104

гузеннегоненбяга

преди 1 година

Като ми гукаш, гугутке ле, кой ли те слуша? За има-няма месец така се о+ъзихте на рашките, та чак и очиларката мутрафоновна на празника на Съединението поканихте. И фърчилката покани в Президентството на Република България раш-истите от лукойл! И нямало "завой"?!? РЕЗИЛ правите, гугутке ле, РЕЗИЛ!!!

103

Анонимен

преди 1 година

Затова пък направихме заной към един от най-деспотичните режими в Средна Азия. Нали сме демократи уж, защо поддържаме тиранични режими?

102

Анонимен

преди 1 година

Резерват на САЩ къв ицбор и койго иска никой

101

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

""България не прави завой към Русия." ___ Това звучи като отчет, но пред кого? Определено не пред българите" ______________________________________________ Завой към Русия означава много евтин газ и бягане от рецесията, а бягане от рецесията означава завой срещу интересите на Пиндостан. Ето доказателството: Тази нощ The Washington Post заяви, че рецесията в Евросъюза е отлично средство /инструмент/ в борбата на Пиндостан с обзелата го инфлация.

100

Анонимен

преди 1 година

България и "Булгаргаз" не били молители. Щом не молиш, значи няма да получиш отговор и ще стоиш без руски газ и ще мръзнеш, защото "Газпромекспорт" и "Булгаргаз" не са два равноправни търговски партньора. Те може би бяха такива преди Про100Киро да разруши българо-руските отношения.

99

Георги

преди 1 година

Не е завой, а челен удар.Голубой Донев

98

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

ГУГУТКА ДОНЕВ !!!

97

Българин

преди 1 година

Четат как великата червена армия бяга и започнаха да се страхуват. Ние ще помним, как искахте да ни оставите на студено, за да си докарате комисионните от газпром, а те даже не ви вдигнаха телефона

96

Анонимен

преди 1 година

"България не прави завой към Русия." Това звучи като отчет, но пред кого? Определено не пред българите.

95

Анонимен

преди 1 година

Само Русия, западняците вече залязват, с все сили се опитват да се държат, ама няма да стане.

94

Анонимен

преди 1 година

До Хи хи що да не би Това за марсианците, не се знае, може и да се окажеш много прав! Говорим обаче за истински марсианци, а не руснаци.

93

Решетников до спеца

преди 1 година

молодець, денги неть дерзай.

92

Анонимен

преди 1 година

До Хи хи що да не би Ко речи?

91

Хи хи що да не би

преди 1 година

"Проценти, считащи, че виновна е Русия....." марсианците да нападнаха Украйна и нарушиха договора за доставка на газЪ. Риторичен е.

90

Анонимен

преди 1 година

Е, добре де! Защо не е уволнен говорителят на кабинета, заради апокалиптичната картина, дето я нарисувал? Или това е планирано стрес-тест мероприятие. Създаване на материал за социологическите агенции. Проценти, считащи, че виновна е Русия, проценти, обвиняващи кабинета и др.? В крайна сметка на някой пука ли му за зрителя, читателя, слушателя? Откъде я взимате тази методология за информиране на хората?

89

do 93

преди 1 година

Умнико , искат се репарации от победена страна, например скоро такава ще бъде любимото ви Руско ханство.

88

Анонимен

преди 1 година

Ще е голяма мъчение с тези комунисти които ни ги инсталират. Стават все по-безхаберни и буквално не знаят какво правят на този пост. Такова пропадане в политиката никога не е имало откакто съм жив.

87

до93

преди 1 година

ще минеш - с хартиените еф16 ли ? :))

86

Спеца

преди 1 година

Българска наглост е да търсиш Русия , след като си изгонил рекорден брой от дипломатите и!В България се навъдиха много политици с нисък морал и дебелоочие , като Борисов ,Кирчо и Кокорчо и т.н.!

85

Анонимен

преди 1 година

До 99 Ще правите не химарси ,а памперси и ще ги пращате на съюзниците