97

преди 15 години

Някои казват тука,че обикновените хора не ги отвличали, а в България останали ли са "нормални" и "обикновени". Те (не казвам всички), но 90% избягаха навън. И най-лошото е, че оставиха държавата в ръцете на мафията :((

96

Pavel

преди 15 години

Това ли беше действието за да може да заглъхнат тътените от челопечене?

95

За какво става въпро

преди 15 години

За какво става на въпрос в статията? Още повече като гледам как се е разпенило блатото от крякащи жаби :-DНито разбрах от статията какво е станало, само някакви посфакум размисли. Нито пък ме интресува :-D Само ми стана интересно кой и какво е фърлил та развякал цялото блатао :-D :-D

94

преди 15 години

Тези които точиха от държавата с корупция и беззаконие, сега се оплакват. Сега е техен ред да ги крадат. Ще живеят в постоянен страх, ще плащат на охрана и т.н.

93

ANONIMEN

преди 15 години

Мислиш ли, че ако не си ми симпатичен и намеря необходимата сума няма да ти счупят ръчичките и крачетата за едното чудо?

92

преди 15 години

богатите също плачатмен що не ме отвличат?ей така - за разнообразието бе,за спорта дет се вика- малко само да ме поотвлекът!ама нещът- сигурно щото нищо не съм откраднал и няма кво да ми искат за откуп.

91

antoni

преди 15 години

и като гледам колко злоба има в някои от тях, че и обръщения към Бога да накаже семействата на не знам си кой си, си мисля:Боже, пратил си на този народ точно това, което заслужава. Малко му е даже. Трагикомично.

90

Никакъв

преди 15 години

Между другото ние сме член на НАТО и сме заявили готовност и възможности за борба с тероризма ??!!! А с няколко отвличания не можем да се справим(не искаме ) Е смятате ли ,че някой ще ни търпи вечно в НАТО в Европа и където и да е !!! А смятате ли ,че на тея дето правят това им пука (те вече са богати и връщане няма) А относно това някой беше писал,че похитителите били като "Робин Худ" на него ще кажа ЛЕКУВАЙ СЕ СПЕШНО !!! Ти дане би да делиш с тях щото аз не усетих нищо от тия пари !!! !!!

89

преди 15 години

Дай Боже всички богаташи заедно със семействата им да ги отвличат, тормозят, измъчват и убиват все по-често, да страдат жестоко и да няма никаква милост за тях! Похитителите са ръката на Бога в този случай!Накажи забогателите, Господи, накажи ги жестоко с мъки и ужаси!

88

dan4o

преди 15 години

Мене ме кефи как като отвлекат някой богаташ, богатите сви-не се сещат че трябва да има държава и полиция а иначе могат и без нея даже още по-добре за далаверките и бизнеса... така че го яжте сега да ви е вкусно ето какво ядем ние всеки ден ! свикваите вие го направихте. !

87

strah

преди 15 години

absolutni profesionalisti ,tova e pokazna akciq ,sledva6tiq put vseki 6e si plati bez da vika policiq ,za govoreniq bum na otvli4aniq moje da se sustoi ako nqkoi qki mom4eta si pomislqt ,4e taka lesno se otvli4at hora i se vzema otkupa ...

86

преди 15 години

Чавдар, Зоро и други знайни и незнайни герои...Кой не знай Чавдар войвода, кой не е слушал за него? Чорбаджия ли изедник, или турските сердари? Овчар ли по планината, или пък клети сюрмаси! Водил бе Чавдар дружина тъкмо до двайсет години и страшен беше хайдутин за чорбаджии и турци; ала за клети сюрмаси крило бе Чавдар войвода! Затуй му пее песента на Странджа баир гората, на Ирин-Пирин тревата; меден им кавал приглаша от Цариграда до Сръбско и с ясен ми глас жътварка от Бяло море до Дунав - по румелийски полета...

85

kelevra

преди 15 години

nikoi nema sedne da otvli4a za 10000 evro , tova se pravi taka da moje ob6testvoto da pomogne na bogata6ite ,ama te dokato ne slqzat na zemqta nikoi ne moje da im pomogne za mvr ima sigorno edna 6epa svestni hora ,koito oba4e za mizerni pari nqma si riskuvat jivota i tezi na semeistvata

84

anonimen

преди 15 години

Злобата и завистта не се коментират.

83

МЕН ЕНД МЕН

преди 15 години

обикновените хора не ги отвличат, ОТВЛИЧАТ МАФИОТИТЕ С ПАРИ, тези които са натрупали богаства през годините чрез далавери, машинации и на гърба на същия този народ. Така че, хайде да не плачете с КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ, или и вие сте от същата група на изедниците и сега ви се пече яйце на г.з.

82

anonimen

преди 15 години

В тая държава информация има за всекиго или може лесно да бъде получена. Едно "поучително" пребиване, което може да свърши със смърт върви около 10 000 лв. За какво говорим?

81

преди 15 години

Не знам много за отвлечените, но явно са разполагали със значителни средства, което не е основание да бъдат измъчванени и рекетирани разбира се. Информация за тях имат такива като тях , може би ортаци или бизнес партньори и далавераджии.

80

anonimen

преди 15 години

Искрено ти пожелавам да отвлекат твой близък, ако може жена ти или детето ти. Щото това може да се случи и на съвсем обикновен човек, вервай ми. Тогава ще си говорим пак за отвличанията, особено на жени и деца.

79

преди 15 години

ЕЙ, НЕЩАСТНИЦИ.....КОИТО И ДА СТЕ, ПУСКАЙТЕ ЖЕНАТА И ТО ЗДРАВА И ЧИТАВА. некадьрници и жени ли започнахте да отвличате. Жени не се пипат. Нали сте големи мафиоти защо не се постреляте като истински мьже. Вие сте ***. С тези пари ще се задавите, парите заради които сте готови на всичко....парите са нищо,колко му трябва на човек да бьде щастлив ...малко...но трябва душа за тази работа, а вие такава не носите. Вие сте импотентни наркомани и ще умрете в сьлзи.

78

МАХНО

преди 15 години

ИМАЛ ХЕМЕРОИДИ НО НЕ СЪМ ЧИТАК А ЧИСТ КОПАНАРИН