195

Анонимен

преди 1 година

Според мен на Русия и трябва мир на всяка цена.Това което направи Ленин за да се излезе от Първата Световна Война.Първият му декрет беше за Мира.Най голямата опасност е била ,е,и ще бъде Китай.Този Огромен Колос технологичен Гигант ще погълне техно икономическия пигмей Русия .На практика Европа няма да граничи с Русия а Китай,Груба изключително груба грешка е че не беше създаден съюз под каквато и да е форма между Западния свят и Русия.Ще се осъзнаят нещата но може би ще бъде Късно.

194

Анонимен

преди 1 година

До: номер 274 (Васко Спасов) Знам, че сигурно много ще те боли, но ти ще бъдеш свидетел на разпадането на любимата ти Русия през съзнателния ти живот.Освен ако не искаш да се гръмнеш или не скочиш от някой балкон от 4-тия етаж и по-нагоре.

193

Ти да видиш..

преди 1 година

До Еди кой си! 273 Тази упорка вече не върви. Има нова. Украйна се готвела да нападне Русия...

192

Така е ..

преди 1 година

Путин си е бил наумил да анексира още територии от Украйна и никой не е бил в състояние да го разубеди.И то най богатите и развити области .Ел енергия , въглища , стомана и др.Това е истинската причина за войната.Всичко друго е лъжа.Агресор.

191

Анонимен

преди 1 година

Такъв е "миротворецът" Пуутлер! Сега пак ще има, а той ще посети китайски санаториум доживотно...

190

Споко бре

преди 1 година

Кат оберем на Германците парите спираме войната.

189

Ника

преди 1 година

Хубаво е,че използвате в заглавието преизказно наклонение.Това говори само по себе си.

188

Анонимен

преди 1 година

Тука в почти всички коментари са по калъп. Използват се еднакви словосъчетания и изрази. Имам чувството че няколко човека си пишат и си харесват коментарите. Това да не е по новата методика на тролерите. Бъдете малко по-креативни ,защото работодателя Ви си дава парите на вятъра и нищо от вашите коментари на хваща "дukuш", само отвръщавате хората и коментарите Ви имат обратен ефект.

187

Анонимен

преди 1 година

До sd ЕС да наложи санкции на Азербайджан. Как така ще искат да купуват газ от страна агресор. Пак двойни стандарти. Днеска един европейски депутат направи интересно изявление по адрес на Урсула фон ***. Мартин соненброн се казва човека.

186

sd

преди 1 година

добре че още става това, което кажат англо-американците. армения заложи на руската недоимперия и ще бъде разтерзана от турция и азербайджан (нравится-не нравится ....) но такава е съдбата на всички пристанали на владимир късий....сърбите млъкнаха че ще си вземат със сила Косово. Никакво Косово няма да си вземат..... свърши за тях косово, попа пя. НАТО има няколко хиляден контингент в Италия, готов да унищожи сръбската армия ако посегне на Косово

185

до именно

преди 1 година

В историята трябва да си отидат само елементи като Великобритания. Не е нормално в 21-ви век да се изживяваш като някакъв върховен племенен вожд, едва ли не божий наместник, чиято роля се предава на поколението му. Това дори в Русия го няма днес.

184

Toни

преди 1 година

До до реалностНе се излагай чак толкова много

183

именно

преди 1 година

До до реалност точно за това трябва да си идат в историята при техните демони, не са ги спрели а са преодоляли като не са се про,менили както например и франция и германия са се променили има разлика за съжаление русия си остана същата и трябва да изчезне ако ще и с целия свят но няма как да продължи да съшествува заедно със света това е

182

до реалност

преди 1 година

"държава като русия неможе и не трябва да съществува, това е все едно римската империя или наполеон или 3 райх да се възродят"____Там е работата, че държави като Русия спряха и Наполеон и Третия Райх.

181

реалност

преди 1 година

държава като русия неможе и не трябва да съществува, това е все едно римската империя или наполеон или 3 райх да се възродят, няма как да стане, държовни имперски формирования като русия трябва да бъдат унищожени това е екзестенциална заплаха за света, или сами се разпадат или чрез 3 световна война или дори ядренна война но такива конструкции каквито представляват руската държава неможе да съществуват така или иначе ще унищожат света по един или друг начин

180

Анонимен

преди 1 година

Вече прекалявате със свободните съчинения. Премахнете наложената цензура върху официалните руски източници вместо да ни представяте преразканата, редактирана и одобрена за масова консумация версия на събитията и тогава ще си говорим. Ако имате топките да го направите.

179

Toни

преди 1 година

До АнонименНапълно съм съгласен с теб-10 зелени показалеца.Моля те само в израза не им падай на нивото.Заслужават си го-но това е друга тема.

178

Абе

преди 1 година

Тази информация не е ли закъснял това можеше да се каже още в началото или чак сега на някой умник му е дошла идеята хахаха ще ме скъса те от смях

177

Анонимен

преди 1 година

Путин е сред строителите на съвременна Русия - защото я срина.

176

Toни

преди 1 година

До До ТониМного ми се иска да ти отговора нещо но за съжаление не съм русофил затова няма да го направя.По начина ти на изразяване разбирам че не си струваш и 10 секунди внимание. Лека нощ