17

Анонимен

преди 1 година

Кеворк Кеворкян нарича Горбачов " фукльо" ( статия в dnes.bg). Грозни думи казва за него. Дори има критика, че не се е "сетил" да изтъргува свободата, американците били готови да дадат 150 милиарда долара. Тогава сигурно щеше да плюе, че Горбачов е продал СССР. Вечно недоволни винаги е имало.

16

Бгг

преди 1 година

Каква ирония на съдбата само. Предателят на руската империя умря и започва възхода на империята.

15

Анонимен

преди 1 година

Войната в Афганистан разрущи СССР. Войната в Украйна ще разруши РФ. Да живее московския анклав.

14

СТИГА ПЛЮЕНЕ !

преди 1 година

АКО НЕ БЕШЕ ГОРБАЧОВ, ЩЯХТЕ И ДО ДНЕС ДА ГНИЕТЕ В СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО ГЕТО ! СЕГА СВОБОДНО МОЖЕ ДА СЕ РАЗХОЖДАТЕ ИЗ ЦЯЛ СВЯТ ! Е, НА ТИЯ, КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ СЪС СВОБОДАТА СИ, НА ТЯХ И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ ! ВСИЧКИ СМЕ БОГАТИ ПО РОЖДЕНИЕ ! ГОСПОД НИ Е ДАЛ МОЗЪК ! КОЙТО НЕ СИ ГО ИЗПОЛЗВА, ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ !

13

Анонимен

преди 1 година

След него и Путин.

12

Анонимен

преди 1 година

Руските роби винаги ще си обичат тиранията и сатрапи като Путин за тях са герой.

11

смешник

преди 1 година

До 14 За неговия не знам, но ще направим на твоя.

10

баба мара

преди 1 година

предател да се подведе по акъла на един треторазреден артист от сащ и даподпише катастрофата на света всичко което става по света воини конфликтиубии-ства болести е по негова вина ще ври в казана

9

Анонимен

преди 1 година

Срамота! Нямало да го погребат с държавни почести. Срамота! Този човек има място в световната история. Ще го признае следващото поколение. Тези, които тогава бяха млади се възхищаваха на перестройката. Благодарни сме му за свободния и смислен живот.

8

Анонимен

преди 1 година

Горбачов съсипа мечтите на много хора за нова Лада след 10-15 години. Сега победата над капитализма е отложена с още няколко столетия

7

Анонимен

преди 1 година

Дълго време руската държава отказваше на Горбачов възможността за завръщане и погребване в Русия. После му се издаде разрешение, очевидно за да бъде ползвано мястото като заместител на обществен нyжник.

6

Анонимен

преди 1 година

Да му боднат един кол да не вземе да вампиряса.

5

Анонимен

преди 1 година

На запад може да е почитан но заради разпада на Съветския съюз, студената война не е спирала. Илюзията за край на студената война е тактически ход за да подлъжат руснаците, да им разузнаят технологиите и да се завземат нови територии. Ако имаше край на студената война НАТО щеше да бъде разпуснат а не да се доближава до Русия.

4

Анонимен

преди 1 година

Заляха света с китайски стоки от комунистически Китай и пак нищо.

3

И тук са разделени

преди 1 година

На мнозина не им идва наум, че премахването на социализма в Източна Европа беше планирано от внуците на същите онези свръхбогати банкери, които заради собствения си интерес съсипаха Руската империя чрез финансирания от тях Октомврийски преврат. Не им идва наум, че соцът можеше да приключи или мирно и безкръвно (този път бе предпочетен именно от ГОРБАЧОВ), или чрез инспирирани и финансирани отвън граждански войни. От такова пагубно братоубийство ни спаси именно ГОРБАЧОВ. Поклон пред паметта му!

2

Анонимен

преди 1 година

Скоро и Путин

1

Анонимен

преди 1 година

Десета новина за едно погребение. Чакаме да чуем дали Кирил Киркоров му е занел венец.