25

Vuicho Vanio

преди 15 години

Ще си пишем обикновени писма като едно време и може да си ги криптираме ... ахахаха ... Кой ще контролира само тези, който ни четат комуникацията не ми е ясно :)

24

zachuden

преди 15 години

А какво ще кажете за това?На всички ни е ясно че във МВР и всичките институций които ще имат достъп до тази нформация има недобросъвестни хора,ако оставим изцяло личните данни настрана какво да кажем за бизнес информацията,всеки зне че интернет се пускат оферти,ценови листи,имена на клиенти за някои сделки и т.н.Какво ще ми кажат за това???

23

уахахаха

преди 15 години

Ще видим какво ще каже съдът за правата на човека тогава! Съвсем наскоро Великобритания бе осъдена от него по същия начин.Смешна полицейска държава. Замазват ни очите, докато крадат и вършат своеволия, и това не е нищо ново. Раята спи.

22

zachuden

преди 15 години

А това значи ли че ще ви преслушват мейл-а и чат-а с приятелката/приятеля/ви докато сте някъде в командировка и сте решили да постоплите самотните нощи с няколко топли думи или недайси боже с някоя по-лична снимчица???

21

Bulgarin ot Germania

преди 15 години

tova li e "demokarcija". Mnogo mi namirisva na STASI.Otkricch "terorizma" za da mogat da si pravjat kakvoto si iskat.Palen kontrol.

20

Steve

преди 15 години

Браво , поне сега съм сигурен ,че някой ще ме слуша и ще чете написаното от мен . Поздарави господа полицаи !

19

doznatel

преди 15 години

ne bil suglasen,hahahah,ami opla4i se v profsuiuza

18

Anonimen

преди 15 години

Tova e nai tapoto neshto koeto sam chuval podslushvaneto...Kak moje da podslushvat telefoni i drugi prostotii ! Az ne sam saglasen s tova ! Ne znam za vas ?!

17

преди 15 години

Примерно един VPN тунел с 2048 битово криптиране на данните и да видя как ще го разбирят :D Всичко каквото е в този тунел вероятноста да разберат какво минава е почети нулева.Тъй че който иска да се скрие има начини и ще се възползва, а пък тея които нямат какво да крият и нямамт нужните ресурси ще ги следят това е.

16

Нищо няма да фанат

преди 15 години

Дори да е законно ОК нищо н емогат да подслушат:Разговорите които не са за подлушване са криптирани.Добрата страна е че се помага на пазара с криптиращи устройства. Фирмите които предлагат такива решения вече отварят шампанското

15

преди 15 години

Супер! Сега разкриваемостта на престъпленията ще нарасне с 200%! Очакваме резултати!

14

преди 15 години

Да , чакай само , сигурно някой престъпник ще тръгне да праща на съучастника си плановете за някой обир на банка по abv.bg с емайл хахахахаха , абе тия ме разбиват ! Прикачи файл:обир на банката.pdf(rofl)

13

doznatel

преди 15 години

Men tova ne me pritesnqva,vie ako kriete ne6to moje i da vi pritesnqva....!

12

Rokeriikata

преди 15 години

Kakvi sa tia sega?Nali ima6e zakon za lichnite danni i za konfidetcialna informatcia.....

11

Четете вестниците

преди 15 години

http://dnes.dir.bg/2008/03/19/news2788201.html&a mp;q uot;Полицаите, които подслушват измамниците, разбрали, че "мним адвокат" иска пари от 78-годишната Марийка Янева от Поповица. Той й съобщил по телефона тревожната новина, че зет й катастрофирал и ранил тежко малко дете. За освобождаването му от ареста било необходимо спешно да се платят 5000 лева. Разговорът бил проведен на 11 март.Униформените, които подслушали разговора, тръгнали за Поповица, за да "предупредят" жената, но взели със себе си приятел - таксиметровия шофьор Атанас Христов-Чартърния. Той е бивш дознател в полицията, уволнен дисциплинарно за фалшиви паспорти преди 5 години.Янева дала парите на Христов, като си мислела, че ги праща за "адвоката". За двойната измама станало ясно, след като първият измамник се обадил да търси парите, които жената всъщност вече била дала."Според магистратите, гаранцията, че данните се предоставят само на компетентните органи (съд, прокуратура, служби за сигурност) е напълно достатъчна.

10

преди 15 години

Еми... това е.. днес телефона ще ни прослушват, утре жените, заплатките... и се превръщаме в марионетки на една капиталистическа и корумпирана система.

9

преди 15 години

Крайно време беше да го озаконят !

8

Анонимен

преди 15 години

гледайте как се стимулира престъпноста отново в БГ, подслушването води до изнудвания - имаики предвид каква ни е полицията кой знае какви болни мозаци ще ни подслушват и какво ще им хрумне от чотото, мафията е ПОЛИЦИЯТА в БГ, а пък ние обикновените граждани които си плащаме данъците им плащаме заплатите на тях уж да ни пазат, а пък нагоре по етажите им плащат бонуси да не си вършат работата, колко престъпници са отишли зад решетките? писна ми от тази скапана държава и всичките и мошенници искам да видя за какво гражданите си плащат данъците искам резултати - всички корумпирани политици и мафиоти зад решетките и то веднага (по спешност:))))

7

хм

преди 15 години

В САЩ отдавна има мания за тотален контрол над личността. Кога най-после ще прогледнете...

6

здрав,прав и...

преди 15 години

Е,голям мерак по комунизма,и това е!Нещастници!