55

Анонимен

преди 1 година

Русия е азиатска държава и по закон Божии принадлежи на Азия.

54

Математика

преди 1 година

До АнонименКогато 140 милиона се сливат с 4 милярда е все едно да сложиш 1,4 грама захар в чаша с 250 мл.вода и да чакаш да получиш мед....

53

Долу БКП

преди 1 година

Ако си журналист и пишеш: Защо загинаха 60 000 руски войници в Украйна като можеше за 500 милярда (толкова са разходите до сега) да я купяте ще гниеш в лагер ако имаш късмета да не те резне някой чеченец.

52

До 59

преди 1 година

Що тъй Требе да дойде у САЩ новият американски вариант на Горбачов, който да демократизира щатите и да ги освободи и разпадне на отделни независими държави. Новият също трябва да е петнист и белязан.

51

Анонимен

преди 1 година

До Тан -Тяна ПанджабоваКъде те блъска хормона? Май не е там където трябва? Та мургааавелите вече претопиха Западна Европа! Русия е федерация и имат всякакви. Та кой, кого ще претопи? Към Русия и Китай, Индия, Бразилия и ЮАР, Иран, Садудиска Арабия, Венецуела. Индонезия, Аржентина, Никарагуа и Сърбия също искат да се присъединят!

50

До 56

преди 1 година

Ами те, САЩ, ги разпадате от времето на ВОСР, но вместо те - вие се рападнахте. Що тъй?

49

още не пичнали в УА

преди 1 година

До АнонименВикаш 50 000 руски войници загинаха за загрявка ?Жалко за младите животи и роднините им...

48

Military man

преди 1 година

Имат достатъчно скрап-техника, за да бъде помелена от НАТО за няколко часа. Lol

47

Бъдещето е Азия

преди 1 година

Това е неизбежно. САЩ ще се разпадне на отделни независими държави.

46

Алчни политици

преди 1 година

До Само атом долу газтаДжонсън -Монсън Срко-Меркел -всички имат милярди в офшорки от газовите гиганти.

45

Само атом долу газта

преди 1 година

Абе ние като бехме 16-та республика не ползвахме газ.Сега сме в ЕС без газ неможем.Тая далавера с газа я въведоха едни коромпирани европейски политици дето я обявиха за зелено гориво и даже с ъс закон свързаха цената на тока със цената на газа!?За кво е тая газ ,смърди ,гърми ,а сега е златна .Всички коромпирани политици в затвора. Атомните централи от новата генерация са сигурни и не отделят отпадачно ядрено гориво а го изгарят 95% и остава малко матрал за брони на танкове накра

44

Анонимен

преди 1 година

Сега, тези, дето постоянно питат това в Украйна Великата руска армия ли е? Ами не е! Путин Ви го каза: "ние още не сме започнали в Украйна". Ама кой да го слуша? Опълченци от ДНР и ЛНР. Чеченци, наемници и момчета от Сибир, Дегистан, Южна Осетия и т.н. Преди месец вкараха в Украйна оръжия от времето на Пражката пролет!!! Има още складове да чистят. В това време ядрото на руската армия е на учения с Китай, Индия и Сирия. Казаха Ви го:"тази операция ще влезе в учебниците по военно дело"!

43

Роко2

преди 1 година

Накрая Индия и Китай ще воюват по-между си кой да вземе Москва...

42

С,танко

преди 1 година

До Игор КонашенковТретия път ще ни усвободи за винаги ,камак върху камак нема да оставят

41

Тан -Тяна Панджабова

преди 1 година

Индия и Китай са 50% от населението на Планетата и ще претопят руснаците за 20 години .

40

До соросоид

преди 1 година

В Русия са 25% от залежите на газ в света. 8% са в Туркменистан, 1% в Казахстан, 1% в Узбекистан, всичко прави 35%. И всички тръби на изброените държави минават през Русия. 16% от залежите са в Иран, 3% във Венецуела. Според твоята *** математика може ли американската газ да спаси света и Европа?

39

Соросоид

преди 1 година

Другарите пак вдигнаха кръвното, руска газ ли няма другаре? Вражеската американска газ ви задушава, нали касскетчета.

38

“”

преди 1 година

Добре човек трябва да се замисли!, трябва ли да бъде на страната на чинезите! Червени до мозъка на костите! Червеното е хубав цвят, но зависи за какво!

37

Анонимен

преди 1 година

Президентът Путин не просто се срещна, а проведе закрито съвещание с министъра на отбраната на РФ Сергей Шойгу и началника на генералния щаб на ВС на РФ Валерий Герасимов на полигона "Сергеевски", където протича основната част от оенните международни учения "Восток-2022".

36

Анонимен

преди 1 година

Според DW и Зеления наркоползвател на руснаците им свършили войниците,щото укрите ги смелили. Сега чета за големи военни учения на Русия в Далечния изток! Сега въпроса ми е: на кого да вярвам? На Дойче Веле и Америка за Украйна чрез гласа на Зеленото чудовище или на Dnes.bg??