15

Купувач

преди 1 година

Бай Курти, мъжко ли е магарето?

14

пияница мистик

преди 1 година

Като няма пари в един бранш, отиваш в друг. Навремето по соца много престижни професии бяха таксиджийската и барманската. Защото таксита нямаше като цяло и трябваше да се молиш на Господ, да се намери свободно, че да дойде на заявка. Взимаха и доста добри бакшиши, отделно, че крадяха държавен бензин на корем. Барманите са ясни. След соца тези 2 вида станаха бизнесмени :))) Та и сега бакшишите като реват че няма хляб, да се преквалифицират и да бачкат нещо друго. Примерно IT специалисти :)))

13

Анонимен

преди 1 година

Hай долната прослойка, нагли човeчета, които се опитват да ти го слoжaт caмo като стъпиш в България, oщe на лeтищeтo

12

Бай Курти

преди 1 година

Продавам магаре, модифицирана харманлийска порода, офроуд модел "Марко Поло"! Икономичен турбо-преживящ водно-веган двигател с камшично запалване, най-висок еко стандарт! Купе обширно до два чифта дисаги, козина салон. Халогени с нови капаци, кожени! Гуми всесезонни с ковани джанти. Управление ръчно-поводно и опция автопилот след кръчма, гласови команди: "дий", "чуш", "убря" и др. Обслужвано в сайванта. Тест-драйв, всеки ден по икиндия от мегданя до ряката. Записване по телефоня на кметя.

11

Анонимен

преди 1 година

Супер, наглите бакшиши да гладуват!

10

Не може

преди 1 година

Не, София ще остане с таксита, защото са на НЯКОЙ голям. Заради който дори депутатите, не пуснаха Uber в България. За да му запазят бизнеса.

9

Иван

преди 1 година

Като е скъп метана, те могат да се движат и на бензин, той е по-евтин в момента!

8

Русенска копърка

преди 1 година

Возя на 40% по-ниски цени от такситата. Разбира се, единствено и само редовни клиенти с които си имам уговорка. Ето, наближава 15-ти септември. Имам три сутрешни курса с по 4-ри хлапета, които возя до училищата им. Излиза им по два лева на дете. То автобусното билетче е лев и половина. Аз познавам родителите на децата, те познават мен. Разбира се, не плащам грешни пари за лицензи, разрешителни и т.н. И да ви кажа, не съм станал милионер, но за Русе 3000 лева си е добра заплата.

7

Алекс

преди 1 година

А дано.Ще се кара много по-спокойно без наглите бакшиши.

6

Питам само

преди 1 година

Незнам какво реват бакшишите за тоя метан . Пелетите скочиха от 360 на 1110 за тон .Колко процента е това,че не мога да смятам...

5

ПКП

преди 1 година

Оди пеша ве ! Оди пеша .!.

4

Анонимен

преди 1 година

Най хубавата новина за днес бакшишите си отиват ще се возим на Бойковото метро комунистите да ходят пеш

3

Да минат на газ

преди 1 година

Добре де, тези на газ намалиха ли си цената? Да минават на газ и да спрат да реват, не съм ползвал такси стана година и половина и предпочитам да не пия, отколкото да се разкарвам с таски, едно, че не ме взимат, защото не съм в СО, втора цена качество не отговаря.

2

Анонимен

преди 1 година

Радвайте се русофили и си плащайте, като не русофилите. И помнете - тоя хаос го предизвика Русия. Но нищо. Ще им се върне.

1

Анонимен

преди 1 година

Тук Кирчо и Кокорчо са главните виновници, защото заради техните безумни енергийни експерименти, газа (метана) скочи над 2 пъти!!!