21

Анонимен

преди 1 година

"В същото време контраофанзивата на ВСУ в южната част на страната продължава." - Хаха, това журналистите сте баси *** парчета. Къде продължава офанзивата на ВСУ, след като не само западни медии, но и дори украинските такива пишат, че практически тя е установена към момента заради огромните загуби на украинците!!! ВСУ по целия фронт имат един единствен частичен успех на плацдарм около Андреевка, на останалите участъци руските сили са си възвърнали позициите от преди офанзивата.

20

Анонимен

преди 1 година

Уркофилията дрънка тука как урките щели да си върнат нещо. Може и да върнат. Ама с преговори. В бой могат само да губят. Шест месеца го виждате и го отричате. Само повтаряте няква глупост незнайно от къде чута че руснаците щели да вземат Киев за 3 дни? Кой го каза това? Путин? Генералния щаб? Някой форумен шут написал нещо дървените биратинчовци само го повтарят. И да не забравим 20% от територията на Украйна е под руски контрол. И това може да отречете. Ама като си заврете главите в задниците.

19

Анонимен

преди 1 година

На рашките от взривени складове и от много пуцане, боеприпасите им намаляват драстично! Ще се примолят на зулусите и масаите да ги допълнят!

18

Анонимен до.!.

преди 1 година

Само да обесня на плиткомозъчните Евроатлантически *** никъде не се споменава, че Русия ще вземе Украйна за две седмици при провеждането на специалната операция. Ако Русия обяви война наистина Украйна ще приключи за 3 дни правете разлика ***. Представете си цялата мощ на Русия да се изсипе без да се съобразяваг с цивилното население както правят сащ ? Ами Украйна ще капитулира макс на третия ден.

17

Анонимен

преди 1 година

Тука некъкъв се кефи на унищожен склад. Е ти даваш ли склад за 95 танка и 2000 войника? Ей колко сте *** евродженърите.

16

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Царе са на фалшивите ноини !

15

Анонимен

преди 1 година

Путинофилчаата обясняват как русия мачка яко и ееееееей сега ще превземе цяла Украйна. Всеки момент ги превземат - да знайти :)))))

14

Анонимен

преди 1 година

Пурин живее някъде в 17 век когато е билно нормално да нападнеш съседа си , да му заграбиш земята , да ограбиш къщите на хората и да набиеш на кол главите на владетелте им Но ние , европейците сме в 21 век , и такива ги изправяме пре военен трибунал ...

13

надупени руснаци

преди 1 година

руснаците скоро ще усетят лютите чушки ,как влизат ,ама не през устата.

12

Анонимен

преди 1 година

В тази война украинците се бият за '' за родину'' А азиатските варвари / чеченци и дагестанци / за мизерните си заплати в рубли , яно е кой ще спечели

11

По същество

преди 1 година

Е и? Дай им на руснаците ракети и боеприпаси, ще се чудят къде вече да ги слагат. Това ли е новината? Руснаците всеки ден докладват колко складове, техника, военни, командни центрове и т.н. думкат, тук не пишете. Я пишете за болниците и моргите в Николаев, които се пръскат по шевовете от украински контранастъпатели.

10

Анонимен

преди 1 година

Ахааа, на русофилските троляци са им казали да пишат само за контраофанзивата и как се е "провалила", как украинците "не постигнали нищо", как "смелите руснаци отблъснали с два велосипеда 120 танка и победили 1200 украинци като ползвали само прашки и камъни". Толкова прозрачна пропаганда никога не е било. По принцип руската пропаганда е по-добра, но явно и средствата за нея са намалели драстично и служителите вече не са добре обучени какво да пишат.

9

.!.

преди 1 година

Епа п.ткинофилията тука пак почна да се увлажнява! Та п.ткинофили я пак ми кажете как за 2 седмици ше превземете украйна! Та хайде в един глас! :)))))))))))

8

Анонимен

преди 1 година

Я кажете нещо за контраофанзивата на Укрите ? За три дни укрофашистите са загубили 92 танка 85 БМП около 90 бронирани коли, камиони и 2100 войника. При опит да щурмуват АЕЦ Запорожие е унищожена една баржа и над 100 специално обучени във Великобритания войници. Да обаче това се спестява от нашите медии.

7

Слава

преди 1 година

России!

6

Анонимен

преди 1 година

Дрън Дрън,Контраофанзива, а нито едно име на освободено населено място. Сто жертви, недоказуемо и един склад, вероятно по данни на американското спътникова разузнаване.

5

Бай Дрън

преди 1 година

Тя тая контраофанзива на украинците се оказа, че била за заблуда на противника, да не знае къде ще е истинската контраофанзива. Хаха.

4

ТРАКИЕЦ

преди 1 година

ПОБЕДА,СМЕЛИ УКРАИНЦИ. С ВАС СЪМ. СМЪРТ ЗА РУСИЯ.

3

Анонимен

преди 1 година

СВОЯ СКЛАД ЗА БОЕПРИПАСИ ЗА ДА ИЗПРАТИ ЗАПАДА ОЩЕ ПАРИ.

2

Анонимен

преди 1 година

Да кажем и някои ненаписани новини. В Донецк вече бият само с голямокалибрени оръжия, защото са с по-голяма далекобойност.Малокалибрени като миномети няма.пак казвам. Очаквам и по-сериозни оръжия, доставени на Украйна. Видя се, че от детските играчки хаймърс полза няма. Чакаме далекобойните.