80

българин

преди 1 година

Само като чуя името Алгафари и веднага в съзнанието ми изплува образът на ненаказан трафикант на мигранти и сириец или иранец /не искам да зная какъв е / опасан с колан от лимонки !

79

Тулупа от Банкя в цс

преди 1 година

Преди 10-ина години,същия тоз Мангафари плюваше наред Борисов сега със синчето му са първи любовници на толупа от Банкя..мн.нагло и безочливо семейство.Чудя се докога ще го канят да се изхожда по телевизиите...не виждат ли за какво става въпрос?!

78

joreto

преди 1 година

Алгафари баща и син. Бащата обърна палачинката като усети облагите от позициите на синчето в Герб.

77

Есенин

преди 1 година

Русия е велика и непобедима.

76

Анонимен

преди 1 година

До Българин Стига си се писал така и спри да мърсиш думата Българин.Напиши се руснак по ще е вярно!

75

До баба мара

преди 1 година

Ти ще гласуваш и мръзнеш, защото си неграмотна и необразована. Такива като теб, нямат друга опция, това си е твой/ваш избор...

74

Анонимен

преди 1 година

Сажд Алгафари и брат му добре са се нагласили - единият уж проруски, другият уж антируски...

73

баба мара

преди 1 година

стига сте бръщолевили глу-пос-ти всеки посланик е добре дошъл на празника ниискам руски газ на подходяща цена не желая да студувам и гладувам заради прос-то-тиите на цър-ву-лите ни

72

Пян_Гъ

преди 1 година

Интерпретацията на Алгафари определено е спорна (контратеза - ами кой да стои, нали Русия възвърна ДЪРЖАВНОСТТА на България???), но дори да е вярна, все пак е добре някой да стои зад нашия президент (лично аз НИКАК не съм фен на Радев), пък било и Русия, отколкото никой да не стои. Например зад Желев кой точно стоеше? Ами зад Плевнелиев? Само не ми казвайте Западът и НАТО, за да не ви питам в конфликта м/у Турция и Гърция къде точно ще застанат?

71

До Знаещ

преди 1 година

Това, което си написал са откровени лъжи и русофилски бълнувания, които с нищо не могат да бъдат доказани! Прочети оригиналът на манифеста, с който руският цар обявява война на Османската империя! Там НИКЪДЕ не се споменава "България" и "българи"!!! Русия никога не е желала Независима България. Русия не само, че е против съединението, но и тласка Турция да ни нападне! За това има документи! Турция не се поддава, но Сърбия приема "съветите" на Русия!

70

Братята Алгафари

преди 1 година

са политически туристи, Мадж Алгафари врътка около БСП и Радев, Нидал Алгафари беше член на БСП,днес се усуква около Тиквата и ОПГ-ГЕРБ заедно със синът си Николай, знаейки,че ГЕРБ е свърталище на корупцията и престъпниците,а Басел Алгафари е в Харманли и ръководи каналите за наркотици и трафика на мигранти от ресторанта си там в който се срещат трафикантите, има и транспортна фирма която превозва мигрантите под чадъра на Нидал,Мадж и Николай ! Как да се бори корупцията с такива политици в нея ?

69

Иран

преди 1 година

Тоя арабин ли е - алгафари що да не направим и патреот - Али хамнейТой сьщо е заклет патреот предлагам да го поканим в - вмро

68

До 80

преди 1 година

Тр0ле, редно е да кажеш и за американските такива, чрез посредници. Тва джендърите много до късно спите

67

Анонимен

преди 1 година

Чалгафари пак ли се изходи

66

Антикомунист

преди 1 година

До Българин ==== Какви "задокеански окупатори" те преследват. В България живеят над 100 000 руснаци, а още 400 000 имат имоти у нас. Има над 50 000 руски фирми. Руската агентура и доносниците на Кремъл са десетки хиляди. Има хиляди руски и съветски паметници. Цели 45 години бяхме напълно зависими от Кремъл. Това е РУСКАТА ОКУПАЦИЯ.

65

Нео

преди 1 година

Винаги съм твърдял, че кратуната в президентството е кремълска подводница! Това е персона без чест, антиевропеец и антинатовец! Той натресе на стадото Киро Лъжеца и компанията му, а сега имитира опозиция! Изключително зловредна за държавата персона! Не може и да е иначе, след като бе одобрен от КГБ!

64

Знаещ

преди 1 година

Слушал съм изказвания на професионални руски историци по въпроса и според тях Русия тайно е подкрепяла Съединението, но явно не е могла заради политическата обстановка. Затова уж са против и са си изтеглили офицерите от нашата армия. Ама тайно убеждават турците да не ни нападат. И ни съдействат с плащанията по имотните прехвърляния на присъединените територии.

63

Анонимен

преди 1 година

Предатели са тези, които оставят България в лапите на бандитска Русия!! На злодея Путин! Радев, Нинова искат Европа да преговаря с Путин, да изпълнят условията му и да спре войната. В същото време синът на Корнелия Нинова се е дипломирал в Калифорнийския университет. С чии пари?!

62

Наблюдател 2022г.

преди 1 година

Докато такива ,като Радев, Янев , Нинова, Решетников и др. са на предните позиции в БГ-политиката така ще бъде.Те са вредителите на държавата.Дори ДПС са по склонни към Брюксел, а не към Москва.

61

Българин

преди 1 година

Напред с братска Русия! Вън задокеанските окупатори от България!