158

Анонимен

преди 1 година

Тук има жалки хорица чудещи се какви още глупости простотии кал обиди да драскат по сайтовете тези били поддръжниците на превратаджиите еее вашата песен е изпята торбите с лъжите ви са глупави и не хващат дикиш

157

Анонимен

преди 1 година

Леле тук все плювачи пишат едни и същи простотии и не се виждат колко са жалки Борисов е ДЪРЖАВНИК и каквото и да пишете НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ ТОЛКО ДЪЛГО ПРЕМИЕРИ НА БЪЛГАРИЯ ВАШАТА ЗАВИСТ ЗЛОБА НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ СА УСПЯВАТЕ В ЖИВОТА

156

Анонимен

преди 1 година

179 а ти какъв си платен плювач

155

Тоя луд ли е?

преди 1 година

Имаш да връщаш 41.5 милиарда заеми

154

Анонимен

преди 1 година

само Възраждане,останалите са американски лакеи

153

да де

преди 1 година

Пред изборно ли вдигна дените?

152

Прайд

преди 1 година

Престъпник долен ! Мутра недоправена !

151

Анонимен

преди 1 година

Лъжец и крадец!

150

Радослав

преди 1 година

Боко изтрещя като вожда си, тази година полупроводници, догодина цели проводници. Така е като станеш на възраст и мозъка ти се върне на фабрични настройки и дъртия комунист започна с лафовете които е попивал като гъба на сборищата на БКП когато е бил малко пионерче и е зубрил вестник комсомолец за да се докопа до така бленуваната от него червена книжка!На следващата изява очаквайте да обещае, че магазините ще плащат на народа когато народа влиза за стоки в тях!Комунизма ще строи Боко комсомолеца

149

Радослав

преди 1 година

Колкото има магистрала Русе - В. Търново, толкова и ще смъкне цените! Всички комунисти обещавате светло бъдеще и след изборите започвате да творите глупости! Защо не ги смъкна докато беше на власт бе? Кой подписа Зелената сделка? Кой не завърши 12 години газопровода с Гърция? Само хабите мастило като поставяте какво е казал дъртия комунист на сборището на Младежкото БКП! Да ходи при оригиналния вожд и да си остане там!

148

Анализатор

преди 1 година

Може да гаси Пожар например- нали е Пожарникар,може да взима парите да си пълни Чекмеджетата-Евро Злато каквото Падне.,ама да деде на Българите нещо каквото и да е --не може само това не може.

147

Мимо

преди 1 година

Борисов да свали малко гребена .Народа не го чака нищо добро

146

помним

преди 1 година

По негово време всяка година на 1.7. КЕВР вдигаше цената на тока, дори в 2 години го вдигна на два пъти, вместо само веднъж. Така, че който е забравил за всичките му подвизи, нека гласува за този илитерат. Вчера скали цената на бензина, днес вече сваля тока, утре ще свали цената на газа, други ден ще повиши пенсиите и т.н. докато пак докопа властта. След това ще забрави за всички обещания и ще започне да пълни шкафчета.

145

Анонимен

преди 1 година

Дрът крадец и лъжец

144

toti

преди 1 година

Теоретично,една ЛЪЖА повторена 100 пъти,може да стане истина!!!

143

Анонимен

преди 1 година

За пръв и последен път цената на тока беше свалена при правителството на Станишев. Само че правителството му май не оцеля една година.

142

Анонимен

преди 1 година

Четох коментарите на трола тука повечето са на един човек. От толкова изфъфлена мръсотия разбирам какъв страх от ГЕРБ имат поръчителите на троловете. И че ГЕРБ ще спечели убедително в изборите. Не се вижда кой друг има опита, програмата и капацитета да управлява.

141

Анонимен

преди 1 година

,,Гнусота " ли е да наречеш един крадец , крадец , и да поискаш наказанието му.До там ли я докарахме .Да имаме страх от крадците .И да ги въздигаме.Спрсведливостта намале , откогато ГЕРБ и шайка управляваха.Никой не получи заслуженото , макар ГЕРБ да обещаваха справедливост и съд за провинилите се.Сега се срамуват.И с право.Боят се от справедливост , която обещаваха.

140

а бе,пръдльо

преди 1 година

До Анонимен 145 Ти една кирилица не можеш да си сложиш,щял да бомби!!!

139

Смях

преди 1 година

Този явно страда от амнезия. Нали при неговото управление задължиха всички фирми да излизат на свободния пазар. Нали ГЕРБ те сложихаха търговците-посредници.