20

Анонимен

преди 1 година

Не се лъжете, този е просто по-груб. На нас всички се присмиват, от Макрон до Кулеба. Жан-Клод как ни прие в ЕС? Този ден просто бил в добро настроение! Но ние махаме с опашка и скимтим радостно. Днес с тия, утре с ония, тупане в гърдите, днес вето, утре прегръщаме френска оферта, кой уважава такива?

19

Анонимен

преди 1 година

'Натовеца' от Възраждане, глупав си и вреден и за себе си и за другите.

18

Натовеца

преди 1 година

Македонци и албанци да ни плояттт в сурата открито и гордо и да отвръщат нагло ..........е до такъв срам ,ако някой ми бешпе казал ,че ще стигнем нямаше да повярвам!Това е ...незнам какво на ви кажа ...потерес ,тоален разпад на държавата на авторитета !Незнам както каза Възраждане само рестарт и ново осмисляне на държавата ,че нещата са изпуснати от деситилетия вече ,БЪлгария може да изчезне ,ей така!Света се пренарежда ,балканите може да не са изключение ,албанци и макета си сикат бг земя!

17

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда от излишни емоции тук ... въпросния шиптър има подкрепата на Ердоган, освен това Путин се радва на всеки конфликт тук, споко и Еди Рама ще отиде в историята.

16

преди 1 година

Блокада за още 8, за да се научат как да се държат!

15

Къв

преди 1 година

Е тоя бееее...... Нещо много си въобрази. България спрямо Гърция и Турция като въоръжение може и нишо да не е, но спрямо Албания, Македония и Сърбия е нешо като Бог. Айде господинчо от държава, в която до оня ден и телевизия нямаше, да не се прави на велик, че интересът е мижав!

14

FMC

преди 1 година

До Анонимен 11: Много правилно. Единственият печеливш от цялата ситуация е Албания. Дори успяват напоследък да скарат и българите в Албания, признавайки хем българи, хем македонци. Ама така се прави, не като нас и горделивите вардарчани, дето от вдигнатия си нос не виждат, че пикaят срещу вятъра.

13

Анонимен

преди 1 година

Тоя па де намеси и ваксините. Наште обаче може ли така да се излагат с превода.

12

Анонимен

преди 1 година

този е егати наглата *** .Като всички роми де

11

Бгг

преди 1 година

Тоя наистина иска вето, до дупка и за Албания. Да се радва, че нашите политици са педеpунгели и нямат топки.

10

Анонимен

преди 1 година

Рама е албанският Боко/Орбан - опитва се да го играе голям политик, но само си закопава държавата от простотия и опити да блесне като държавник.

9

Хахаха

преди 1 година

Боже, боже. На този и без това дните са му преброени защото е сърбоманче, колкото и да не ви се вярва. Скоро ще го скопят самите албанци.

8

Анонимен

преди 1 година

Едно време тия ги беше страх от нас, а сега ни се подиграват, дотук я докарахме с умнокрасивитета

7

Анонимен

преди 1 година

Хахахаа всички ви се подиграват и пресмиват, а вие си мислите, че и на изток и на запад вие сте в центъра на вселената. Така ще бъде и за напред докато не се научите да не бъдите на колене пред всички само за една усмивка и потупване по рамото

6

Анонимен

преди 1 година

Като имаме соц-лелки и русофили на власт така ще е. Пълен разпад на държавата и всеки се г*ври с България без да му мигне окото. Искахте Корнелия, Петков, Радев и прочие... ето, имате ги. И честита ви зима с режими на газ, ток и вода. Както при Виденов.

5

Анонимен

преди 1 година

Албанците хич не са стока................знаем ги и тях...............но си взеха Косово и 1/2 Македония............имат подкрепата на САЩ!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Каквото искате мислете за Бойко, но такава наглост спрямо нас не си позволяваше нито един политик в света. Дори макетата.

3

Анонимен

преди 1 година

Има такава специалност в Софийския университет - Балканистика, в която се изучава албански език. Да намерят някой студент оттам или завършил я.

2

Анонимен

преди 1 година

Всички наглеят и шикалкяват и се опитват да стъпят на врата ни /България/за да станат по-високи. Няма как да стане.

1

Анонимен

преди 1 година

Клали сме шиптърите и май трябва да го блокираме наистина за ЕС, не че няма за какео!