44

Анонимен

преди 1 година

Абе може е всякакъв ама може да му се проследят прародните по бащина линия 1000 години назад...

43

Да кажа

преди 1 година

Ако някой върне Сак-са. Вземам си сакчето, и дим д сме няма от продажна България! Това е извън нормалното мноооооого далече, по-скоро е садомазохизъм!

42

ПроСоТо

преди 1 година

смехория!...Занимават ни с КРЪВОСМЕШЕНИЯТА и браковете м/у братчеди в историята на Кобургите..Впрочем,тая практика-да се съешват КРЪВНИ РОДНИНИ, е още от римско време!..Просто през вековете дефектните елементи са я повторили..По-тъжното е,че ..не знам по какви причини../всъщност знам,но ако го напиша нема да бъде прието../ хората се "ОМАГьОСВАТ" от прелюбодейците..

41

Щот съм хитър

преди 1 година

Кръстих унуката Мохамед белким падишах на Туржия да турят кат оная ромка Маркъл,а Кралицата ми даде да ям супа с вилица!

40

Лорд Стамат

преди 1 година

Абе цялата работа е пак за пари в едни фамилии ама хубавото е че поне са си образовали и възпитавали децата за да ги направят добри владетели а не както днешните ceляндyри в парламента с купени дипломи от университета в Горно Нанадолнище или президент със зелени чорапи и вдигнати юмручета да прави лицеви опори показвайки интелектуална мощ.

39

Тоя

преди 1 година

Тоя не е българин, камо ли цар на българите. Да ходи да си търси наследството в Лондон.И да остави българските гори на българите.

38

Анонимен

преди 1 година

До Martin BormannКато Гали Паднали В отварата

37

Анонимен

преди 1 година

До Martin BormannКато гали паднали в отварата

36

Мнение продължение

преди 1 година

За да ни смачкат Русия и комунизма също забранява и църквите и който иска свобода в концлагер. Знаели са, че ако ни убият и вярата те ще ни поробят. Сега всички с нас задружно за ръчичка към ада тук и навсякъде......Както в Англия сега им се скапва икономиката и политиката и продукцията и нямат качествен персонал така и Германия със скоростта на светлината върви на там в киреча.

35

Зозо

преди 1 година

Има стар мохабет: "На стрина Кина, зълвения зет" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

34

Мнение

преди 1 година

Аз мисля, че някога понеже турците са безчинствали навсякъде и германци също са искали помощ от балканите да се отърват от тях,а къде без Русия,Англия,Австрия и Унгария по онова време, та намешаната им жила са имали план да насочат турците към България да съсипят хем голяма силна България 5века всички са ок на наш гръб. Спасява ни само вярата в Бог. Съгласяват се да освободят България за пари защото няма жълтици в гърнето и трябва да изпразнят нашето.Същите ни доразкъсаха. Сега им се връща.

33

Истукан

преди 1 година

Само Симеон Сакскобургготски липсваше в парламента. Като беше премиер ограби каквото можа заедно с БСП и ДПС и сега си живее старините в разкош и богатсво. Замъците, дворците и нивите му носят милиони приходи всеки месец. НДСВ беше една измама, подобна на ИТН и ПП. Все се лъжете на спасители. И Бойко щеше да ви спасява.

32

...

преди 1 година

... от фамилията на глобалиститенацисти са...

31

Анонимен

преди 1 година

А защо Георги Димитров и Вълко Червенков ги изселиха с партааакеешиитее си в Чужбина и не му позволиха да препари България, чак Тодор Живков малко се смили над него.

30

Анонимен

преди 1 година

То тък както гледам и аз ще се окажа роднина. С общ баща към 1198-*** година.

29

Истината

преди 1 година

Имаме си цар от знатен род, а се оставяме да ни управляват селянндури като мазния Радев и толлупа Бойко. Българското общество е мъртво, дано по-младите поколения се осъзнаят и се върнем към държавността!

28

Защо осъди България?

преди 1 година

????

27

Анонимен

преди 1 година

Какъв Холокост ве фаттмак?

26

муспи

преди 1 година

Ето защо Путин няма да присъства на азербайджано-тюркско погребение. А изсраелския, северно македонския премиери и лично Ердоган ще са там. По форума има иронични подмятания по Цар Киро, а това се приравнява с Отричане на Холокоста!

25

До анонимен

преди 1 година

Така е, вече 32 години изминаха, а още не мога да откроя някой, който да е задминал Тодорето Живков по политика. За жалост няма. Тодорето беше един и си остана един.