37

Мхмм...

преди 1 година

Като махнем селскостопанските самолети, които са необходими остават по-малко, но веднага се сещам за един познат, който преди години работеше за Арабаджиеви и бяха назад 3-4 месеца със заплатите, когато същите си купили хеликоптер...

36

До Пешо

преди 1 година

Моето семейство тази зима ще остане без дърва... Щото съм на парно от ТЕЦ бе смотльо ошмyлен!!! ХА-ХА-ХА-ХА-ХААА!!!

35

до 35

преди 1 година

Става и с вишка лично съм виждал как качват на 7 етаж през прозореца цял диван със вишка, изглеждаше доста опасно и безрасъдно но стана....

34

Гроби Таласомо

преди 1 година

Па плачем, че немаме авиация;))) Искаме Ф-ки от мириканцити;))) Па глей кво става, тя авиацията частна;))) Смаолети бол, хеликоптери бол, саде ядрени бойни глави не сме си взели, ама и тва съ не знае;))) Сичку крадено, ей го де е;)))

33

Анонимен

преди 1 година

Само да спомена, самолет за селскостопанска авиация или нещо двуместно може да се купи за 10 - 15 000 лв., въпроса е кой, какво иска. Някой си вземат малки яхти или самолети, други 20г. "Баварци"

32

Анонимен

преди 1 година

До 35 : има. Нарича се Хаспел

31

Анонимен

преди 1 година

До Аз роботът...практически всяка дейност извършвана от човека, може да се извършва от роботи... Да бе, я ми намери робот, който да ми качи един диван до осмия етаж, при положение, че не се разглобява и не влиза в асансьора.

30

Анонимен

преди 1 година

Ами на изборите да гласуват тези със самолетите.

29

Анонимен

преди 1 година

До Аз роботът 23 : Да, скоро повечето неща ще са роботизирани. И доста хора няма да работят. Ама няма да живеят прекрасно - просто ползването на роботи ще е далеч по-евтино от хора, а хората да се оправят както могат и да ядат каквото намерят.

28

Анонимен

преди 1 година

Ами малко са. И аз, ако бях земеделски производител, щях да си взема. Това не е индикатор за богатство, а необходимост. Вие какво искате - да се оре с права лопата, да се жъне със сърпове и да се пръска с пръскачка за миене на прозорци ли?

27

Анонимен

преди 1 година

До проспериращ тигър"в българия зеленчуците са внос," ......... Това не означава, че няма производство за износ.

26

проспериращ тигър

преди 1 година

Аз още нямам нп ще си купя няма да пръскам ниви със самолета разбира се, в българия зеленчуците са внос, ще си го ползвам за гъзария

25

Анонимен

преди 1 година

До Oligarch Вече не е така! Винаги ще има още по-богати, с още повече власт, които ще ти казват какво може да си купиш, точно откъде. И ще питаш "Аз това мога ли да кажа, или да си мълча".

24

Oligarch

преди 1 година

Най-добре човек да е богат и да има власт, няма какво да се заблуждаваме! Аз ако имам тези неща много ясно, че ще си купя самолети, яхти, отбори, ще приватизирам, ще отварям нови компании, ще ш,ибам яки жени и ще се меся в държавната икономика!

23

До Аз роботът

преди 1 година

Хората щяха да изперкат и да се изтребят от незнание какво да правят с това свободно време. Не че сега не го правят. Освен това технологиите ни са примитивни все още.

22

И аз имам

преди 1 година

самолет.... Мащаб 1:64

21

Аз роботът

преди 1 година

Техниката е толкова напреднала, че практически всяка дейност извършвана от човека, може да се извършва от роботи. Ако всичко беше роботизирано хората щяха да не работят и да си живеят прекрасно. Уви, на тия със самолетите не им харесва така и гърчат народа с робски труд и никакво заплащане.

20

Анонимен

преди 1 година

Имат пари угаждат си

19

Анонимен

преди 1 година

Не е за хвалба тая бройка а за присмех.

18

Анонимен

преди 1 година

Какви са тия частници бе ? Освен това от самолет до самия летище има разлика и ако притежанието на такъв за вас е нещо фрапиращо това само показва колко назад сме от развитието на света. Хората си купуват и продават като автомобили, проектират си и си ги строят в гаражите и т.н. а вие си мислите за богатства и не знам какви глупости