58

Kostas Linke

преди 1 година

ГЕРБ, Продължаваме Пропадането, ДПС, *** === ТОВА СА СИГУРНИТЕ ГРУПИРОВКА В НОВИЯ ПАРЛИАМЕНТ.....БСП, ДБ, ИТН, Билгарски ВАЗХОД === НА КАНТАРОС ..САМО БЕ-ЦЕ-*** има малък шанс да влезе .

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 - "ДБ - победа !!" - Къде ще побеждава? На терена? Ако играеше футбол Ристьо, като Бойко, можеше и да бие в некое мачле, иначе няма къде. Демократи били, чисти комунисти. Направо да се вливат в партията на Нинова, че и тя го закъса, и без това са едни и същи.

56

Електра

преди 1 година

Ако тези мошеници са умните и красивите, халал да са ви. На всички вече стана ясно, че без ППтата на Кирчо и Кокорчо, както и БСПдирастите на Гнома, Ристю и Краднелия, всички други партии са приемливи за управлението на държавата. С една дума, без психо десните и психо левите ортодоксални комуняци, другите горе долу стават...

55

Lina

преди 1 година

Редно е да си кажете, че подкрепяте шистовия АД? Или ? Вие страх, че няма да се качите на " лодката".Нищо - джипката на бобокови винаги ще те чака, ицка.Успех .

54

T.Шак

преди 1 година

Ами то сега американското влияние вреди много повече на енергетиката ни. Още през 2014-та вредеше,когато дойдоха трима американски сенатори и спряха Южен поток, а войната в Украйна я спретнаха за да спрат Северен поток 2. А като свърши руското ядрено гориво за Козлодуй, какво ще правим? Централата ни не е пригодена да ползва американските касети на Уестингхаус и става опасна. Петролните танкери не могат да минават през Босфора, така че имаме само руски петрол. Пък и за какво ни е друг?

53

Анонимен

преди 1 година

Мръсните, подли копейки ще изливат още 1 месец жлъч точнр срещу Демократична България. Знаят много добре.. влезне ли ДБ шансовете на Копейкин Рубльов да състави правителство са точно равни на 0.

52

Augusto Pinochet

преди 1 година

НОВИНИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ, "АВТО СЪЕДИНИТЕЛЯ" НЕ Е ЗАНЕСЪЛ НА УЛ.СЕКВОЯ ПЪЛНАТА СУМА ЗА ДЕПОТАТСКИТЕ МЕСТА В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ, СЪБИРАЛ ПАРИТЕ ТРУДНО ЖАЛВАЛ СЕ

51

Яяяя

преди 1 година

Класически пример на Питър за некомпетентност. Колкото си по-некомпетентен ,толкова по-висока длъжност ти дават за да се отърват от теб. Този човек ,освен образованието, има ли някакъв опит от трудов стаж? Като управленски способности се провали! На няколко пъти!

50

Тоя

преди 1 година

кога мисли да го удря мълния?

49

Анонимен

преди 1 година

Ми няма да гласувам за ДБ, нито пък за русофилска партия от вида на БСП.......Абе май изобщо няма да гласувам, че няма за кой.

48

Анонимен

преди 1 година

Тоя потомствен безработник кой го пита?

47

Анонимен

преди 1 година

Ристьооо, кажи го и на японците - - "Русия одобри придобиванията на дялове от японските корпорации "Мицуи" (Mitsui) и "Мицубиши" (Mitsubishi) в новия оператор на проекта за втечнен природен газ "Сахалин 2", съобщиха световните агенции."

46

Рапунцел

преди 1 година

ДБ е вредна и не трябва да влиза в парламента.

45

Kostas Linke

преди 1 година

МАЙК ПОМПЕО ДОЙДЕ ВЧЕРА В БАНТУСТАНА БИЛГАРИЯ...ДА ВИ ПОКАЖЕ КАК СЕ ПРАВИ И УДРЯ ХИДРО-ФРАКИНГ НА ПОЧВАТА...ВУГГАРИ, ПОЧВАТЕ ДА ТЪРСИТЕ ШИЗСТОВ ГАЗЗ....ДОБРИДЖА ВИ ЗАМИНА ЗА СКРАПП..МУАХАХА.

44

..?

преди 1 година

Може ли да се вярва на човек, който иска да се отърве от "руско" влияние, и ходи да се цунка с Корнелия? Аз не вярвам! Както и не вярвам на думите на дружката му Танас, че Корнелия вече се била ..."променила"?

43

Анонимен

преди 1 година

на всички кресла у мин съвет по едно динамо и като си дремете, опа - работите, да въртите *** и да правите ток за народа. по друг начин няма как.

42

Анонимен

преди 1 година

на микрофона барни ръбъла, той ще лъже драги гости само за вас!

41

Българка

преди 1 година

Този Кога ще изкара 5 лева с честен труд???

40

Анонимен

преди 1 година

тоз ходи небръснат и некъпан

39

Гражданин

преди 1 година

Направо съм изненадан как в това изявление не е опрял пак до Борисов.