49

Анонимен

преди 1 година

Песков да държи жена си, да не дивее в гръцките курорти. Иначе никой не се езалетял за ходи в Русия.

48

Док

преди 1 година

Руски сказки ни разправя тоя, шегаджия. Я чичко да ни кажеш ЗАЩО на вси русофили Путин им е в сърцето, а децата им са на запад?

47

Ех

преди 1 година

.... другарю Песков. Много ви се иска руснаците колкото се може повече да не усещат резултатите от собствения си държавен тероризъм, но "глупавите" европейци са наясно с този факт. Дума дупка не прави. Нека да ви се отнеме правото да посещавате Европа, пък нека да е "глупаво".

46

рушофилски трол

преди 1 година

"Хабер си нямаш на колко западняци им се иска да видят Русия"...... над 30 години в лошия капитализАм, как един човек не срещнах с желание да види русия.

45

Глух Пор

преди 1 година

До Справедливия... Ваша Справедливост, 60 лазарника сте навъртели, а не знаете какво е туризъм. Туризъм е не това да отидеш там където е същотото където си и сега, а посетиш за кратко нещо различно. Бъркаш го с ваканция. Хабер си нямаш на колко западняци им се иска да видят Русия. И не само големите градове, но и схлупената бедна провинция изостанала с векове. И различен начин на живот и мизерна идилия. Да си правят селфита. Дори бивша Урайна ще искат да посетят след време по същата причина.

44

ха

преди 1 година

е колко па да са тия дето са тръгнали на екскурзия до ссср ?!

43

Молим?

преди 1 година

Това е нещо като един от вицовете за другаря Живков дето бил полунелегален:криел се,но никой не го търсел

42

Справедливия

преди 1 година

Абе, Ваше Благародие Песков... близо на 60 съм и досега не съм имал тръпката да пристъпя очертанията на Вашата вечно променяща се граница... е, признавам, че с напредването на възрастта и при мен настават непоправими ментални поражения... та в тоя ред на мисли искам да кажа, че ми се прииска да видя Вашата прекрасна страна и най-вече труповете на легендарните руски вождове... Ленин и скришом се надявах ***, но щом не може, ясно! Не може! ОК! Видях труповете на Кадафи и Хюсеин на снимка...може

41

Анонимен

преди 1 година

Това някакъв виц ли е?

40

Аз

преди 1 година

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

39

Анонимен

преди 1 година

ХА ХА ХА ХА, направо се фърлям от първия етаж, ако стане такава забрана!

38

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, с огромно желание чакаме да идем в ръсия....

37

Анонимен

преди 1 година

Забранете ве. Интересно колко са сега туристите от ес, които искат да стъпят в раша. Сигурно 100тина объркали се.

36

кек

преди 1 година

АХАХАХАХАА добър виц, Песков! Браво!

35

У бре

преди 1 година

Ама веднага забранете! Че да ви забравим завинаги и ние!

34

Анонимен

преди 1 година

Кой нормален човек ще иска да ходи в руската ко.ч.и.на? Те самите руснаци гледат да се измъкнат оттам.Дори нашите русофили възхваляват Русия ,ама си стоят тук !

33

Муахахахаха

преди 1 година

Те па са се избили европейците да идват в Терорусия! Даже от всичките русофили в БГ само един познавам да е ходил в Рассия!!! *** моля ви! не забранявайте на БГ русофилите да идват при вас .... Вземете ги, ама не ги пускайте да се връщата като пропищят на втората седмица от "прекрасната" ви държава

32

Мустак,

преди 1 година

те, еврпейците са си счупили краката да ходят във вашата клоака. И нашенските копейки не щат да идват. Само тук дигат лозунги за вас. Тях ще ги пуснете гратис, те не искат ЕС.

31

Анонимен

преди 1 година

И какво ще се случи бе, господин CC-совец - европейците няма да могат да ходят до Серверна Корея ли?За щастие викинго- монголите са се завряли в земя, която никой не ще , за това все ламтят за чуждатата.

30

Анонимен

преди 1 година

Завесата се спуска дръжте си шпионите у дома не ни трябват комунизма се завръща но този път ще е само в Русия слава Богу