27

Анонимен

преди 1 година

Един зелен чорап ни е твърде много, те се опитват да ни пробутат втори !

26

зер

преди 1 година

изчерпан от съдържание човек. ланка празнословия на килограм.

25

Анонимен

преди 1 година

Е, добре де нали служебните клоуни казаха, че започват преговори с Газпром и чакат съгласието на руснаците. Вече три дена чакаме, а от Маскве няма вест.Защо Янев и другите *** не коментират това?Лично за мен работата е ясна, руснаците не искат да ни снабдяват с газ, дори да плащаме с рубли, лично занесени от Радев.

24

Анонимен

преди 1 година

И тоя герой като Рашков,тия торби под очите са от съветска водка без пари

23

Анонимен

преди 1 година

Стефчо, тръбата тясна ли е?

22

Анонимен

преди 1 година

Янев е пл ъх, тезата му "" Без газ нашата икономика и ежедневие може да е в колапс"" Е откровена лъжа,защото едно, че сме осигурили 1/3 от нуждите ни, второ, че бг икономика не е много зависима от газ.А,защо не сьме спрели,, Балкански поток"? Отговорът е много ***, спазваме подписаните договорености,Ние не сме Русия за която договорите не знаят нищо.

21

Анонимен

преди 1 година

Най-разумното е Янев да си върже една релса на врата и от пристана в Бургас.

20

Конектора с Гърция

преди 1 година

Се повтаря очи спонсорира от ЕС от 10 години! Защо чак сега се завършва а похарчихме 2 милиарда да направим Балканския Поток? Янев - защо не питаш за това? Лесно се плюе по ЕС от поставени лица като теб

19

Анонимен

преди 1 година

Янев, задаваш въпрос, който звучи направо смешно при тази организация на ЕС: кой от ръководството на Евросъюза, обсебен от ЕНП, Германия и западноевропейските държави ще допусне една бедна,на последно място по приходи на глава от населението България да поиска ЕК да реши проблема с газа общо за целия ЕС?! Урсула, Борел и Тимерманс се скриха като мишки, държавите от Западна Европа си решават проблема поединично, Гърция и Турция печелят от СРВП на LNG, само БГ чака някой да реши проблема й.

18

НЯКОЙ

преди 1 година

Още един новоизлюпен политик, който както и останалите освен Путин не могат да кажат нищо друго. На България и трябва български политик, който първо да мисли за България а после за ЕС, САЩ и Путин.

17

Анонимен

преди 1 година

Този пенсиониран военен опита от кацата с меда и сега е готов на всичко само и само да захапе кокалааа!Назначи си двете деца по на 24-26г.на такива сладки служби със заплати от 5000-8000лв без конкурс,без трудов стаж ......ето на това се вика наглост

16

6 5 6

преди 1 година

ЕЕЕ точно днеска единствения ден дето никой не се иззака за руския и газз и ей го Янев Тъпуту се обади пак. Говори като Мечо Пух на Прасчо. Няма такъв дебилл

15

Никола Стефанов

преди 1 година

Западноевропейците гледат на другата страна, докато техните фирми тихомълком си уреждат сделките за газта, докато нас ни натискат да се прецакаме заради еврог.ейс.ките ценности.

14

софиЯНЕВ,

преди 1 година

не се напъвай,ама хич!България не е НАТО и НАТО не е България!България е над всичко,да знаеш като се излагаш пред ми сир ки те!

13

Зозо

преди 1 година

Тоя изобщо не знае къде се намира. Дано поне да дръпне 3-4% от БСП :))))))))))))))))))

12

Анонимен

преди 1 година

Госин Янев как върви специалната операция???

11

Nik

преди 1 година

Човек да не повярва ,че този е бил премиер на България. Та той постоянно говори лъжи.

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5: а какъв сценарий ти харесва: ЕС не прави санкции, Путин смята Европа за слаба, и си развява Коня, завзема Украйна, после нахлува в Приднестровието, Балтийските държави, Полша.. намесва се НАТО, и става сериозен конфликт. Така по ли ти харесва?

9

Анонимен

преди 1 година

Стефчо, козирката защо не блести? Кантът на панталона изгладен ли е? А Тръбата как е днес, пуска ли, пуска ли?

8

Лъжа

преди 1 година

Този безпардонно лъже, че не вземаме нищо от тръбата! Всяка година влизат по половин милиард във хазната! Но изглежда за Янев е нищо! Искал общи решения в ЕС! Какви решения бе, та нали трябва да излезеш с конкретни проекти! Че то нямаше криза в която да не ни заби докато беше служебен ! До Плана за възстановяване още не можем да се допрем, заради некадърници като него. Пък и тръгнал ЕС да учи! Руска марионетка!