18

Gogo

преди 1 година

Нашите политици са единни в два случая: когато заедно трябва да направят поредния обир на държавата и когато трябва да се наведат пред т.нар.велики сили за да ги *** и да предадат народа ни! Без да публикуват дори текста на макроновото споразумение за рсм, нашите политици за пореден път предадоха националния ни идеал и плюха върху паметта на дедите ни... позор!

17

Анонимен

преди 1 година

До 19 Тока не го даваш, а го продаваш. Иначе в *** ли ще си го буташ? Аман от обидени селски патриоти.

16

Анонимен

преди 1 година

А ние ток ще им даваме!!! Без достойнство, както винаги.

15

Анонимен

преди 1 година

Жалки са с техните елементарни претенции и изфабрикуван представителен патриотизъм. Смешни малки човечета, които крещят нецензурни думи, а не виждат че са останали шепа празноглавци, които могат да се съберат под една сливa. Разделяй и владей. Нищо ново под слънцето.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 Какво значи някой който не се нарича българин да е по-българин? Това е една от най-големите глупости които може да измисли някой ***.

13

Да втасват

преди 1 година

В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.

12

северните макета

преди 1 година

Този войнстващ македонизъм заслепява комитите и ги прави да не виждат дебелия албански отзад. Но скоро ще го усетят и бързо ще прогледнат, а тогава ще е много късно. Лошото в случая е, че в политическото си късогледство ще навредят и на нас и ще ни създадат още по-големи главоболия. А те просто ще изчезнат.

11

Анонимен

преди 1 година

'' внесе референдум за българите '' ............................... този другар на снимката очевидно е на издръжка на съветското посолство ...

10

Българин

преди 1 година

Май ще трябва денацификация и за тях ...

9

Анонимен

преди 1 година

Северните макета са като воденичен камък и лоша болест за нас. Бълват отрова и ни тежат на врата. На опашката пред портите на ЕС, докато им отрезнеят празните манepки и се научат на история. Иначе, ужас до безкрай.

8

За инфо

преди 1 година

Охридският рамков договор е вътрешнополитическо споразумение за примирие, подписано от президента и премиера на Република Македония и представители на 4 политически партии (включително на етническите албанци) в Охрид на 13 август 2001 г.Споразумението прекратява въоръжения конфликт между Армията за национално освобождение и македонските сили за сигурност и поставя основата за увеличаване на правата на етническите албанци.[1]Споразумението е предшествано от Охридските дискусии серия от разговори между албанските и македонски представители, заедно с представители от Съединените щати и Европе

7

Анонимен

преди 1 година

5 шиптарите ги нямаше в македонията кога костов пусна американците да бомбят сърбите. После същите костоваци изиграха ролята шиптарите да останат там, сащ и доган искаха да идват тук, костов отказа и американците го свалиха. По късно боко призна македонския със споразумението колкото да ги натиснат в нато. Сега натото говори македонски, а ние не го признаваме. Отделно и бесепарите прокараха разни мекушавци като стево, а герберугите за "интеграция" им наложиха албанският за официален и външния им

6

Анонимен

преди 1 година

най-културно да му свалиш очилата и да направиш каквото и той очаква и да ти каже, аве българин съм, но руснаците ми плащат

5

Анонимен

преди 1 година

ВМРО-ДПМНЕ напълно превъртя.

4

Анонимен

преди 1 година

Скоро шиптарите ще ги интегрират съвсем законно във велика албания и тогава ще търсят къде е задницата на България да я цункат. Накрая от много бабаитлък ще си останат с едната гордост, че били комити, но шума ядели.

3

Анонимен

преди 1 година

Да направят референдум имаше ли наш Стево глава или немаше.

2

Уонко Нормалния

преди 1 година

Щом и улавото маке от Мелмак ни Гаври, Кво да е? Или по точно Кво бяхме! Сети се Нещо.

1

Анонимен

преди 1 година

сега наш ред - референдум искаме ли РСМ в ЕС?