39

ОСТАНА В ИСТОРИЯТА

преди 1 година

КАТО ПРЕДАТЕЛЯ, КОЙТО ПРЕЗ 2020 - ДАДЕ НАЧАЛОТО НА УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ, КАТО ЕДИННА ДЪРЖАВА........... ДОЛЕН ПРЕДАТЕЛ И РЕЗИДЕНТ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ........... НЕ СА БЪЛГАРИ ТЕЗИ...!!

38

Реалист

преди 1 година

А къде да е бе умник ! Марш към пазара за домати и развалена риба то се видя че за друго не ставаш ! Ама тоя път не е Борисов а Радев ще разреши на полицията да те поотупат с палките !

37

Анонимен

преди 1 година

Тук ще е докато не се намери по-добър! Вие определено на сте!

36

гостенка

преди 1 година

Еми който става, остава, койно не става си заминава! Хаджигенов от теб не става, затова те няма...

35

Augusto Pinochet

преди 1 година

БОРИСОВ Е БИЛ, БОРИСОВ Е ТУК, БОРИСОВ ЩЕ БЪДЕ!!!! БАТЕ БОЙКО ЦАР НА БЪЛГАРИТЕ!!!!

34

7373

преди 1 година

Как да отговориш на такива глупости? За сетен път се убеждавам, че тъй наречената "политическа класа", разчитат на глупостта на народа и са, политиците, най-обикновени измамници. Хаджигенов, братле, какво ти пречи "Х" човек? Покажи можене, поведи хората и управлявай, ако можеш. Това, което разбирам, от твоето изявление е следното: има човек, има проблем. Това драги ми приятелю, "демократ" е от друго време. С проСталинско и болшевишко мислене и поведение няма да ви се получи!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Точно зад теб е баце хаджиГеов мажи си вазелина че ще боли

32

Анонимен

преди 1 година

...а теб те няма... какъв е извода?

31

Зозо

преди 1 година

Боко е тук, ама Хаджипрашков го нема никакъв :))))))))))))))))))))))

30

и кое му е лошото

преди 1 година

До НЯМА Че ви кара мързелите да работите?Че не ви дава на готово?Че като се издъниш при него не те прикрива,ами моментално изхвърчаш?Че като тръгнеш да крадеш не те пази?За тия работи си прав,наистина е много лош!

29

Марш на село

преди 1 година

Хаджигейoв видяхме, колко ти е умствения багаж в правната комисия. Късай дипломата и отивай пастир там ценз не се изисква. Щото ако си изискваше и него нямаше да покриеш.

28

Майора

преди 1 година

Абе защитнико на Цветан Василев и олигахията и без спечелено дело ,ти ли ще ми говориш за демокрация и съдебна реформа? Та нали безпринципната коалиция закри спец звената и олигсрсите пеят и танцуват по екзотични кътчета , където обикновените хора не могат да отидат ! И ако имаше правосъдие ти с лъжлив Бабикян и Минекян трябваше да сте осъдени за хвърлянето на вйца и домати по символите на властта и носенето на ковчези и бесилки!

27

ЗА ПАРИ

преди 1 година

ПОМНИТЕ ЛИ ХАДЖИПРАШКОВ С ПРАШКАТА И РАЗВАЛЕНИТЕ ЯЙЦА, ЯЙЦА ЛИ МЯТАШЕ ИЛИ КАМЪНИ ПО ЗНАКОВИ ИНСТИТУЦИИ- А СЕГА ВЗЕМЕТЕ ПРАШКА ХВАНЕТЕ ЯЙЦЕТО И СЕ ОПИТАЙТЕ ДА ГО "ИЗСТРЕЛЯТЕ" ЧУПИЛИ СЕ ЯЙЦЕТО- ЧУПИ СЕ НАЛИ...БЕЗ ПРАШКА МЯТАШЕ ЯЙЦА С ПРАШКА КАМЪНИ ПО ПОЛИЦАИТЕ ПОТЪРСИ В ГУГЪЛ- ГНУСНО, ЛЪЖЛИВО НИЩО СЛУГА НА ОЛИГАРХИЯТА И НА ЗЕЛЕН ЧОРАП, ЗА ПАРИ ЛИ- ЗА МНОГО ПАРИ

26

НИЕ СИ ОТИДОХМЕ..

преди 1 година

..... 2020 - ОТРОВНОТО ТРИО ДС/БСП ДАДЕ СТАРТ НА УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ......

25

Хаджигенов, кажи си

преди 1 година

Познаваш ли се с бащата на Кирил Петков... откога и откъде ........ ДОЛУ ДС/БКП....!!!

24

и още има,нали

преди 1 година

До НЯМА Забрави за шкафчетата,кюлчетата,мата хари,къщите в Гърция и Испания и острова на Фиджи!Или в Гърция беше,не си спомням точно!

23

Анонимен

преди 1 година

Какъв Хаджи е тоз- още с името и лъжа!

22

алооо

преди 1 година

по важното е че теб те няма

21

адвокатеее

преди 1 година

На народа както му се е набрало,и машинките няма да ви спасят!И тогава глей ко стаа!?

20

Анонимен

преди 1 година

Прав е човека.Крадците , които бяха се нароили като *** на коса са още тука.Безобразия,корупционни сделки ,кражби на държавни имоти.Няма подведени под отговорност за хилядите сделки .Няма ли наказани, няма реформа.Борисоф пак е тук