115

Загрижен баща

преди 1 година

Направо ми снастръхва косата като чета подобни неща . Аз съм родител на малко момиченце на 35, и направо не знам какво ще прави като порасне , а ние с майка и няма да сме вечни да я поддържаме ?!

114

Анонимен

преди 1 година

Тази статия е като продължение на предната : " Безработицата в Бг е 4,6 процента , и най много са младежите ..." ! Еми къде да отидат децата на 35г. като нямат работа , камо ли пък да им се работи за толкова малко пари , а да не броим и онази секта дето изповядват максимата : " Срамно е да работиш , при живи родители ..." ?!

113

Бегай

преди 1 година

То и да работиш на 5 к и да си купиш апартамент, хубава кола и да имаш положение в обществото пак не помага за създаване на семейство. Почти всяко момиче от 24-35, което познавам или е безнадеждно на вълната живее ми се, а и на 33+ ще съм вървежна или пък си е откровено меркантилна в голяма степен. Приятели постоянно ми разправят, че не гледат коли и пари жените, ама после ми разбиват социалните мрежи да ми пишат тъпотии жените им, тия същите дето се обичат уж... не виждам бъдеще с българка вече

112

До 100

преди 1 година

Моля за извинение. Исках да напиша: до 30 - 35 годишен ще си извън статистиката.

111

До 100

преди 1 година

До онио Давай все така и зо 30 - 35 ще извън статистиката на тази кака, дето "работи по публикацията".

110

Ерген

преди 1 година

До # 116 точно такива пиклии си търся да ме глезят и гледат и мене. Много се намират такива свободни млади и с богати родители. Айде давай списък с контакти и не се оплаквай.

109

До 112

преди 1 година

Много си прав, бай ганююю, ама на таз измислена журналистка и междуушният вакуум и е в повече. Въпросът не е в статистиката, а в причините за случващото се - ама то Петята няма кой да я няучи да мисли, непосилно й е на горката. В държавите, в които младите на по 19 20 години НЕ напускат дома си, а се устройват самостоятелно - там има социална политика в тази сфера, а не като у ***. Малко трябва, ама явно и това й идва много на аФторката.

108

дааааааааааааааааааа

преди 1 година

Не има пикли които мама и тате ги носят цял живот на гърба си

107

Разум Даскалски

преди 1 година

Един крайно неудобен забранен въпрос тема табу да поставя !!! Ако се истински вълнуват от демографията и прираста на населението ЗАЩО ВМЕСТО ТЕЗИ глупости за това кой колко рано отивал някъде другаде да си живее ЗАЩО НЕ НАПРАВЯТ ПРОУЧВАНЕ ЗА НЕГАТИВНИТЕ ПОСЛЕДИЦИ от Пропагандата на разрастващите се развращения като ЛГБТ и Хомосексуализма, смяната на пола и други извращения ... това е много по-сериозен въпрос от това кой къде живее.

106

Какво от това?

преди 1 година

КАКВА Е ЦЕЛТА на тази суха стъкмистика с бройки ? ЕВРО-ЛИБЕРАСТИТЕ ще ни поучават как да живеем ли или какви други наглости? Следващото проучване за милиони евраци ще бъде пак стъкмистика и бройки за жилищата и да внушават на хората че не е модерно вече да имаш собствено жилище, а че трябва до края на живота си хората да живеят на кредити и заеми това е новата НЕнормалност която ще я налагат.

105

шопендар

преди 1 година

как да се изнесе млад човек,като заплатата му стига за да си покрие разходите по баровете и кръчмите,и за едни ,,маркови маратонки,,.и ако не се прибере при мама ще стои гладен.и като не се чувстват финансово добре,ги наляга *** и комплекси,и ги избива на агресия,и на модерен живот,прахчета,тревички,таблетки,и от коментарите се вижда че ги е страх и от жените,а жените си внушават ,че мъжете са за това да са им касичка,в резултат ,омагьсан кръг,разнебитен живот,потърпевши деца

104

бай ганююю

преди 1 година

поредната ПОДПЛАТЕНА ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ!!!от многобройните "случайни"коментари писани от тХХроловете на сайта...има едва два-три реални коментара които обясняват че тази подплатена статия целта и е младите хора да се заробят ипотечни кредити и да купуват жилища като изплащат до живот...като според статиите в този сайт жилищата в софия се купували като топъл хляб и имало недостиг на жилища?!?!...хората или са лесни за манипулация или са загубили мисловната си дейност!!!

103

доналд

преди 1 година

До Анонимен къща 400 кв е 3-4 милиона евро. Средната заплата за Еврозоната е 40К бруто. Я пак помисли преди да пишеш. Навсякъде се усеща новото робство.

102

Анонимен

преди 1 година

Семействата се карат само за пари. Жените истерични, мъжете изнервени, а децата лигавета и врякащи нон стоп. Всичко това субрано в едни 50 - 60 квадрата и сложи една баба и един дядо понякога и нищо чудно, че има толкова катастрофи от изнервени, пияници и надрусани, които си мечтаят за минута спокойствие. На запад си живеят в къще където имат 400 квадрата за 4 дущи. Тука се пада по 15 квадрата на човек и ти *** да се скочиш от балкона. Не ни стигат средствата и няма общински нормални държавни ус

101

Насакото Яката

преди 1 година

Ако имам това нещастие Да доживея чак до пенсия Ще разкажа своите спомени, Въпреки че няма полза от това.

100

Асам Асан

преди 1 година

Аз живея в колиба на Малдивите. Някой има ли проблем с това?

99

Анонимен

преди 1 година

На мама синчето да взима кредит, за да спаси на друга мама свинчето

98

бай работник

преди 1 година

Днешнния корпоративен и див капитализъм изисква от хората да консумират все-повече и смесйтството нищо не значи вече. Взимай кредити купувай ненуужни неща,и бъди длъжник докато умреш прикрито в реклами и глупости за наивници.Защо вече няма едно нормално семейство според вас.....такава линия се налага навсякъде ? Бъди сам,бъди независим,бъди Роб,бъди *** !

97

Анонимен

преди 1 година

Няма далавера! Затова е така. Едно време един мъж като си хареса жена да се жени за нея нейното семейство (баща и) трябва даде зестра! Пари, имот, каквото има. Да се подсигури новото семейство. А сега всичко е наопаки. Жената идва с празни ръце и шороко отворена уста. Така не става работата. Едно време хората правилно са преценили кое как трябва да се прави. Сега не е правилно нищо и затова нищо не върви както трябва! Ние си мислим че едно време са били глупави па ние сега сме много умни....

96

Абе

преди 1 година

нали днес жените са мъже?