30

ИНТЕРЕСНО

преди 1 година

Защо в Русия бензинът е 1.00 лева,а в България-3,50???Що?

29

Анонимен

преди 1 година

Лев ако не беше фиксиран към евро тогава щеше да видим истинската инфлацията..

28

ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ

преди 1 година

на българите са к.*** 1 2 и 3.Изключете си телевизорите и мислете с главите си.Така казва Пламен Пасков.Ако не знаете кой е той,напишете името му в тубата,има много инфо.

27

Хаха

преди 1 година

Циркаджии, инфлацията е следствие. Основният проблем е псевдоприватизацията и псевдопрехода, когато се раздадоха и подариха бизнесите и такива *** като Велев, които цял живот не са преместили една клечка, сега са "бизнесмени" и всеки ден хленчат за кинти от държавата, т.е. от НАШИТЕ данъци

26

Киро простия

преди 1 година

Оставете ме да ви довърша!

25

Германец

преди 1 година

Инфлацията ви е най-малкият проблем, често казано. Спонтанно бих ви обърнал внимание на следните ваши "качества": завистливост, крадливост, повсевместна необразованост, всезнайство, тотален егоизъм. Да не продължавам. Всичко, което ви прави българи, с две думи :)

24

Аз съм

преди 1 година

Просто киро аз съм виновен Съжслвам Взех си поука Оставете ме плийз да ви довърша!

23

неян4е у вас

преди 1 година

си оди

22

И този

преди 1 година

Основният проблем на българина е про"стотията и мързела.Така се ражда.Затова си обича социализъм,Русия и ако може да не работи,въпреки че живее свински.Това е масовата картинка.Бойко и особено Корнела и едни от изток това го знаят и са тръгнали по селата.

21

кво

преди 1 година

то4но жалката си заплатка ли

20

до 19

преди 1 година

В магЪзина ли?!

19

Еврозона

преди 1 година

В магъзина стана като в Кореком, а на бензиностанцията като космодрум, само за космонавти.

18

Христо Христов

преди 1 година

Тиквата правилно каза преди месеци, че българинът е про'с'т и затова заслужава още дълго да бъде мачкан!

17

Христо Христов

преди 1 година

Българинът е про'с'т, но на про'с'тите хора про'с'тотията не им е проблем, а светът.

16

Анонимен

преди 1 година

Основния проблем са банките .Те генерират инфлацията .Как ?Като изливат повече пари в системата отколкото обществото може да изработи .Тези пари се изляха под формата на кредити,помощи,заради Ковид ,програми за правителствата ,които реално отидоха в джоба на политиците.Това докара инфлацията ,банките я сложиха на масата ,а войната наля още масло в огъня .Това трябва да е ясно на всеки човек,дори на децата си го предайте .Нужен е съд за централнте бакери + политиците .Реално са си комбина .

15

Жебок

преди 1 година

Не инфлацията, а корупцията в БГ е основния проблем на българина! Писахте статия преди 2 седмици по тоя въпрос. Забравихте ли?

14

Анонимен

преди 1 година

Откажете в урните категорично да гласувате с електроннннна машина и изискайте чиста Хартиена Бюлетина така Комунистите долни няма да могат да лъжат и манипулират изборите отново.

13

ГЕРБ

преди 1 година

Гласувайте отново за комунистически престъпници като БСП или създадени от тях да ги заменят БСП клонинги от Възраждане или Ляво Либералните им Комуно тиквари на ДАСоруш ,Атаки,Радевци,Яневци Промяни и тн и до следващата зима вече ще хрупате зелени джанки няма да вземете един лев пенсия,а ценит ще са такива че няма да може да излезете от селскитекопториуми от които веантикви с бавна мисъл избират престъпници на комунизма да рушат България.

12

пенсионер на круиз

преди 1 година

ква инфлация бе , киро и асен ни дигнаха доходите до незнайни висоти ! мдааа .

11

Анонимен

преди 1 година

Е нали Киро каза, че най-големия му проблем е войната на Зеленски?