8

Анонимен

преди 1 година

До Ала Бала : Правата на човека ли? На повечето не им се полагат права, особено тези, които ги тълкуват разширително, само своя полза, и злоупотребяват с тях като цяло. Тези права са били дадени погрешно, и трябва да се отнемат. Както и стана.

7

Анонимен

преди 1 година

Не си чувал, защото за пръв път в съвременната история имаме пандемия. Доста си немислещ.

6

Ала Бала

преди 1 година

Не грипът, а държавните чиновници унищожила веригите за доставки, икономиката и правата на човека - не съм чувал досега вирус да е налагало ограничения.

5

Да допълня...

преди 1 година

А войната на Путин с 50 г. назад.

4

всичко е точно

преди 1 година

А блестящата политики на ЕС ще ни върне няколко века назад във времената, когато хората не са имали ток, топла вода и са спали с шапки.

3

Пепи милицойнера

преди 1 година

Още десет ковида и ще се изравните с мен,там където съм застинал, когато дядо ме уреждаше с връзки да ме вземат за кияк в милицията.

2

Анонимен

преди 1 година

Ковид ни съсипа, а войната на Путин ни довърши. Силните и богати държави ще се оправят, а ние се редим до Чад и Нигер. Ако не е ЕС да ни дърпа напред, отдавна да сме потънали.

1

Анонимен

преди 1 година

Напротив, донесе подобрение. Дистанционна работа, работа от къщи. Електронната търговия бележи 600% ръст. Технологиите рязко се развиха. Е.... някои лоу-лайфери ще останат ненужни ама проблема си е техен.