе на американския сценарий!

33

Анонимен

преди 1 година

Путин е жива енциклопедия и няма нито един политик от ЕС да има поне половината му знания ! Но е важно не само да знаеш но и добре и да расъждаваш! КАКВА е тази политика на ЕС която е против нейното население или против тези от които се хранът !А всички политици имат много повече пари от народните маси и неудобствата в които ги карат да живеят е пълна подигравка . безочие ! Ние работим и си даваме ПАРИТЕ (данаци) НА ЗАПЛАТИТЕ ИМ А НИЕ ДА СМЕ (работната класа )БЕЗ ХЛЯБ ВОДА И ТОПЛО

32

Майна

преди 1 година

За путин трябва да бъде задействана много по- хитра програма, по- различна от тази за Бин Ладен. Но резултатът трябва да е същият. Лудите нарциси - вън от политиката! Те са опасни за Човечеството!

31

Анонимен

преди 1 година

Шолц си е загубил времето да говори с кремълския, патологичен лъжец и масов убиец.

30

Ами

преди 1 година

Путин = Хитлер2. Не търсете РАЗУМ ТАМ, КЪДЕТО ГО НЯМА.

29

999

преди 1 година

Изказванията на държавните глави,публикувани в медиите ,са за консумация от плебса.Все повече се затвърждава убеждението ми,че техните решения се диктуват от един център и съвсем не са самостоятелни и в полза на държавите,които управляват.Това най- ясно личи от налагането на политически решения в икономиката,вместо интересите на икономиката да диктуват политиката.

28

Лекар

преди 1 година

Лудите не осъзнават че са луди.

27

Кан

преди 1 година

Да бяха питали Хитлер когато ясно губеше войната. Ще спреш ли да се биеш и ще изтеглиш ли войските си? Кво ли щеше да им отговори?

26

Обективно

преди 1 година

Путин сам отряза клона, на който седи. За путин няма връщане назад. Той ще се самоубие до Нова година. Епохата на Водолея Не позволява Тоталитарни държави като Русия и Сев. Корея. Но ще бъде мъчително за народите им. Жалко за тях. Както и за нас. Защото и ние ще платим, за да им помогнем.

25

О хо хо

преди 1 година

Путин е самовлюбен нарцисист. Няма Душа. Не приема Никакво Чуждо мнение. Както всички нарциси!

24

Анонимен

преди 1 година

Как пък един път не чух някой от тия да е поне малко самокритичен. Все Путин прави грешки, а те-никога. Те са прави, дори когато са седнали. Прави са защото са прави. Ако искате да знаете защо смятат, че са прави, ще ви отговорят защото са седнали, а когато легнат, ще бъдат окончателно прави.

23

Лех Валенса

преди 1 година

"Дори ако Украйна спечели тази война, след пет години отново ще се случи същото, а след 10 години ще видим нов Путин. Ако изменението на политическата система на страната е невъзможно, разчленението на Русия ще бъде задължително, за да се гарантира световната сигурност".Там живеят 60 народа, които са били погълнати по същия начин, както днес поглъщат украинците. Ние трябва да помогнем на тези народи да въстанат. Трябва или да се смени руската политическа система, или да се намали населението на Русия до 50 милиона. Русия трябваше да бъде унищожена, но Горбачов беше твърде умен.

22

ЬЬЬ

преди 1 година

Вече става по-ясно от всякога,че путин ще продължава войната до пълния разгром на рушия и нейния разпад.Слава на Украйна!