14

Анонимен

преди 1 година

Браво Кимец

13

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 6 Много лъжеш. Путин ти е любимец , нали ?

12

Анонимен

преди 1 година

До 8: Колега, ограничен достъп не е равно на затворена зона. Не съм ходил там и не планирам, до доста народ по света ходи. Влез в Трипадвайзър и ще прочетеш много отзиви за големите хотели в Пхенян, които, разбира се, са само за чужденци. Имат и смартфони, и интернет, макар да го филтрират. Ако не разработва ядрени оръжия, тутакси свършва като Кадафито и Саддам.

11

Така е ..

преди 1 година

Ще се намери кой да го откаже.

10

Анонимен

преди 1 година

Всички ядрени държави имат законодателство, че няма да ползват ядрено оръжие първи за да не почне ядрен апокалипсис. Северна Корея са първите, които казват, че биха стреляли първи. И в България се намират хора които да ръкопляскат и да обясняват, че Северна Корея не била толкова лоша колкото я изкарвали. После някой да ме убеди, че феновете на Путин са нормални.

9

Анонимен

преди 1 година

Тоя сега не е доволен, че не е център на внимание.

8

Анонимен

преди 1 година

6- и как е успял ДА ВЛЕЗЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ СИНЪТ НА ВАШАТА СЪУЧЕНИЧКА ТАМ Е ЗАТВОРЕНА ЗОНА. И ДА ИМА СЛУХОВЕ ЧЕ ИМА КАКВО ДА СЕ ВИДИ- АКО ИЗБЯГАШ ЗАД ГРАНИЦА, РОДНИНИТЕ ТИ ДО 9 КОЛЯНО В ТРУДОВ ЛАГЕР/А БЯГАЙ/, АКО ТЕ ХВАНАТ НЕЩО ДА НАПРАВИШ НЕ КАКТО ТРЯБВА ПО ИДЕОЛОГИЯТА ЧУЧХЕ УВИСВАШ НА УЛИЧНИЯ СТЪЛБ ЗА НАЗИДАНИЕ НА ОСТАНАЛИТЕ, КАЗВАТ ЧЕ ИМАЛО МНОГО ГЛАД И ПРАЗНИ МАГАЗИНИ- МОЖЕ БИ КАТО ГЛЕДАМ ВОЙНИЦИТЕ ИМ- ВСИЧКИ ДО ЕДИН КЛЬОЩАВИ, КАЗВАТ ЧЕ ЯДАТ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ, ПРИЛЕПИ- ТОВА ЯДЪТ И В КИТАЙ..

7

Анонимен

преди 1 година

Да не е луд да се отказва в днешния полудял свят??

6

Анонимен

преди 1 година

Нищо не знаем за Северна Корея. Само това, което ни казват. Но сина на една моя бивша съученичка вече за 5-ти път ходи там и разказва много различни неща от тези, които обичайно слушаме. Совите не са това, което са.

5

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно не сме съгласни с твърдението "Всеки от нас има приятели, които ненавижда и ги очерня".

4

NO DOUBT!

преди 1 година

При.митивите от Северна Корея са най-малката грижа на Космическа Америка...

3

Анонимен

преди 1 година

Абе всички играят в един отбор. Просто винаги има нужда от враг, за да се покажеш добрия. Какво ще правим без врагове? Всеки от нас има приятели, които ненавижда и ги очерня, както и нас ни очернят. Иначе как добрите ще бъдат разпознаваеми? Който спечели пропагандната война, той печели.

2

Анонимен

преди 1 година

Парламентът на КНДР упълномощи севернокорейските военни да извършват "автоматично" ядрени удари, ако ръководството на страната бъде атакувано от вражески сили. И с атентат да го атакуват, получават в отговор балистична ракета с ядрена БЧ.

1

УМЕН

преди 1 година

А другарят Ким дали изказа съболезнования на Бъкингам по повод *** на башвампира? Подозирам че се радва и няма да го направи. Както и аз впрочем.